STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:Meginka wrote:No o pierwsze dzieciątko się staramy:) Juz 8 cykli... Jednak to nie jest takie hop-siup jak myslelismy. Za tydzień mam termin @, ale oczywiście cały czas mam nadzieje że się nie zjawi:) Oby:)
jak my wszystkie przeważnie w ciążę szybko zachodzą te kobitki albo dziewczynki które nie chcą...a człowiek pragnący dzidzie ma z tym problemy,to często sprawa psychiki,bo tak bardzo tego chcemy (no i pisze to i mam łzy w oczach ... aaa czas się wziąć w garść
święte słowa! Musimy chyba spróbować oszukać podświadomość i wmawiać sobie, że nie chcemy zachodzić może to jest jakiś sposóbWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2013, 19:49
Meginka, samira lubią tę wiadomość
-
Może i tak:)I pomyślec że jeszcze jakies 2 lata temu, tak się stresowałam jak mi się okres spóźniał, stresowałam sie przed "Wpadką". Teraz wiele bym dała za taką wpadkę i takie spontaniczne "uniesienia" jak wtedy heh
иιєиσямαℓиα, samira lubią tę wiadomość
-
Meginka wrote:Może i tak:)I pomyślec że jeszcze jakies 2 lata temu, tak się stresowałam jak mi się okres spóźniał, stresowałam sie przed "Wpadką". Teraz wiele bym dała za taką wpadkę i takie spontaniczne "uniesienia" jak wtedy heh
miałam dokładnie tak samo. Teraz myślę sobie: "jaka ja byłam głupia"!
Po prostu jestem nienormalnaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2013, 19:54
Meginka, samira lubią tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:samira wrote:Meginka wrote:No o pierwsze dzieciątko się staramy:) Juz 8 cykli... Jednak to nie jest takie hop-siup jak myslelismy. Za tydzień mam termin @, ale oczywiście cały czas mam nadzieje że się nie zjawi:) Oby:)
jak my wszystkie przeważnie w ciążę szybko zachodzą te kobitki albo dziewczynki które nie chcą...a człowiek pragnący dzidzie ma z tym problemy,to często sprawa psychiki,bo tak bardzo tego chcemy (no i pisze to i mam łzy w oczach ... aaa czas się wziąć w garść
święte słowa! Musimy chyba spróbować oszukać podświadomość i wmawiać sobie, że nie chcemy zachodzić może to jest jakiś sposób
ja już tak próbuje od dłuższego czasu, raz z lepszym a raz z gorszym skutkiem, a z drugiej strony wmawianie sobie że nie chce się dziecka podczas gdy kobieta go pragnie to jest oszukiwanie samej siebie.
Nie raz ten instynkt macierzyński jest tak silny że w nim po prostu nie wygrasz.Meginka, иιєиσямαℓиα, samira, Nina, Beata lubią tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:Meginka wrote:Może i tak:)I pomyślec że jeszcze jakies 2 lata temu, tak się stresowałam jak mi się okres spóźniał, stresowałam sie przed "Wpadką". Teraz wiele bym dała za taką wpadkę i takie spontaniczne "uniesienia" jak wtedy heh
Po prostu jestem nienormalna
No to normalnie nienormalne jesteśmy:)иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Meginka wrote:иιєиσямαℓиα wrote:Meginka wrote:Może i tak:)I pomyślec że jeszcze jakies 2 lata temu, tak się stresowałam jak mi się okres spóźniał, stresowałam sie przed "Wpadką". Teraz wiele bym dała za taką wpadkę i takie spontaniczne "uniesienia" jak wtedy heh
No to normalnie nienormalne jesteśmy:)
hahahaMeginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:иιєиσямαℓиα wrote:Meginka wrote:Może i tak:)I pomyślec że jeszcze jakies 2 lata temu, tak się stresowałam jak mi się okres spóźniał, stresowałam sie przed "Wpadką". Teraz wiele bym dała za taką wpadkę i takie spontaniczne "uniesienia" jak wtedy heh
No to normalnie nienormalne jesteśmy:)
hahahah sikam hahahaиιєиσямαℓиα, Meginka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale się cieszę jak głupia bo test owu dzisiaj wyszedł mocniejszy niż w poprzednich 3dniach tz. wtedy były obie krechy takie same a dziś testowa mocniejsza od kontrolnej jak wejdziecie w galerię owu dodatnich tam sa oba moje test kasetkowe jeden z 16dc(czwartek) a drugi z dzisiaj (19dc)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2013, 20:22
-
nick nieaktualny
-
A te testy owu to wiarygodne są??? Nigdy ich nie robiłam, ale jak teraz się nie uda, to się zastanowie nad tym. Ile takie cos kosztuje i ile jest w opakowaniu???
samirka nie sikaj:)иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meginka wrote:A te testy owu to wiarygodne są??? Nigdy ich nie robiłam, ale jak teraz się nie uda, to się zastanowie nad tym. Ile takie cos kosztuje i ile jest w opakowaniu???
samirka nie sikaj:)
samira poleca i używa tych z allegro, nawet ostatnio mnie na nie namówiła. Aczkolwiek sprawdziłam swój zapas i w tym cyklu skorzystam jeszcze ze swoich starych , bo mi zostały 4ry testy. Używam z apteki LH Vitam. 5 szt w op. kosztuje u mnie w mieście 15-20 zł zależy od apteki.
Te na allegro wychodzą taniej, ale mają właśnie różne opinie
Samira jest ze swoich zadowolonaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2013, 20:41
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:A te testy owu to wiarygodne są??? Nigdy ich nie robiłam, ale jak teraz się nie uda, to się zastanowie nad tym. Ile takie cos kosztuje i ile jest w opakowaniu???
samirka nie sikaj:)
te co ja mam myślę ze są jak miałam paskowe dla mnie do kitu były ,kasetkowe lepsze Allegro 10szt owu + ciążowy gratis 22,50 z przesyłką
link http://allegro.pl/10-x-kasetowe-testy-owulacyjne-1-ciazowy-gratis-i2921578786.html od tego sprzedawcy i wzięłam przesyłkę jako list polecony priorytet -
nick nieaktualny
-
A tak w ogóle to fajne to forum jest:) Cieszę sie że je znalazłam, lubię tu siedziec i czytac co nowego u Was:) Ovufriend uzależnia:)
иιєиσямαℓиα, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Meginka wrote:A tak w ogóle to fajne to forum jest:) Cieszę sie że je znalazłam, lubię tu siedziec i czytac co nowego u Was:) Ovufriend uzależnia:)
ja dokładnie tak samo. Jestem tu od niedawna a zdążyłam się już uzależnićMeginka lubi tę wiadomość