Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie wiem kreska bledsza. Albo dziadostwo, albo nie wiem co. Jutro powtórzę.
Może wczoraj miałam pik LH i nie złapałam tego. Albo w ogóle nie owuluję. Dziewczyny te testy tylko nas stresują. Czytałam tyle historii o negatywnych testach, a potwierdzonych monitoringiem owulkach, że nie wiem czemu ja jeszcze się stresuję.
Chciałoby się mieć pewnośc po prostu...
W tamtym cyklu miałam skok temperatury, a pęcherzyk nie pękł.
W mojej sytuacji to chyba najlepiej oddać sie w ręce lekarza, a potem męża:Dspioch, Gosia1989 lubią tę wiadomość
-
spioch wrote:Princesska dziś 15dc. Zawsze miałam jak w zegarku 28 dni. A od paru miesięcy w kratkę, raz 27, raz 30 raz 31 a ostatnio 25.
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
spioch. Tempka u Ciebie też niska, więc owu jeszcze nie widać.
dobuska. U mnie to samo, kreseczka od wczoraj ściemniała tak, że wcale nie widać Już powinien być pozytyw, ale pewnie owu sie przesunie w tym cyklu. Na początku byłam chora i może to dlatego.
Może u Ciebie będzie podobnie. Też się wkurzam, ale tylko spokój nas uratuje
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:spioch. Tempka u Ciebie też niska, więc owu jeszcze nie widać.
dobuska. U mnie to samo, kreseczka od wczoraj ściemniała tak, że wcale nie widać Już powinien być pozytyw, ale pewnie owu sie przesunie w tym cyklu. Na początku byłam chora i może to dlatego.
Może u Ciebie będzie podobnie. Też się wkurzam, ale tylko spokój nas uratuje
Tak wiem,ale boje się że nagle podskoczy i wtedy już będzie po owulacji a nie chce jej przegapić... -
spioch wrote:Tak wiem,ale boje się że nagle podskoczy i wtedy już będzie po owulacji a nie chce jej przegapić...
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyspioch wrote:A powiedzcie mi kochane jak to u was jest. Szyjka otwiera wam się na kilka dni przed owulacją i od razu po zamyka czy jest jeszcze otwarta parę dni po?
spioch lubi tę wiadomość
-
Gosia1989 wrote:Jestem ok. dwa dni po owu, a szyjka nadal otwarta. Owu potwierdzona monitoringiem.
Ja tak mam zawsze, szyjka długo utrzymuje mi sie otwarta po owu. I otwiera się na długo przed owu też. Generalnie jest długo otwrata, a rzadko zamkniętaGosia1989, spioch lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Czasem sobie myślę, że jakby tak nas ktoś z boku poczytał "otwarta, zamknięta, ciemnieje, nie ciemnieje, przegapię, nie przegapię", to miałby ochotę tu wykrzyczeć "bzykać się kurde, a nie myśleć!" - tak powiedziała zresztą gin, do mojej kumpeli
wszamanka, Dag_Mara, spioch lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
nick nieaktualny