STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Meginka wrote:maja2024 wrote:A widziałaś mój wykresik też dostałam jakiegoś plamienia. Pewnie też @ przyjdzie i dzień zepsuje:)
Widziałam, ale wiesz co, dziewczyny pisały w innych wątkach że możliwe jest plamienie nawet jeśli się zafasolkuje i to właśnie w terminie spodziewanej @. Więc dopóki prawdziwa @ nie przyjdzie, to jest jeszcze szansa. Ale nie nakręcam się, bo czuje że jednak małpa przyjdzie
oj jest szansa ,jak by nam się tak udało byłby prezent noworoczno-walentynkowy i tego życzę !!!
Bardzo by nas ucieszył taki prezencik:)Meginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:samira wrote:Meginka wrote:maja2024 wrote:A widziałaś mój wykresik też dostałam jakiegoś plamienia. Pewnie też @ przyjdzie i dzień zepsuje:)
Widziałam, ale wiesz co, dziewczyny pisały w innych wątkach że możliwe jest plamienie nawet jeśli się zafasolkuje i to właśnie w terminie spodziewanej @. Więc dopóki prawdziwa @ nie przyjdzie, to jest jeszcze szansa. Ale nie nakręcam się, bo czuje że jednak małpa przyjdzie
oj jest szansa ,jak by nam się tak udało byłby prezent noworoczno-walentynkowy i tego życzę !!!
no a dla mojego M dodatkowo urodzinowy:) bo ma za tydzień tak bardzo chciałam mu zrobic prezent w postaci testu z 2 krechami, ale chyba sie nie uda:(, ale może w okolicach walentynek:)
mojego to będzie pierwsze ,tym bardziej by się ucieszył a już w Dzień Zakochanych (komercyjne święto ale miłe )to podwójnie ,jeszcze coś wykukam i po tym clo będzie naprawdę podwójnie hehe a kiedyś kupiliśmy takie maleńkie kierpce zakopiańskie właśnie w Zakopanem ale nie z czubkiem a zaokrąglone ,słodkie są ,jak coś to je dostanieMeginka, Libra lubią tę wiadomość
-
Ja już zaraz wyjdę z siebie bo nie wiem co z tym plamieniem. Rano było teraz sobie poszło. Jakby przyszła normalna @ to chociaż bym wiedziała na czym stoję a tak to sobie wymyslam w główce że to może jednak takie plamienie z fasolką
Właśnie wziełam ibuprom zatoki bo mnie drą strasznie. Jeśli bym była w ciąży to mam nadzieję że w tak wczesnej fazie to nie zaszkodzi maleństwu -
Samira na pewno ten prezent dostanie:) oby jak najszybciej Mój pewnie by oszalał ze szczęścia jak 1,5 roku temu @ nie przyszła 2 tyg. to mój mąż nawet byty mi zakładał hehehe, teraz uczy się gotować heheh ciekawe co będzie jak się nam w końcu uda:) może zacznie latać
Meginka ja też miałam plamienie ale to chyba za wcześnie u mnie @ ma przyjść w niedzielę a plamienie powinno być w dniu spodziewanej lub dzień przed chyba:) Ja też mam nadzieję i zaczynam scenariusz układań ale staram się powstrzymywać A co do tabletek to mój gino powiedział, że jeśli staram się o dzidzię to powinnam za wszelką cenę starać się nie brać tabl ewentualnie paracetamol gdy już nie wytrzymam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 17:48
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:Ja już zaraz wyjdę z siebie bo nie wiem co z tym plamieniem. Rano było teraz sobie poszło. Jakby przyszła normalna @ to chociaż bym wiedziała na czym stoję a tak to sobie wymyslam w główce że to może jednak takie plamienie z fasolką
Właśnie wziełam ibuprom zatoki bo mnie drą strasznie. Jeśli bym była w ciąży to mam nadzieję że w tak wczesnej fazie to nie zaszkodzi maleństwu
nie zaszkodzi ,a ja znów mam duszący kaszel i ciężko mi się dycha i odkrztuszam ,ostatnio antybiotyku nie brałam ,dopiero tak miałam przeszło i znów ,i już nie wiem czy to alergiczne czy od refluksu ,chyba wezmę ten antybiotyk jak do jutra nie przejdzie... -
nick nieaktualnymaja2024 wrote:Samira na pewno ten prezent dostanie:) oby jak najszybciej Mój pewnie by oszalał ze szczęścia jak 1,5 roku temu @ nie przyszła 2 tyg. to mój mąż nawet byty mi zakładał hehehe, teraz uczy się gotować heheh ciekawe co będzie jak się nam w końcu uda:) może zacznie latać
Meginka ja też miałam plamienie ale to chyba za wcześnie u mnie @ ma przyjść w niedzielę a plamienie powinno być w dniu spodziewanej lub dzień przed chyba:) Ja też mam nadzieję i zaczynam scenariusz układań ale staram się powstrzymywać A co do tabletek to mój gino powiedział, że jeśli staram się o dzidzię to powinnam za wszelką cenę starać się nie brać tabl ewentualnie paracetamol gdy już nie wytrzymam.
mój już dużo robi,niekiedy buty powaga mi ściągać szczególnie zimowe hehe a potem to mnie będzie chyba na rękach nosił -
maja2024 wrote:Samira na pewno ten prezent dostanie:) oby jak najszybciej Mój pewnie by oszalał ze szczęścia jak 1,5 roku temu @ nie przyszła 2 tyg. to mój mąż nawet byty mi zakładał hehehe, teraz uczy się gotować heheh ciekawe co będzie jak się nam w końcu uda:) może zacznie latać
Meginka ja też miałam plamienie ale to chyba za wcześnie u mnie @ ma przyjść w niedzielę a plamienie powinno być w dniu spodziewanej lub dzień przed chyba:) Ja też mam nadzieję i zaczynam scenariusz układań ale staram się powstrzymywać A co do tabletek to mój gino powiedział, że jeśli staram się o dzidzię to powinnam za wszelką cenę starać się nie brać tabl ewentualnie paracetamol gdy już nie wytrzymam.
No właśnie dla mnie dziwne jest to plamienie. @ na sobote a ja juz od wczoraj plamię... co to może znaczyc?? -
nick nieaktualnyMeginka wrote:maja2024 wrote:Samira na pewno ten prezent dostanie:) oby jak najszybciej Mój pewnie by oszalał ze szczęścia jak 1,5 roku temu @ nie przyszła 2 tyg. to mój mąż nawet byty mi zakładał hehehe, teraz uczy się gotować heheh ciekawe co będzie jak się nam w końcu uda:) może zacznie latać
No właśnie dla mnie dziwne jest to plamienie. @ na sobote a ja juz od wczoraj plamię... co to może znaczyc??
coś mi tu pachnie fasolkąmaja2024, agula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaja2024 wrote:Samira na pewno ten prezent dostanie:) oby jak najszybciej Mój pewnie by oszalał ze szczęścia jak 1,5 roku temu @ nie przyszła 2 tyg. to mój mąż nawet byty mi zakładał hehehe, teraz uczy się gotować heheh ciekawe co będzie jak się nam w końcu uda:) może zacznie latać
plamienie implantacyjne to mogło byćmaja2024 lubi tę wiadomość
-
Meginka wrote:maja2024 wrote:Samira na pewno ten prezent dostanie:) oby jak najszybciej Mój pewnie by oszalał ze szczęścia jak 1,5 roku temu @ nie przyszła 2 tyg. to mój mąż nawet byty mi zakładał hehehe, teraz uczy się gotować heheh ciekawe co będzie jak się nam w końcu uda:) może zacznie latać
No właśnie dla mnie dziwne jest to plamienie. @ na sobote a ja juz od wczoraj plamię... co to może znaczyc??
Też się zastanawiałam bo zaczęłam plamić między 7-10 dniem po owulce i tak czytałam w odpowiedziach ovu że to dzień implantacji ale nie chcę świrować, bo gdzie indziej czytałam że przy wysokim tsh może świadczyć o jakimś braku progesteronu czy jakoś tak. Ja zwariuję do niedzieli:)samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nina wrote:Wowo, jakie tu pogaduchy:) ja mam czas na forum tylko wieczorami po pracy, ale owszem wciąga- przyznaje! u mnie juz po owu raczej, teraz to okrutne czekanie....
A tak sobie rozważamy czy się nam udało czy nie:) No właśnie najgorsze to czekanie, jakby nie mogło się nam udać może Ktoś się znudzi robieniem nam niemiłych niespodzianek w postaci @ i w końcu los się do nas uśmiechnie:0 -
samira wrote:maja2024 wrote:Semira o tym samym czasie pomyślałyśmy o tym samym hehehe cóż za zbieg okoliczności:) zobaczymy oby to było to:) nie chcę się znowu rozczarować
oby miało to znaczenie co myślę hehe
Oby:) może masz niezwykłą moc:)samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaja2024 wrote:samira wrote:maja2024 wrote:Semira o tym samym czasie pomyślałyśmy o tym samym hehehe cóż za zbieg okoliczności:) zobaczymy oby to było to:) nie chcę się znowu rozczarować
oby miało to znaczenie co myślę hehe
Oby:) może masz niezwykłą moc:)
to by było fajne och żeby ta moc zadziałała jako samoleczenie niektórych moich dolegliwości ,to by było coś,magiczna siła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 18:23
-
nick nieaktualny