Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARANIA
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARANIA

Oceń ten wątek:
  • sssssss88 Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekanie na @ jest "długie" tymbardziej że wolałabym jak by się okazało że nie będzie @...... 19.01 okaże się.. od paru miesięcy staramy sie z M i nic.. :( :(

• maja2024 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sssssss88 wrote:
    witam

widzę, że nie tylko ja mam problem w zjaściu w ciąze...
    jestem tu nowa-od wczoraj zaczełam mój wykres...

Witaj:)

msayah2.png
    0sbo70a.png
    eiktyx8d7h9nb2ik.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sssssss88 wrote:
    czekanie na @ jest "długie" tymbardziej że wolałabym jak by się okazało że nie będzie @...... 19.01 okaże się.. od paru miesięcy staramy sie z M i nic.. :( :(

oj ja tez mam termin @ na 19.01 jak pisze pod wykresem :)

• maja2024 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Meginka wrote:
    maja2024 wrote:
    A widziałaś mój wykresik też dostałam jakiegoś plamienia. Pewnie też @ przyjdzie i dzień zepsuje:)

Widziałam, ale wiesz co, dziewczyny pisały w innych wątkach że możliwe jest plamienie nawet jeśli się zafasolkuje i to właśnie w terminie spodziewanej @. Więc dopóki prawdziwa @ nie przyjdzie, to jest jeszcze szansa. Ale nie nakręcam się, bo czuje że jednak małpa przyjdzie

oj jest szansa ,jak by nam się tak udało byłby prezent noworoczno-walentynkowy :D i tego życzę !!!

Bardzo by nas ucieszył taki prezencik:)

Meginka lubi tę wiadomość

msayah2.png
    0sbo70a.png
    eiktyx8d7h9nb2ik.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    samira wrote:
    Meginka wrote:
    maja2024 wrote:
    A widziałaś mój wykresik też dostałam jakiegoś plamienia. Pewnie też @ przyjdzie i dzień zepsuje:)

Widziałam, ale wiesz co, dziewczyny pisały w innych wątkach że możliwe jest plamienie nawet jeśli się zafasolkuje i to właśnie w terminie spodziewanej @. Więc dopóki prawdziwa @ nie przyjdzie, to jest jeszcze szansa. Ale nie nakręcam się, bo czuje że jednak małpa przyjdzie

oj jest szansa ,jak by nam się tak udało byłby prezent noworoczno-walentynkowy :D i tego życzę !!!

no a dla mojego M dodatkowo urodzinowy:) bo ma za tydzień:) tak bardzo chciałam mu zrobic prezent w postaci testu z 2 krechami, ale chyba sie nie uda:(, ale może w okolicach walentynek:)

mojego to będzie pierwsze ,tym bardziej by się ucieszył a już w Dzień Zakochanych (komercyjne święto ale miłe :P)to podwójnie ,jeszcze coś wykukam i po tym clo będzie naprawdę podwójnie hehe :D a kiedyś kupiliśmy takie maleńkie kierpce zakopiańskie właśnie w Zakopanem ale nie z czubkiem a zaokrąglone ,słodkie są ,jak coś to je dostanie :D

Meginka, Libra lubią tę wiadomość

• Meginka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już zaraz wyjdę z siebie bo nie wiem co z tym plamieniem. Rano było teraz sobie poszło. Jakby przyszła normalna @ to chociaż bym wiedziała na czym stoję a tak to sobie wymyslam w główce że to może jednak takie plamienie z fasolką:):):)
    Właśnie wziełam ibuprom zatoki bo mnie drą strasznie. Jeśli bym była w ciąży to mam nadzieję że w tak wczesnej fazie to nie zaszkodzi maleństwu

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • maja2024 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira na pewno ten prezent dostanie:) oby jak najszybciej :) Mój pewnie by oszalał ze szczęścia jak 1,5 roku temu @ nie przyszła 2 tyg. to mój mąż nawet byty mi zakładał hehehe, teraz uczy się gotować heheh ciekawe co będzie jak się nam w końcu uda:) może zacznie latać:)

Meginka ja też miałam plamienie ale to chyba za wcześnie u mnie @ ma przyjść w niedzielę a plamienie powinno być w dniu spodziewanej lub dzień przed chyba:) Ja też mam nadzieję i zaczynam scenariusz układań ale staram się powstrzymywać:) A co do tabletek to mój gino powiedział, że jeśli staram się o dzidzię to powinnam za wszelką cenę starać się nie brać tabl ewentualnie paracetamol gdy już nie wytrzymam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 17:48

Libra lubi tę wiadomość

msayah2.png
    0sbo70a.png
    eiktyx8d7h9nb2ik.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    Ja już zaraz wyjdę z siebie bo nie wiem co z tym plamieniem. Rano było teraz sobie poszło. Jakby przyszła normalna @ to chociaż bym wiedziała na czym stoję a tak to sobie wymyslam w główce że to może jednak takie plamienie z fasolką:):):)
    Właśnie wziełam ibuprom zatoki bo mnie drą strasznie. Jeśli bym była w ciąży to mam nadzieję że w tak wczesnej fazie to nie zaszkodzi maleństwu

nie zaszkodzi ,a ja znów mam duszący kaszel i ciężko mi się dycha i odkrztuszam ,ostatnio antybiotyku nie brałam ,dopiero tak miałam przeszło i znów ,i już nie wiem czy to alergiczne czy od refluksu ,chyba wezmę ten antybiotyk jak do jutra nie przejdzie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maja2024 wrote:
    Samira na pewno ten prezent dostanie:) oby jak najszybciej :) Mój pewnie by oszalał ze szczęścia jak 1,5 roku temu @ nie przyszła 2 tyg. to mój mąż nawet byty mi zakładał hehehe, teraz uczy się gotować heheh ciekawe co będzie jak się nam w końcu uda:) może zacznie latać:)

Meginka ja też miałam plamienie ale to chyba za wcześnie u mnie @ ma przyjść w niedzielę a plamienie powinno być w dniu spodziewanej lub dzień przed chyba:) Ja też mam nadzieję i zaczynam scenariusz układań ale staram się powstrzymywać:) A co do tabletek to mój gino powiedział, że jeśli staram się o dzidzię to powinnam za wszelką cenę starać się nie brać tabl ewentualnie paracetamol gdy już nie wytrzymam.

mój już dużo robi,niekiedy buty powaga mi ściągać szczególnie zimowe hehe a potem to mnie będzie chyba na rękach nosił :P

• Meginka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maja2024 wrote:

No właśnie dla mnie dziwne jest to plamienie. @ na sobote a ja juz od wczoraj plamię... co to może znaczyc??

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    maja2024 wrote:

No właśnie dla mnie dziwne jest to plamienie. @ na sobote a ja juz od wczoraj plamię... co to może znaczyc??

coś mi tu pachnie fasolką :)

maja2024, agula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maja2024 wrote:

plamienie implantacyjne to mogło być :)

maja2024 lubi tę wiadomość

• maja2024 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    maja2024 wrote:

Też się zastanawiałam bo zaczęłam plamić między 7-10 dniem po owulce i tak czytałam w odpowiedziach ovu że to dzień implantacji ale nie chcę świrować, bo gdzie indziej czytałam że przy wysokim tsh może świadczyć o jakimś braku progesteronu czy jakoś tak. Ja zwariuję do niedzieli:)

samira lubi tę wiadomość

msayah2.png
    0sbo70a.png
    eiktyx8d7h9nb2ik.png
  • maja2024 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Semira o tym samym czasie pomyślałyśmy o tym samym hehehe cóż za zbieg okoliczności:) zobaczymy :) oby to było to:) nie chcę się znowu rozczarować

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 18:08

samira lubi tę wiadomość

msayah2.png
    0sbo70a.png
    eiktyx8d7h9nb2ik.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowo, jakie tu pogaduchy:) ja mam czas na forum tylko wieczorami po pracy, ale owszem wciąga- przyznaje! u mnie juz po owu raczej, teraz to okrutne czekanie....

samira lubi tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maja2024 wrote:
    Semira o tym samym czasie pomyślałyśmy o tym samym hehehe cóż za zbieg okoliczności:) zobaczymy :) oby to było to:) nie chcę się znowu rozczarować

oby miało to znaczenie co myślę hehe

maja2024 lubi tę wiadomość

• maja2024 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    Wowo, jakie tu pogaduchy:) ja mam czas na forum tylko wieczorami po pracy, ale owszem wciąga- przyznaje! u mnie juz po owu raczej, teraz to okrutne czekanie....

A tak sobie rozważamy czy się nam udało czy nie:) No właśnie najgorsze to czekanie, jakby nie mogło się nam udać może Ktoś się znudzi robieniem nam niemiłych niespodzianek w postaci @ i w końcu los się do nas uśmiechnie:0

msayah2.png
    0sbo70a.png
    eiktyx8d7h9nb2ik.png
  • maja2024 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    maja2024 wrote:

Oby:) może masz niezwykłą moc:)

samira lubi tę wiadomość

msayah2.png
    0sbo70a.png
    eiktyx8d7h9nb2ik.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maja2024 wrote:
    samira wrote:
    maja2024 wrote:

Oby:) może masz niezwykłą moc:)

to by było fajne och żeby ta moc zadziałała jako samoleczenie niektórych moich dolegliwości ,to by było coś,magiczna siła...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 18:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przez te duszności i pokasływanie czuje się nie teges :$

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 18:27

‹‹ 16 17 18 19 20 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ