Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARANIA
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARANIA

Oceń ten wątek:
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak jak ja, parę dni a już mi się zmienił plan dnia:) Teraz w wolnych chwilach siędzę i stukam w klawiaturkę:)

иιєиσямαℓиα, samira, Beata lubią tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    No tak jak ja, parę dni a już mi się zmienił plan dnia:) Teraz w wolnych chwilach siędzę i stukam w klawiaturkę:)

i ja tak samo :). Jak tak dalej pójdzie to przestukam swoją owulację ;D

samira, nila lubią tę wiadomość

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już była także do 15.01 będe sobie stukac:) Żeby sie odstresowac:) A nie wiesz czy to jest płatne później??? Bo coś tam czytałam że to jest 30 dni darmowe a potem płatne, ale nie wiem dokładnie:)

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest płatne po miesiącu,wejdź w swoje na górze ustawienia > abonament i tam masz kwoty ,ja mam tą 30zł na 3miechy :) ale nawet jak zapłacisz teraz to dodają te dni które ci zostały darmowego konta, także fajnie ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2013, 21:43

иιєиσямαℓиα, Meginka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze piszę na innym tez forum to tam na jednym z wątków mamy już ponad 9ooo str.;) ale tu za to jest kalendarz do prowadzenia choć płatny ale jest taki przejrzysty ...

Meginka lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór wszystkim :)

To i ja z "czystym sumieniem" dopisuję się do styczniowych staraczek. Starania rozpoczynam za tydzień, mam nadzieję że przyniosą namacalny owoc ;) Choć jestem gotowa na wszystko, co przyniesie los.

Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie staraczki!

Beata, samira, Meginka lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

To i ja z "czystym sumieniem" dopisuję się do styczniowych staraczek. Starania rozpoczynam za tydzień, mam nadzieję że przyniosą namacalny owoc ;) Choć jestem gotowa na wszystko, co przyniesie los.

Witamy w styczniowych staraczkach :) nowy miesiąc, nowy rok, nowa nadzieja na groszki,fasolki...;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2013, 22:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki:) za oknem ciemno, zimno, pada- czas na kawusię !!! :) temp mi po chorobie wraca do normy :)

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    U mnie już była także do 15.01 będe sobie stukac:) Żeby sie odstresowac:) A nie wiesz czy to jest płatne później??? Bo coś tam czytałam że to jest 30 dni darmowe a potem płatne, ale nie wiem dokładnie:)

z tego co wiem :), albo mi się wydawało, to wersja premium jest przez miesiąc gratis...w tej wersji mamy dostęp do wszystkiego , potem trzeba bedzie za dodatkowe opcje płacić, ale co się dokładnie wlicza w te dodatkowe opcje to nie wiem tak dokładnie...

nila lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ja jeszcze piszę na innym tez forum to tam na jednym z wątków mamy już ponad 9ooo str.;) ale tu za to jest kalendarz do prowadzenia choć płatny ale jest taki przejrzysty ...

kalendarz? jaki? :)
    kalendarz jest płatny? a prowadzenie wykresu też?

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, myślicie,że moje plamienia można uznać za @? Wchodzę sobie tu w prognozy cykli a tam OWU na 6,01. Czyli wczoraj. A wykres na wczoraj zaznaczył przewidywaną @? Czemu taka rozbieżność? Poza tym @ u mnie brak, temp normalna, objawy też....Dodam że przez pół tego wykresu chorowałam i to ostro (grypa, angina itp...) więc może i mi się pogmatwało, może i mam drugą owu a plamienie było @. Wiem-wiem,ze czasowo nie pasuje ale kto wie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wsk wrote:
    Dziewczyny, myślicie,że moje plamienia można uznać za @? Wchodzę sobie tu w prognozy cykli a tam OWU na 6,01. Czyli wczoraj. A wykres na wczoraj zaznaczył przewidywaną @? Czemu taka rozbieżność? Poza tym @ u mnie brak, temp normalna, objawy też....Dodam że przez pół tego wykresu chorowałam i to ostro (grypa, angina itp...) więc może i mi się pogmatwało, może i mam drugą owu a plamienie było @. Wiem-wiem,ze czasowo nie pasuje ale kto wie?

kochana dziwne to,ale może być owu przesunięta przez chorobę ja ostatni cykl miałam 45dniowy bo tez coś tam mi było ,albo zafasolkowałaś hymmm??

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka ale przy fasolce dzisiejsza temp byłaby niższa od większości pozostałych? ja wiem, że nie ma reguły, że każda z nas przechodzi wszystko inaczej, jedne bez zmian w organizmie, bezobjawowo, a inne wręcz książkowo. A testować się boję, że znów rozczarowanie, poczekam może z kilka dni jeszcze na @.. Ty masz piękny stabilny wykres a mój...jak EKG jakieś.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wsk wrote:
    Samirka ale przy fasolce dzisiejsza temp byłaby niższa od większości pozostałych? ja wiem, że nie ma reguły, że każda z nas przechodzi wszystko inaczej, jedne bez zmian w organizmie, bezobjawowo, a inne wręcz książkowo. A testować się boję, że znów rozczarowanie, poczekam może z kilka dni jeszcze na @.. Ty masz piękny stabilny wykres a mój...jak EKG jakieś.

a mnie się wydaje ze mam zbyt stabilny ale cóż dziś wyczytałam pod wykresem ze może to być wina termometru jaki się używa,a tobie tak szalał na pewno z powodu choroby !!! poczekaj, jak nic to na betę idź i do gina...

• Beata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wsk wrote:
    Beata wrote:
    Witjcie
    ale was przybyło , wszystkich serdecznie witam :)

Wsk jeśli w tym czasie owulacyjny wychodzi pozytywnie to jest duza szana! trzymam kciuki kochana :)zresztą w twoim przypadku :P musiało sie udać :)

Beatka, ale potem ciążowy wyszedł negatywny, robiłam zaraz -kilkanascie godzin po owulacyjnym. Dziś termin @- a jej brak :)

to nic kochana tak może być :)
    poczekaj jeszcze troszkę i obserwuj tempkę ważne aby nie spadała

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusia84 wrote:
    Hej dziewczyny zapisałam się do Was staraczek styczniowych ale już wiem i czuje że nic z tego cyklu nie będzie. Boli mnie brzuch, jajniki szaleją i zaczęło się plamienie jak na tę chwilę tylko na papierze ale pewnie potem się rozkręci.Pozdrawiam :(

Anusia nie załamuj sie zbyt wcześnie
    przeciez plamienie bardzo czesto zdarza sie w terminie@
    mam nadzieję że do dziś nic sie nie rozkreciło :)
    a tempkę mierzysz masz wykres?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak też zrobię, z tym, ze znów się dziś smarkam... D powiedział ze mi zrobi kwarantannę od świata zewnętrznego dopóki nie wyleżę i zero lekarstw poza naturalnymi. Inaczej nigdy nie poznam tego prawdziwego cyklu :/ byłam właśnie nadrabiać nasze drugie miejsce spotkań i się tam nieźle kopci :)

• Beata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:

samo koszystanie jest bezpłatne ale masz ograniczone usługi tzn. ni eliczy sie fl, nie masz detektora, a potem tego syst. monitorującego ciąże nie pamiętam jak się nazywa no i wykres jest taki załobny czarnobiały

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Witaj
    Mayuś kochana choć przyznam szczerze że liczyłam ze tu sie nie ząłapiessz
    ale działamy dalej razem !
    powodzenia w nowym cyklu :)

mauysia, Libra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • moni_c Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    @ przyszła z dzidzi nici...
    odkąd mierzę temp. jestem cała zestresowana, bo to spadek - aaa! owulacja, potem stres aaa! czy spadnie czy się utrzyma, ciąża czy nie ciąża... coraz częściej myślę aby rzucić tym temp. o ścianę i dać sobie spokój ;) jedyny plus to dzięki mierzeniu wiem, kiedy @ będzie, więcej plusów niestety nie widzę :/ przynajmniej na razie.

Miłego poniedziałku!

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ