Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARANIA
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARANIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam uczucie nabrzmiałych i ciężkich piersi,a brodawki wrażliwe troszkę hymmm...

Meginka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mykam .papa

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Amicizia wrote:
    witam to i ja sie dzis oficjalnie dopisuje do styczniowych staranek, dzisiaj o 5 rano nawiedzila mnie wredna i koszmarnie bolesna @ takze zaczełam dzis 1 dzien cyklu :) ale bez spiny chorowala wiec w sumie ciesze sie bo nie bede sie martwic czy antybiotyk nie zaszkodzil, no i fajnie ze po weekendzie mnie nawiedzila bo na tym mi zalezalo a teraz wracam do starej prkatyki i podczas @ nie mierze tempki nie jest to konieczen wiec sie nie zamierzam katowac :)mam nadzieje ze to bedzie szczesliwy cykl :)

oficjalnie witamy :) podobno wystarczy zacząć mierzyć od 6dc...
    tez mamy nadzieję :)

nawet nie podobno tylko na pewno, to jest juz moj 31 obserwowany cylk i nigdy podczas @ nie mierzylam dopiero teraz jak sie zaczelam starac to z ciekawosci sobie mierzylam. I zwykle mierzenie przerywalam po 3 wyzszych tempkach jako ze zaliczam sie według prof. Roetzera do "kobiet doswiadczonych". Moglam sobie wtedy odpczac od budzika i termometru i chyba tak zrobie w tym cyklu bo nie powiem ale meczace to juz jest a dosc dobrze znam swoj organizm wiec nie mierzac w drugiej fazie bede sie mniej nakrecac :) ale jeszcze sie okaze, pewnie znowu ciekawosc zwyciezy :)

Meginka, samira lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    mykam .papa

ja też :) do jutra babeczki :*

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc wszystkim :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry wszystkim :)
    Halo pobudka :)! Wyspane i gotowe stawić czoła kolejnemu dniu w tygodniu :) ?

Meginka, samira, nila lubią tę wiadomość

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście :) Hej :) ale pogoda nie sprzyja :/

Meginka, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :),na dworze biało ale niebo szarawe :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 09:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas leje deszcz od 3 w nocy..

• Meginka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas ładniutko, słońce świeci:) I w związku z moimi postanowieniami noworocznymi, idę zaraz trochę pobiegac, bo muszę zrzucic parę kilo:) Juz teraz mam troche nadwagi, a jeśli zajdę w ciążę to potem będzie mi baaaaaardzo trudno zrzucic... Więc idę trochę zredukowac moją wagę:) Aaaaa i może wysiągnę twisterka z szafy:)

Miłego dnia :):):)

samira, agula, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj nie zazdroszczę ,nie lubię deszczu bo wtedy mi najbardziej stawy dokuczają...

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna Samirka...oby u was nie lało... ja sie czuje taka och****ała że brak słów.. jedyne o czym myśle to sen

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    a u nas ładniutko, słońce świeci:) I w związku z moimi postanowieniami noworocznymi, idę zaraz trochę pobiegac, bo muszę zrzucic parę kilo:) Juz teraz mam troche nadwagi, a jeśli zajdę w ciążę to potem będzie mi baaaaaardzo trudno zrzucic... Więc idę trochę zredukowac moją wagę:) Aaaaa i może wysiągnę twisterka z szafy:)

Miłego Biegania :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wsk wrote:
    Biedna Samirka...oby u was nie lało... ja sie czuje taka och****ała że brak słów.. jedyne o czym myśle to sen

no mam problem z tymi jelitami i stawami ale ty się tez ostatnio nachorowałaś ,ale co znów cię coś bierze ??

• Meginka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Meginka wrote:

Miłego Biegania :)

szczerze mówiąc to wcale mi się nie chce isc na dwór no ale obiecałam to sobie wczoraj, już buty do biegania naszykowałam, dopijam tylko herbatke i spie***lam :):):)

samira lubi tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Wsk wrote:

no mam problem z tymi jelitami i stawami ale ty się tez ostatnio nachorowałaś ,ale co znów cię coś bierze ??

porównam to do jakiegoś przesilenia wiosennego -gdyby była wiosna- brak energii, senność, rozkojarzenie, taki meksyk w głowie Samirka

• agula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki :) ja mam na dzisiaj termin @, ale narazie nic. temp 36.9 dzisiaj byla, zobaczymy co bedzie....

Endometrioza IV stopnia
    13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
    Za 6 miesiecy staranka :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a masz wykres udostępniony? jakie miałaś skoki temp? Bo ta obecna to taka akurat na dzidzię :)

Meginka, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość

• Meginka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łooooo matko wróciłam właśnie z mojego spacero- biegania i chyba to nie był dobry pomysł:) Przywlekłam ze sobą taki katar że szok... glut do pasa:):):)

no agula faktycznie tempka troszke podwyższona to tak jak na dzidzię:) kiedy zamierzasz testowac???
    powodzenia:)

samira lubi tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • agula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasciwie to chcialam zaczac mierzyc od nowego cyklu, narazie zmierzylam pare razy i to nie codziennie ale jak mierzylam bylo 37,0 36,95 36,90 takie mniej wiecej. dzieki meginka jesli nie dostane @ wciagu najblizszych kilku dni to zatestuje, a no i sutek mnie swedzi :)

samira, Meginka lubią tę wiadomość

Endometrioza IV stopnia
    13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
    Za 6 miesiecy staranka :)
‹‹ 14 15 16 17 18 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ