Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Maiora wrote:Ja od dziś do czwartku rano zajmuje się siostrzenica i siostrzeńcem, bo siostra ze szwagrem polecieli do Egiptu na wakacje. O ile młody spoko bo już 3 klasa i jest spokojniejszy to młoda to mały szatan 😂 leżymy właśnie i oglądamy świat gupików 😂
Miłego dnia Kobietki ❤️
Rivers trzymamy kciuki 🤞🤞
Bo bo bąbel, gu gu gupik 🤣🤣🤣
Po co mi to zrobilaś 🤣🤣🤣 -
Maiora ale im zazdroszczę tego Egiptu ❤️❤️❤️ Sama mam mega ochotę gdzieś pojechać, ale obawy pewnie zwyciężą.
Czy świat Gupików to bajka 😂? Ja jestem zielona w te rzeczy, ogarniam tylko Psi Patrol i Transformersów, bo to mój chrześniak lubi.
Moje plamienia zniknęły wczoraj po kilku godzinach, obawiałam się dzisiejszego poranka, ale nic także wygląda na to, że to był incydent, jak miesiąc temu w podobnej sytuacji.
Obudziłam się dziś bez objawów oO Zero mdłości i bólu piersi, to drugie zdziwiło mnie najbardziej, bo to taki mój klasyk. Mam nadzieję, że to podziałała magia II trymestru, ale oczywiście myśli w głowie już wszelakie.
Teraz jadę na morfologię i mocz, Sara zainspirowałaś mnie ostatnio, żeby nikt nie pomyślał, że się nie przykładamA na 19:45 mam doktorka, mam nadzieję, że wszystko będzie ok i po prostu wyjdę ze skierowaniem na badania szpitalne.
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Agentka na pewno będzie wszystko ok! Po prostu wkraczasz w "legendarny" przyjemny II trymestr pełną gębą
Ja jestem w szoku bo brzuch mi rośnie w oczach 🤯 normalnie mam małą piłeczkę już 🤯 -
Chyba muszę zrobić zdjęcie mojego brzucha 😅
Wczoraj powiedziałam Babci o ciąży bo musiałabym się jej nie pokazywać żeby nie zauważyła brzuszka. Oczywiście wie tylko o ciąży i o tym że byłam w szpitalu i teraz już się dobrze czuje bo i tak wystarczająco już się przejmuję 😮💨
👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
Ogoorkowa wrote:Taaa, miałam, cały czas 100% pewności, że to chłopak xD współgrało z objawami (że kwaśne/pikantne), ale wygląda na to, że kalendarz chiński miał rację
gratuluję dziewczynki:)
Ja miałam smaki na kwaśne i pikantne w drugiej i trzeciej ciąży ( czyli dziewczynka i chłopiec).Jak widać o niczym to nie świadczyło:DWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2023, 11:38
Ogoorkowa lubi tę wiadomość
2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Natosia wrote:gratuluję dziewczynki:)
Ja miałam smaki na kwaśne i pikantne w drugiej i trzeciej ciąży ( czyli dziewczynka i chłopiec).Jak widać o niczym to nie świadczyło:D
Ale w takim wypadku stres przed jutrzejszymi prenatalnymi trochę zmalał, bo już od wczorajszego wieczora czułam się niezbyt i piłam melisę...
-
Ogórkowa cudowna wieści 😍 z radością wpisuje dziewczynkę 😍
Ja byłam na zakupach z mężem, mnóstwo zalatwien mieliśmy i po drodze zaszliśmy do ciucha 🙈
Wyhaczyłam 3 pary spodenek i śliczną bluzę i.... Otulacz za 2 zł 😅Ogoorkowa, Kasio lubią tę wiadomość
-
Oj czasem można skarby wygrzebać 😁
A dla dziewczynek jakie skarby dziś widziałam 😱
Jak się w piątek okaże, że u mnie dziewczynka to będę wam rozdawać te moje chłopiece skarby 😅 -
Zwróciłam dzisiaj leginsy z sinsaya i akurat jakaś promka w h&m była i w sumie nie całą dychę dopłaciłam i kupiłam czarne jeansy ciążowe 😅
No i skorzystałam z okazji i zrobiłam zdjęcie brzuszka 🤰RiverS, Sara30, Kania_czubajka, agentka93, Niuśka, Ogoorkowa, Kasio, Pucz, Ancalime, Maiora, Incognitka lubią tę wiadomość
👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
Longanimity wrote:
Zwróciłam dzisiaj leginsy z sinsaya i akurat jakaś promka w h&m była i w sumie nie całą dychę dopłaciłam i kupiłam czarne jeansy ciążowe 😅
No i skorzystałam z okazji i zrobiłam zdjęcie brzuszka 🤰
Ale uroczy brzuszek! Bardzo dobrze wyglądasz 😀 u mnie się zastanawiam po jedzeniu czy to obiad czy ciąża, nie jest tak ewidentnie jak u Ciebie 🤩
Ja się też muszę do hmu przejść przymierzyć spodnie zobaczyć jaki rozmiar z Vinted kupić, bo ja to te jeansy to z 10 razy założę i szkoda mi pieniędzy na nowe 😅
26
hashimoto + niedoczynność
marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
RiverS wrote:Ale uroczy brzuszek! Bardzo dobrze wyglądasz 😀 u mnie się zastanawiam po jedzeniu czy to obiad czy ciąża, nie jest tak ewidentnie jak u Ciebie 🤩
Ja się też muszę do hmu przejść przymierzyć spodnie zobaczyć jaki rozmiar z Vinted kupić, bo ja to te jeansy to z 10 razy założę i szkoda mi pieniędzy na nowe 😅jutro jeszcze galerie inna obczaję...
Brzuszki macie już cudowne 🥰♥️ -
Dziewczyny, no śliczne są Wasze brzuszki! 🥰 To u mnie jeszcze nie widać o ile nie napuchnę po całym dniu i się nie wypnę 🙈
Agentka, dobrze że plamienia ustały!
RiverS, pewnie że jak masz Luxmed to aż żal nie skorzystać! Trzymam kciuki żeby udało się potwierdzić płeć 🍀
Mój mąż przyniósł jakieś choróbsko z pracy, niby tylko katar i kaszel, ale tak nas zmęczył, że przez weekend nie miałam siły na nic. Dzisiaj z kolei mam mnóstwo energii, umyłam szafki kuchenne pierwszy raz od początku ciąży. Wcześniej myłam je co tydzień więc już się nie mogłam doczekać 😁
Edit. O właśnie, jeszcze miałam napisać o płakaniu! Ogólnie jestem bardzo dużym płaczkiem, a teraz nic mnie nie rusza, wesoło mi cały czas 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2023, 15:24