STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:No ja tez się od razu zakochałam w tych oczkach:) Śliczniusie to maleństwo:) Będziesz miała w realu na pewno i dla Ciebie będzie najpiekniejsze na świecie:) Jak dla każdej Mamusi:) Ja już sobie wyobrażam nieraz tak przed snem mojego maluszka, fajnie by było tak mówic " córeczko" albo "synku". Bardzo bardzo bym chciała, tylko że ja z tych niecierpliwych (strasznie!) i juz sie nie mogę doczekac tego momentu:)
oj, jak każda z nas... dla mnie najważniejsze to próbować pozytywnie się nastawić i nie nakręcać się, bo później doła łapię...
no przecież w końcu musi się udać!Meginka, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj ja tez nie mogę doczekać ,była przyjaciółka w grudniu 2011 urodziła dziewczynkę a tez ma dużą już córę bo 16letnią ,razem chodziłyśmy do szkoły i w podobnym czasie była w ciąży a teraz mówiła jakie to niesamowite po tylu latach czuć ruchy maluszka w brzuszku ahhh...się rozmarzyłam
Libra, Meginka, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
samira wrote:oj ja tez nie mogę doczekać ,była przyjaciółka w grudniu 2011 urodziła dziewczynkę a tez ma dużą już córę bo 16letnią ,razem chodziłyśmy do szkoły i w podobnym czasie była w ciąży a teraz mówiła jakie to niesamowite po tylu latach czuć ruchy maluszka w brzuszku ahhh...się rozmarzyłam
ojjjjj ja też -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja zamówiłam 25 + 5 ciążowych i tez mam nadzieje że wszystkich nie wykorzystam:) Samirka i Libra czyli Wy tez staracie się o pierwszego dzidziusia?? Czy juz macie dzieci??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:ja zamówiłam 25 + 5 ciążowych i tez mam nadzieje że wszystkich nie wykorzystam:) Samirka i Libra czyli Wy tez staracie się o pierwszego dzidziusia?? Czy juz macie dzieci??
już pisałam Mam z byłym mężem 17letniego syna a za to mój partner(narzeczony)nie ma dzieci i to będzie jego pierwsze...(o które się właśnie staramy),i obiecał ze strzela samymi X ewentualnie X i Y lub X i X równowaga musi być w przyrodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2013, 20:57
Meginka, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
witam to i ja sie dzis oficjalnie dopisuje do styczniowych staranek, dzisiaj o 5 rano nawiedzila mnie wredna i koszmarnie bolesna @ takze zaczełam dzis 1 dzien cyklu ale bez spiny chorowala wiec w sumie ciesze sie bo nie bede sie martwic czy antybiotyk nie zaszkodzil, no i fajnie ze po weekendzie mnie nawiedzila bo na tym mi zalezalo a teraz wracam do starej prkatyki i podczas @ nie mierze tempki nie jest to konieczen wiec sie nie zamierzam katowac :)mam nadzieje ze to bedzie szczesliwy cykl
samira, Meginka lubią tę wiadomość
-
Meginka wrote:Ja to sobie nawet na tapecie ustawiłam to dziecię Mogę tak patrzec w te oczka i patrzec......
a czyja to dziecinka ?
śliczna
piękne oczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2013, 21:04
samira, Meginka lubią tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:Meginka wrote:Ja to sobie nawet na tapecie ustawiłam to dziecię Mogę tak patrzec w te oczka i patrzec......
a czyja to dziecinka ?
śliczna
piękne oczka
Internetowa:) Może byc nasza wspólna dziewczęta:))иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:witam to i ja sie dzis oficjalnie dopisuje do styczniowych staranek, dzisiaj o 5 rano nawiedzila mnie wredna i koszmarnie bolesna @ takze zaczełam dzis 1 dzien cyklu ale bez spiny chorowala wiec w sumie ciesze sie bo nie bede sie martwic czy antybiotyk nie zaszkodzil, no i fajnie ze po weekendzie mnie nawiedzila bo na tym mi zalezalo a teraz wracam do starej prkatyki i podczas @ nie mierze tempki nie jest to konieczen wiec sie nie zamierzam katowac :)mam nadzieje ze to bedzie szczesliwy cykl
oficjalnie witamy podobno wystarczy zacząć mierzyć od 6dc...
tez mamy nadziejęMeginka, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Meginka wrote:иιєиσямαℓиα wrote:Meginka wrote:Ja to sobie nawet na tapecie ustawiłam to dziecię Mogę tak patrzec w te oczka i patrzec......
a czyja to dziecinka ?
śliczna
piękne oczka
Internetowa:) Może byc nasza wspólna dziewczęta:))
jestem za
Meginka, nila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny