X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczniowe testerki 2017
Odpowiedz

Styczniowe testerki 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie niestety wszystkie testy negatywne. Już sama nie wiem czy robię je źle czy brak owulacji :/

Princesska lubi tę wiadomość

• Morthith Znajoma

Wysłany: 28 grudnia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgłaszam się na 6 sycznia

f2w3dqk30lpbftp6.png
  • Princesska Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spioch wrote:
    U mnie niestety wszystkie testy negatywne. Już sama nie wiem czy robię je źle czy brak owulacji :/
    A ktory to dzien cyklu? I jakiej długości masz cykle ? :)

3jvzj44jvrh76fpf.png
    ❤ Synek Aleksander ❤
    2 cs - szczęśliwy :)
  • mi_lejdi Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robię teraz z ciekawości facelle, pomimo tego, co mi gin powiedziała. wiem, kiedy mniej więcej pęcherzyk ma pęknąć, więc zobaczymy jak to się sprawdzi...

<3 14.04.2018 Théo <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Princesska dziś 15dc. Zawsze miałam jak w zegarku 28 dni. A od paru miesięcy w kratkę, raz 27, raz 30 raz 31 a ostatnio 25.

• dobuska Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem kreska bledsza. Albo dziadostwo, albo nie wiem co. Jutro powtórzę.
    Może wczoraj miałam pik LH i nie złapałam tego. Albo w ogóle nie owuluję. Dziewczyny te testy tylko nas stresują. Czytałam tyle historii o negatywnych testach, a potwierdzonych monitoringiem owulkach, że nie wiem czemu ja jeszcze się stresuję.
    Chciałoby się mieć pewnośc po prostu...
    W tamtym cyklu miałam skok temperatury, a pęcherzyk nie pękł.
    W mojej sytuacji to chyba najlepiej oddać sie w ręce lekarza, a potem męża:D

spioch, Gosia1989 lubią tę wiadomość

• Princesska Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spioch wrote:
    Princesska dziś 15dc. Zawsze miałam jak w zegarku 28 dni. A od paru miesięcy w kratkę, raz 27, raz 30 raz 31 a ostatnio 25.
    Skoro zdażyły Ci sie cykle powyżej 30 dni poczekaj moze jeszcze dwa dni. Tym bardziej ze ostatnio masz rozregulowane cykle.

3jvzj44jvrh76fpf.png
    ❤ Synek Aleksander ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiedzcie mi kochane jak to u was jest. Szyjka otwiera wam się na kilka dni przed owulacją i od razu po zamyka czy jest jeszcze otwarta parę dni po?

• Princesska Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spioch ja miałam podczas płodnych otwarta. Jestem po owulacji niestety nie wiem na 100% w ktorym dniu była. Teraz jestem myśle dzien dwa po i juz trudniej dosięgnąć i wydaje mi się, że zamknięta.

3jvzj44jvrh76fpf.png
    ❤ Synek Aleksander ❤
  • dobuska Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spioch wrote:
    A powiedzcie mi kochane jak to u was jest. Szyjka otwiera wam się na kilka dni przed owulacją i od razu po zamyka czy jest jeszcze otwarta parę dni po?
    ja już swojej szyjki nie kumam, raz twarda a za godzinę miękka. Wariactwo.

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spioch. Tempka u Ciebie też niska, więc owu jeszcze nie widać.

dobuska. U mnie to samo, kreseczka od wczoraj ściemniała tak, że wcale nie widać ;) Już powinien być pozytyw, ale pewnie owu sie przesunie w tym cyklu. Na początku byłam chora i może to dlatego.
    Może u Ciebie będzie podobnie. Też się wkurzam, ale tylko spokój nas uratuje ;)

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    spioch. Tempka u Ciebie też niska, więc owu jeszcze nie widać.

dobuska. U mnie to samo, kreseczka od wczoraj ściemniała tak, że wcale nie widać ;) Już powinien być pozytyw, ale pewnie owu sie przesunie w tym cyklu. Na początku byłam chora i może to dlatego.
    Może u Ciebie będzie podobnie. Też się wkurzam, ale tylko spokój nas uratuje ;)

Tak wiem,ale boje się że nagle podskoczy i wtedy już będzie po owulacji a nie chce jej przegapić... :(

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spioch wrote:
    Tak wiem,ale boje się że nagle podskoczy i wtedy już będzie po owulacji a nie chce jej przegapić... :(
    Wiem co czujesz. U mnie też od kilku dni negatyw a powinien już być pozytyw. Robię teraz testy dwa razy dziennie, żeby nie przegapić.

mnNAp0.png
    80wKp0.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spioch wrote:
    Jestem ok. dwa dni po owu, a szyjka nadal otwarta. Owu potwierdzona monitoringiem.

spioch lubi tę wiadomość

• mi_lejdi Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia1989 wrote:
    Jestem ok. dwa dni po owu, a szyjka nadal otwarta. Owu potwierdzona monitoringiem.

Ja tak mam zawsze, szyjka długo utrzymuje mi sie otwarta po owu. I otwiera się na długo przed owu też. Generalnie jest długo otwrata, a rzadko zamknięta :)

Gosia1989, spioch lubią tę wiadomość

<3 14.04.2018 Théo <3
  • mi_lejdi Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem sobie myślę, że jakby tak nas ktoś z boku poczytał "otwarta, zamknięta, ciemnieje, nie ciemnieje, przegapię, nie przegapię", to miałby ochotę tu wykrzyczeć "bzykać się kurde, a nie myśleć!" - tak powiedziała zresztą gin, do mojej kumpeli :D

wszamanka, Dag_Mara, spioch lubią tę wiadomość

<3 14.04.2018 Théo <3
  • AnaR Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnaR wrote:
    n63ma0.jpg

Dziewczyny to test z dzisiaj na zywo one sa prawie identyczne

co myslicie o dzisiejszym?? 18 dc

geeky-2017-12-21.jpg
    nzjdqqmzsy5sbehi.png
    Uleczka 29.01.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnaR, a nie masz monitoringu skoro jesteś na Clo? To by wszystko ułatwiło i interpretacja testu byłaby łatwiejsza ;)

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnaR. Teraz jestem na tel, wiec nie widze niuansow, ale wyglada na pozytyw.

mnNAp0.png
    80wKp0.png

• AnaR Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety moj lekarz jest na urlopie:(

geeky-2017-12-21.jpg
    nzjdqqmzsy5sbehi.png
    Uleczka 29.01.2016
‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ