Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Śpioch ja mam tyłozgięcie macicy ginekolog mówiła że normalnie się przy tym zachodzi w ciąże, ja za 3 razem zaszłam. Ale ostrzegała mnie przed naciskiem na kręgosłup, bo normalnie to dzidzia naciska na pęcherz, przy tyłuzgięciu dziecko naciska na dolne kręgi kręgosłupa, i też tam idą skurcze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKokarda bardzo wspolczuje. Ja wczoraj wrocilam do domu po pracy i mąż tez słaby,idzie oszalec a co dopiero z małym dzieckiem. Wysylam dużo zdrowia do was !!
Ja dzisiaj dostalam nadziei, zrobilam badania i prolaktyna spadła z prawie 50 na 17.330Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 14:07
Lady Savage, Gosia1989, moni91 lubią tę wiadomość
-
Emily. Ja nie jestem za robieniem bety, szczegolnie jak nie ma dwoch kreseczek, ale zrobisz jak chcesz oczywiscie
Spioch. Ja kupuje testy owu na allegro i ebayu i pieknie mi wychodza, takze polecam.
Dziewczyny. Z tego co pamietam, to kiedys gin tez mi mowil, ze mam tylozgiecie, ale nic mnie nie boli. Jestescie pewne, ze to od tego boli Was podczas przytulania? Moze to jednak cos innego?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
A u mnie nie jest tak źle, jak jest Zuzia chora, ostatnio miała bostonkę. Brzydko wyglądała bo ją na buzi wysypało ale humor jej dopisał ja poszłam na opiekę, troszkę sobie odpoczęłam, i spędziłam czas z małą Natomiast mój partner jak choruje, to mam go dość momentami ;/ udusiłabym
spioch lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Annie1981, na pewno, bo ja też się zwijam z bólu przy miesiączce, powiem Wam, że wolę skurcze porodowe, od tych bóli okresowych.
Kokarda ile masz lat? Jasne, że antybiotych wpływa na cykl, dlatego się podczas antybiotyku nie starają ludzie, bo i tak nie wyjdzie, nie znam osoby która by zaszła w ciążę biorąc antybiotyk. -
nick nieaktualny
-
A ja czytalam na forach o dziewczynach, ktore zachodzily po antybiotykach
Kilka cykli temu sama przewalalam internet, zeby poznac odpowiedz na to pytanie. Odpowiedzi oczywiscie sprzeczne. Znalazlam jednak jedna wypowiedz ginekologa, ktory napisal, ze antybiotyki nie maja wplywu na plodnosc i tego sie trzymalam Owulacja przyszla w normalnym terminie, cykl regularny.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔