STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Amicizia wrote:witam to i ja sie dzis oficjalnie dopisuje do styczniowych staranek, dzisiaj o 5 rano nawiedzila mnie wredna i koszmarnie bolesna @ takze zaczełam dzis 1 dzien cyklu
ale bez spiny chorowala wiec w sumie ciesze sie bo nie bede sie martwic czy antybiotyk nie zaszkodzil, no i fajnie ze po weekendzie mnie nawiedzila bo na tym mi zalezalo a teraz wracam do starej prkatyki i podczas @ nie mierze tempki nie jest to konieczen wiec sie nie zamierzam katowac :)mam nadzieje ze to bedzie szczesliwy cykl
oficjalnie witamypodobno wystarczy zacząć mierzyć od 6dc...
tez mamy nadzieję
nawet nie podobno tylko na pewno, to jest juz moj 31 obserwowany cylk i nigdy podczas @ nie mierzylam dopiero teraz jak sie zaczelam starac to z ciekawosci sobie mierzylam. I zwykle mierzenie przerywalam po 3 wyzszych tempkach jako ze zaliczam sie według prof. Roetzera do "kobiet doswiadczonych". Moglam sobie wtedy odpczac od budzika i termometru i chyba tak zrobie w tym cyklu bo nie powiem ale meczace to juz jest a dosc dobrze znam swoj organizm wiec nie mierzac w drugiej fazie bede sie mniej nakrecacale jeszcze sie okaze, pewnie znowu ciekawosc zwyciezy
Meginka, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a u nas ładniutko, słońce świeci:) I w związku z moimi postanowieniami noworocznymi, idę zaraz trochę pobiegac, bo muszę zrzucic parę kilo:) Juz teraz mam troche nadwagi, a jeśli zajdę w ciążę to potem będzie mi baaaaaardzo trudno zrzucic... Więc idę trochę zredukowac moją wagę
Aaaaa i może wysiągnę twisterka z szafy:)
Miłego dniasamira, agula, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:a u nas ładniutko, słońce świeci:) I w związku z moimi postanowieniami noworocznymi, idę zaraz trochę pobiegac, bo muszę zrzucic parę kilo:) Juz teraz mam troche nadwagi, a jeśli zajdę w ciążę to potem będzie mi baaaaaardzo trudno zrzucic... Więc idę trochę zredukowac moją wagę
Miłego dnia
Miłego BieganiaMeginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Meginka wrote:a u nas ładniutko, słońce świeci:) I w związku z moimi postanowieniami noworocznymi, idę zaraz trochę pobiegac, bo muszę zrzucic parę kilo:) Juz teraz mam troche nadwagi, a jeśli zajdę w ciążę to potem będzie mi baaaaaardzo trudno zrzucic... Więc idę trochę zredukowac moją wagę
Miłego dnia
Miłego Biegania
szczerze mówiąc to wcale mi się nie chce isc na dwór no ale obiecałam to sobie wczoraj, już buty do biegania naszykowałam, dopijam tylko herbatke i spie***lamsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:Wsk wrote:Biedna Samirka...oby u was nie lało... ja sie czuje taka och****ała że brak słów.. jedyne o czym myśle to sen
no mam problem z tymi jelitami i stawami ale ty się tez ostatnio nachorowałaś ,ale co znów cię coś bierze ??
porównam to do jakiegoś przesilenia wiosennego -gdyby była wiosna- brak energii, senność, rozkojarzenie, taki meksyk w głowie Samirka -
hej kobietki
ja mam na dzisiaj termin @, ale narazie nic. temp 36.9 dzisiaj byla, zobaczymy co bedzie....
Meginka lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualny
-
Łooooo matko wróciłam właśnie z mojego spacero- biegania i chyba to nie był dobry pomysł
Przywlekłam ze sobą taki katar że szok... glut do pasa:)
no agula faktycznie tempka troszke podwyższona to tak jak na dzidziękiedy zamierzasz testowac???
powodzenia:)samira lubi tę wiadomość
-
wlasciwie to chcialam zaczac mierzyc od nowego cyklu, narazie zmierzylam pare razy i to nie codziennie ale jak mierzylam bylo 37,0 36,95 36,90 takie mniej wiecej. dzieki meginka jesli nie dostane @ wciagu najblizszych kilku dni to zatestuje, a no i sutek mnie swedzi
samira, Meginka lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka