STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
Meginka wrote:No tak jak ja, parę dni a już mi się zmienił plan dnia:) Teraz w wolnych chwilach siędzę i stukam w klawiaturkę
i ja tak samo . Jak tak dalej pójdzie to przestukam swoją owulację
samira, nila lubią tę wiadomość
-
U mnie już była także do 15.01 będe sobie stukac:) Żeby sie odstresowac:) A nie wiesz czy to jest płatne później??? Bo coś tam czytałam że to jest 30 dni darmowe a potem płatne, ale nie wiem dokładnie:)
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjest płatne po miesiącu,wejdź w swoje na górze ustawienia > abonament i tam masz kwoty ,ja mam tą 30zł na 3miechy ale nawet jak zapłacisz teraz to dodają te dni które ci zostały darmowego konta, także fajnie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2013, 21:43
иιєиσямαℓиα, Meginka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór wszystkim
To i ja z "czystym sumieniem" dopisuję się do styczniowych staraczek. Starania rozpoczynam za tydzień, mam nadzieję że przyniosą namacalny owoc Choć jestem gotowa na wszystko, co przyniesie los.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie staraczki!Beata, samira, Meginka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Dobry wieczór wszystkim
To i ja z "czystym sumieniem" dopisuję się do styczniowych staraczek. Starania rozpoczynam za tydzień, mam nadzieję że przyniosą namacalny owoc Choć jestem gotowa na wszystko, co przyniesie los.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie staraczki!
Witamy w styczniowych staraczkach nowy miesiąc, nowy rok, nowa nadzieja na groszki,fasolki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2013, 22:39
Meginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meginka wrote:U mnie już była także do 15.01 będe sobie stukac:) Żeby sie odstresowac:) A nie wiesz czy to jest płatne później??? Bo coś tam czytałam że to jest 30 dni darmowe a potem płatne, ale nie wiem dokładnie:)
z tego co wiem , albo mi się wydawało, to wersja premium jest przez miesiąc gratis...w tej wersji mamy dostęp do wszystkiego , potem trzeba bedzie za dodatkowe opcje płacić, ale co się dokładnie wlicza w te dodatkowe opcje to nie wiem tak dokładnie...nila lubi tę wiadomość
-
samira wrote:ja jeszcze piszę na innym tez forum to tam na jednym z wątków mamy już ponad 9ooo str. ale tu za to jest kalendarz do prowadzenia choć płatny ale jest taki przejrzysty ...
kalendarz? jaki?
kalendarz jest płatny? a prowadzenie wykresu też?
-
nick nieaktualnyDziewczyny, myślicie,że moje plamienia można uznać za @? Wchodzę sobie tu w prognozy cykli a tam OWU na 6,01. Czyli wczoraj. A wykres na wczoraj zaznaczył przewidywaną @? Czemu taka rozbieżność? Poza tym @ u mnie brak, temp normalna, objawy też....Dodam że przez pół tego wykresu chorowałam i to ostro (grypa, angina itp...) więc może i mi się pogmatwało, może i mam drugą owu a plamienie było @. Wiem-wiem,ze czasowo nie pasuje ale kto wie?
-
nick nieaktualnyWsk wrote:Dziewczyny, myślicie,że moje plamienia można uznać za @? Wchodzę sobie tu w prognozy cykli a tam OWU na 6,01. Czyli wczoraj. A wykres na wczoraj zaznaczył przewidywaną @? Czemu taka rozbieżność? Poza tym @ u mnie brak, temp normalna, objawy też....Dodam że przez pół tego wykresu chorowałam i to ostro (grypa, angina itp...) więc może i mi się pogmatwało, może i mam drugą owu a plamienie było @. Wiem-wiem,ze czasowo nie pasuje ale kto wie?
kochana dziwne to,ale może być owu przesunięta przez chorobę ja ostatni cykl miałam 45dniowy bo tez coś tam mi było ,albo zafasolkowałaś hymmm?? -
nick nieaktualnySamirka ale przy fasolce dzisiejsza temp byłaby niższa od większości pozostałych? ja wiem, że nie ma reguły, że każda z nas przechodzi wszystko inaczej, jedne bez zmian w organizmie, bezobjawowo, a inne wręcz książkowo. A testować się boję, że znów rozczarowanie, poczekam może z kilka dni jeszcze na @.. Ty masz piękny stabilny wykres a mój...jak EKG jakieś.
-
nick nieaktualnyWsk wrote:Samirka ale przy fasolce dzisiejsza temp byłaby niższa od większości pozostałych? ja wiem, że nie ma reguły, że każda z nas przechodzi wszystko inaczej, jedne bez zmian w organizmie, bezobjawowo, a inne wręcz książkowo. A testować się boję, że znów rozczarowanie, poczekam może z kilka dni jeszcze na @.. Ty masz piękny stabilny wykres a mój...jak EKG jakieś.
a mnie się wydaje ze mam zbyt stabilny ale cóż dziś wyczytałam pod wykresem ze może to być wina termometru jaki się używa,a tobie tak szalał na pewno z powodu choroby !!! poczekaj, jak nic to na betę idź i do gina...Meginka lubi tę wiadomość
-
Wsk wrote:Beata wrote:Witjcie
ale was przybyło , wszystkich serdecznie witam
Wsk jeśli w tym czasie owulacyjny wychodzi pozytywnie to jest duza szana! trzymam kciuki kochana :)zresztą w twoim przypadku musiało sie udać
Beatka, ale potem ciążowy wyszedł negatywny, robiłam zaraz -kilkanascie godzin po owulacyjnym. Dziś termin @- a jej brak
to nic kochana tak może być
poczekaj jeszcze troszkę i obserwuj tempkę ważne aby nie spadałaOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
anusia84 wrote:Hej dziewczyny zapisałam się do Was staraczek styczniowych ale już wiem i czuje że nic z tego cyklu nie będzie. Boli mnie brzuch, jajniki szaleją i zaczęło się plamienie jak na tę chwilę tylko na papierze ale pewnie potem się rozkręci.Pozdrawiam
Anusia nie załamuj sie zbyt wcześnie
przeciez plamienie bardzo czesto zdarza sie w terminie@
mam nadzieję że do dziś nic sie nie rozkreciło
a tempkę mierzysz masz wykres?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyI tak też zrobię, z tym, ze znów się dziś smarkam... D powiedział ze mi zrobi kwarantannę od świata zewnętrznego dopóki nie wyleżę i zero lekarstw poza naturalnymi. Inaczej nigdy nie poznam tego prawdziwego cyklu byłam właśnie nadrabiać nasze drugie miejsce spotkań i się tam nieźle kopci
-
Meginka wrote:U mnie już była także do 15.01 będe sobie stukac:) Żeby sie odstresowac:) A nie wiesz czy to jest płatne później??? Bo coś tam czytałam że to jest 30 dni darmowe a potem płatne, ale nie wiem dokładnie:)
samo koszystanie jest bezpłatne ale masz ograniczone usługi tzn. ni eliczy sie fl, nie masz detektora, a potem tego syst. monitorującego ciąże nie pamiętam jak się nazywa no i wykres jest taki załobny czarnobiałyOliwka 2006
-
mauysia wrote:Dobry wieczór wszystkim
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie staraczki!
Witaj
Mayuś kochana choć przyznam szczerze że liczyłam ze tu sie nie ząłapiessz
ale działamy dalej razem !
powodzenia w nowym cyklumauysia, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Witam
@ przyszła z dzidzi nici...
odkąd mierzę temp. jestem cała zestresowana, bo to spadek - aaa! owulacja, potem stres aaa! czy spadnie czy się utrzyma, ciąża czy nie ciąża... coraz częściej myślę aby rzucić tym temp. o ścianę i dać sobie spokój jedyny plus to dzięki mierzeniu wiem, kiedy @ będzie, więcej plusów niestety nie widzę przynajmniej na razie.
Miłego poniedziałku!