Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Sara, przypomnij kiedy masz konferencję? Trzymam kciuki żeby wszystko wyszło tak jak chcesz! 🍀 Naprawdę widać ile w to wkładasz serca i zaangażowania ❤️
Agentko, obyś mogła być na wszystkich interesujących Cię zajęciach! 🍀
A my wybraliśmy wózek! Będziemy zamawiać Roan Ivi (chyba kolor cynamonowy) 😁 Bardzo mnie cieszy ta decyzja!Ogoorkowa lubi tę wiadomość
-
Kasio bardzo ładny wózek, taki delikatny ☺️
Konferencja startuje 30.06 więc jeszcze teoretycznie kupa czasu ale w praktyce - niewiele.
Teraz dopiero będzie najintensywniejszy okres przygotowywan.
Mój plan dziś wypalił. Jestem tak znurana, że jak tylko dzieci pójdą spać, padnę i ja 😅Kasio lubi tę wiadomość
-
Meeg, tak, widziałam na żywo, bez tego bym się nie zdecydowała bo jednak najważniejsze dla mnie było jak się prowadzi i czy wydaje mi się że dziecku będzie wygodnie 😁 zamówimy pewnie jakoś w lipcu 😁
Miłej niedzieli Dziewczyny!Meeg lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki,
Przepraszam, że się chwilę nie odzywałam, ale mam intensywny czas w życiu. Cieszę się na maksa, że koniec maja jest już tak blisko i pójdę na zwolnienie.
Wszystko czytam, jestem na bieżąco, Kasio super wózek ☺️
Pozdrawiam Was w tę piękną, słoneczna niedzielę ❤️Kasio lubi tę wiadomość
-
Cudnej niedzieli Dziewczyny 😍 wykorzystajcie ten słoneczny dzień najlepiej jak się da ☺
My z Leosiem w szpitalu od wieczora 🥺 wczoraj pojawiły się takie wymioty, że myślałam, że 🤮 już własne wnętrzności...
Nawet łyk wody był nie do przejścia...po 6h takich akcji nie miałam już sił na nic, więc pojechalismy sprawdzić co się dzieje...cala noc na kroplówkach, rano kilka badań z krwi i ponoć jest ok...ale nadal jesteśmy na maksa słabi 🥺 pewnie jeszcze zostaniemy na oddziale...07.22 - stymulacja lametta
11.22 - badanie drożności ✅
11.22 - stymulacja do IUI - lametta + gonal ❌
12.22 - stymulacja do IUI - lametta + gonal ❌
06.01.23 - ⏸ 🙏😍
07.01.23 - ⏸ beta - 71.58 prog - 27.78 🥰 🙏
09.01.23 beta - 333.02 prog 51.02 😍
11.01.23 beta - 770.34
14.01.23 beta - 2112.51
18.01.23 - pęcherzyk ciążowy 🥰 + torbiel na jajniku - 6 cm 😱
27.01.23 - zarodek z serduszkiem 😍
15.02.23 - 26 mm maleńkiego człowieczka 🥰
07.03.23 - 61 mm Maluszka ☺ Sanco - zdrowy chłopczyk 💙
27.03.23 - 9.77 cm Bobasa 😍
12.04.23 - 210 g Leosia 🥰
08.05.23 - 411 g 🤩
12.05.23 - połówkowe - 536 g zdrowego Akrobaty 😄
29.05.23 - 731 g 😍 szyjka 2.6 cm 🥺
14.06.23 - kilogram Bobasa 🥰 szyjka 2.1 cm 😞
26.08.23 - Leopold 🧡🐻 3045 g 51 cm -
Pucz dużo zdrówka ❤️ oby szybko przeszło 😘
Sara, jak się spało po takim zmęczeniu się w dzień?
Ja również pozdrawiam w piękna niedzielę, u nas aktywnie, obiad już zrobiłam 🤣 bo zaraz wychodzimy, wracamy na chwilę do domu później i jedziemy do znajomych, więc nie będzie czasu na gotowanie 😅 -
Pucz 🥹 a może to jakieś zatrucie nie stricte związane z ciążą? Wracaj do sił ❤️
Ogoorkowa spało, spało... 😅 Poszłam spać jakoś po 1 (to wciąż lepsze niż 3 czy 4), a że Tolcia podpala do 8 to i ja się wyspałam 😁
Plus taki, że nie miałam rozkmin (no może poza zastanawianiem się jakie rolety kupić do pokoju dziewczyn 😅) ale przez wieczór wydziergalam 3 koszyczki na przydasie do przewijaka i zaczęłam ostatni kocyk 😅Ogoorkowa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny w piękną niedzielę.
Przepraszam że się tyle nie odzywałam ale też mam bardzo intensywny weekend. W piątek byłam na spotkaniu z dziewczynami z pracy a wczoraj byłam na mieście z przyjaciółmi. Dziś jadę do rodziny. W ciągu dnia oczywiście pranie bo w taką pogodę to żal nie skorzystać 😂 KOCHAM ZAPACH PRANIA SUSZONEGO NA DWORZE 😂😂😂😂😍😍😍
Kilka dni temu wreszcie zaczęłam czuć ruchy małego 🤗😍😍 tak się cieszę bo już zaczynałam schizować ze coś jest nie tak 🙂
A wam jak mija weekend?
Sara czy mogłabym prosić o zapisanie wizyty 30.05 - 15.45dziękuję ❤️❤️
-
Pucz zdrówka 🤞 To brzmi, jak zatrucie. Oby szybko przeszło.
Byliśmy wczoraj u znajomych, którzy mają półroczną córeczkę, co to jest za słodkość 💖 I tak jak wcześniej nie oglądałam ubranek tak zaczęłam, uwaga od: turbanów 😂 Bo zobaczyłam u niej na główce i uznałam, że moja też będzie „się tak nosić” 😁
W mojej głowie cały czas głównie krąży imię „Iga”, może intuicja mi jakoś podpowiada, bo przed ciąża w ogóle nie myślałam o tym imieniu. Ale od innych ciagle słyszę „a jak to zdrabniać”🤨 Jak ktoś bardzo chce to może, ale już mojej mamie lekko wypomniałam, że moje imię można zdrabniać, a jakoś nikt tego nigdy nie robił, a na pewno nie ona 😜
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Pucz życzę szybkiego powrotu do zdrowia 💗
Kasioo kolor poprostu petarda 😍 Mi się marzy ciemnozielony
Agentka , mój maz jest zakochany w tym imieniu i ma mnóstwo zdrobnien ! Igusia, Gunia...
Nasz sąsiad wyjechał na weekend z domu i nie uwierzycie ale uciekła mu malutka gaska ❤, która przenocowaliśmy. Sąsiad oczywiście powiedział przez telefon że wykluła mu się tylko jedna i że możemy ją zatrzymać . Ja wpadłam w taki placz, że jak tam można maleństwo odłączyć od mamy! Maz oczywiście nie wiedział jak zareagować czy mnie pocieszyć czy sie smaic z tej całej sytuacji! Instynkt macierzyński wszedł za mocno ! 😂😂 -
Agentka jak ktoś chce to każde imię można zdrobnic 🙈 ale niektore to tak totalnie "na siłę" 🙈
Ja na Lidkę będę mówić pewnie Lidia/Lidka ale żadnych Lidzi i Liduni 🙈
Na Emmę mówię Emma, Emmuszka czasem. Na Emila Emil albo Emiliusz 😅 a Tola to Tolka, Tolson, Tolkien, Tolcia 🙈
A jak łobuzują to wołam "szczurki" 😅😅😅
Mi się Iga bardzo podoba ale w otoczeniu mamy jakaś inwazje Ig 🤷🏻♀️
Longanimity prośba o pomoc 🙈 kolega męża poprosił, żebym zrobiła mu czapkę smerfetke ale taką na cieplejsze dni. Nie mam zielonego pojęcia z jakiej włóczki? Podpowiesz coś? Zwykle robię takie rzeczy typowo zimowe... -
A ja właśnie nie znam żadnej Igi i to tez jest dobry argument, bo nie kojarzy mi się z zupełnie nikim 😜
No z Igą Świątek, ale to akurat spoko skojarzenie 😅
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Ja znam jedną tylko Ige i jest mega spoko łaska wiec skojarzenie mam jak najbardziej dobre. Uwielbiam krótkie imiona 🧡 zaczynam się trochę martwcie ze my św kwestii imienia nie ugqdalismy jeszcze. Pewnie stanie na tym co ja wybiorę ale chciałbym żeby nam obojgu się podobało 🙂
-
Pucz wrote:Cudnej niedzieli Dziewczyny 😍 wykorzystajcie ten słoneczny dzień najlepiej jak się da ☺
My z Leosiem w szpitalu od wieczora 🥺 wczoraj pojawiły się takie wymioty, że myślałam, że 🤮 już własne wnętrzności...
Nawet łyk wody był nie do przejścia...po 6h takich akcji nie miałam już sił na nic, więc pojechalismy sprawdzić co się dzieje...cala noc na kroplówkach, rano kilka badań z krwi i ponoć jest ok...ale nadal jesteśmy na maksa słabi 🥺 pewnie jeszcze zostaniemy na oddziale...
Dużo zdrówka. Mam nadzieję że już dziś lepiej 😘 -
Sara widziałam Twoje pytanie ale my nadal na wyjeździe😉 nie wyspana jestem bo spałam na jednym łóżku że szwagierka i jej roczną córką... ostatnia noc chyba po emocjach z 5 pobidkami i jednak nie mam takiego mocnego snu jak mi się wydawało 😅
Co do włóczki to może jakaś mieszanka bawełny i wełny? Chyba że to taka cieńsza to raczej zrobiłabym bawełnianą 😉 ja robiłam nawet z kokonka szalik i czapkę dla męża 😉👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
O dzięki. Będę szukać
A suwaczki się naprawiły 😁 to dobrze, bo tylko dzięki niemu wiem, w którym TC jestem 🙈
Kania_czubajka, Maiora lubią tę wiadomość