Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze kończę femibion 1 i właśnie waham się co wybrać. Strasznie utrudnia sprawę fakt, że mam brać 1000 DHA. Obecnie łykam 7 tabletek na raz a niestety nie znalazłam suplementu, który miałby tak dużo DHA. jeden który znalazłam miał dobry skład i DHA chyba 600. Chyba pregna plus DHA. Ale ręki nie dam. Jeszcze będę to studiować zanim zamówię 😉
Albo będę kontynuowała femibion i po prostu kupię DHA 1000 w jednej tabletce.
U mnie wyszło słońce, zrobiło się 17 stopni więc truskawki już posadzone 😁😁
Dziewczyny, brzuch mi tak wywaliło w przyciągu tygodnia, że to szok 🤯Cotakoza, Kania_czubajka, Incognitka lubią tę wiadomość
-
Kania_czubajka wrote:Sara, pokaż nam 😅
A tak serio to wszystko dlatego, że moje miesnie brzucha po ciążach nie istnieją 😅Kania_czubajka lubi tę wiadomość
-
Sara pokaż brzuszek ! 😇😁
Mi pani doktor wypisala na karteczce pregne puerie i prenatal i prosiła żeby sobie wybrać . Mimo że ciężko mi było połykać tabletki to zacisnelam zęby i się już do nich przyzwyczaiłam -
Sara30 wrote:I po co, żebyście się śmiały, że się wypinam jak lilmasti? 🤣
A tak serio to wszystko dlatego, że moje miesnie brzucha po ciążach nie istnieją 😅
Pochwal się czekamy ❤️ ja wam mogę wysłać jedynie zdjęcie tłuszczu 😂😂😂😂 -
O właśnie, Kasio. Mama DHA remium + to te co przeglądałam i chyba na nie się przerzuce
Dobra, obiecuje aktualizacje brzuszka jak zejdę z dworu i się ogarne 😅
Maiora oj tam. Ja też jestem plus size 😅 i jakoś tak co raz mniej to przeżywam 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2023, 14:27
RiverS, Kania_czubajka, Maiora lubią tę wiadomość
-
U mnie dziś chyba pierwszy raz widzę różnicę w moim brzuchu. Po 40 minutach spędzonych w toalecie nadal coś tam widać, więc wydaje mi się, że to już bobas się rozpycha. Wszystko jakoś tak w górę poszło, nie tylko klasyczna oponka 😳
(A też do małych nie należę, jak mnie we wtorek zważyli to mi aż oczy wyszły z orbit, bo ostatni raz się ważyłam z rok temu i tą wagę podałam do karty ciąży 🫣 ale niemożliwe żebym aż 7 kg przytyła w ciąży, bardziej obstawiam w międzyczasie że przybyło a teraz to tak maks kg)
Ciekawi mnie ile od wtorku bobas urósł. Już mnie nosi przed jutrem. 🤞
Kurczę, już zaraz wszystkie będziemy po prenatalnych, połówkowe już niektóre mają poumawiane, drugie trymestry też u wszystkich niedługo… fajnie, wiosna idzie, aż się będzie chciało do żywych wrócić! 🌺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2023, 14:39
Sara30, Ogoorkowa lubią tę wiadomość
26
hashimoto + niedoczynność
marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
Sara30 wrote:O właśnie, Kasio. Mama DHA remium + to te co przeglądałam i chyba na nie się przerzuce
Dobra, obiecuje aktualizacje brzuszka jak zejdę z dworu i się ogarne 😅
Maiora oj tam. Ja też jestem plus size 😅 i jakoś tak co raz mniej to przeżywam 😅 -
Maiora wrote:Ciasnych majtek z wysokim stanem takim do talii albo pod cycki nie trzeba nosić 😂😂😂😂
Ja i tak noszę majtki po pachy najchętniej i spodnie też, na szczęście mam sporo letnich lnianych z gumką, które pod cycki aż są 😅 może i wyglądam jak obelix ale jak wygodnie!Maiora, Ancalime lubią tę wiadomość
26
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
Ja już w łóżku 🙈
Przysypialam na kanapie więc mąż mnie pogonił.
Jestem padnięta okrutnie 😮💨
Strasznie dużo pracy na dworze zrobiłam w tym tygodniu.
Idę spać bo jutro jedziemy po samochód więc będę musiała 400 km zrobić z młodą 😬 wolę nie przysypiać za kółkiemKania_czubajka lubi tę wiadomość
-
Sara30 wrote:Ja już w łóżku 🙈
Przysypialam na kanapie więc mąż mnie pogonił.
Jestem padnięta okrutnie 😮💨
Strasznie dużo pracy na dworze zrobiłam w tym tygodniu.
Idę spać bo jutro jedziemy po samochód więc będę musiała 400 km zrobić z młodą 😬 wolę nie przysypiać za kółkiem
Powodzenia! ❤️
Ja całą noc albo nie mogłam zasnąć albo mi się głupoty śniły, więc od 6 jestem na nogach 🫠 specjalnie umówiłam się od rana żeby nie było czekania 🤦🏼♀️Kania_czubajka lubi tę wiadomość
26
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
Dziewczyny powodzenia na wizytach ✊❤️
My już w drodze
Wrzucam obiecany brzuszek - proszę się nie śmiać 🤣😅 ale nie dość, że jestem plus size to jeszcze moja macica jest rozciągnięta już jak guma w gaciach 🤣
Miłego dnia dziewczynki
RiverS, Niuśka, Kania_czubajka, agentka93, Ancalime, Maiora, Ogoorkowa, Incognitka, Kasio, Meeg, SandraH.97 lubią tę wiadomość