Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie chce i ja dołączyc. Niestety bożonarodzeniowy prezent mi nie wyszedl tak liczyłam na ten cykl mam nadzieje ze staranka po swietach przyniosą szczęśliwe zakończenie. Zapisuje sie na 10.01 trzymam kciuki za Was wszystkie!!
Gosia1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Gosia1989. Super, mi wypadają zaraz po świętach, więc też liczę na kolejny cykl, gdzie będę wypoczęta i zrelaksowana
Póki co 12dpo i test negatywny, więc za chwilę do Was dołączę oficjalnie
Annie1981 z jednej strony mi przykro ale z drugiej trzymam kciuki -
Gosia1989 wrote:Ja nadal liczę na magię świąt bo wtedy wypadają mi dni płodne
Mi tez wypadaja wtedy plodne
Wiec moze pojawi sie maly prezencikGosia1989, Annie1981, spioch lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:MiLejdi. Bede sie musiala przyzwyczaic do Twojego nowego avatarka, bo myslalam, ze to ktos nowy
Haha, sorry potrzebowałam zmiany, ten nastraja mnie pozytywnie
Przykro mi z powodu negatywnego testu. Jak jutro się powtórzy to zachdzimy w ciążę w przerwie świątecznej!
Ja muszę,bo 30 wyjeżdżamy.spioch lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Gosia.obys miala racje ze szybko zleci nam do stycznia
Gosia1989 lubi tę wiadomość
-
mi_lejdi wrote:Haha, sorry potrzebowałam zmiany, ten nastraja mnie pozytywnie
Przykro mi z powodu negatywnego testu. Jak jutro się powtórzy to zachdzimy w ciążę w przerwie świątecznej!
Ja muszę,bo 30 wyjeżdżamy.
U mnie OF prognozuje owulację w Sylwestra! Ciekawe czy się sprawdzi
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:A ja czytalam na forach o dziewczynach, ktore zachodzily po antybiotykach
Kilka cykli temu sama przewalalam internet, zeby poznac odpowiedz na to pytanie. Odpowiedzi oczywiscie sprzeczne. Znalazlam jednak jedna wypowiedz ginekologa, ktory napisal, ze antybiotyki nie maja wplywu na plodnosc i tego sie trzymalam Owulacja przyszla w normalnym terminie, cykl regularny.
Ja zaszlam po antybiotyku w ciaze... Niestety poronilam, nie znaleziono przyczyny a lekarz twierdzil ze ten antybiotyk nie ma wplywu na przebieg ciazy. -
Annie1981 wrote:Spoko, najważniejsze, że to działa na Ciebie pozytywnie
U mnie OF prognozuje owulację w Sylwestra! Ciekawe czy się sprawdzi
A którą bierzesz pod uwagę? Bo OF wyznacza chyba 5 zielonych krateczek. Mi środkowa wypada w środek wyjazdu Mąż twierdzi, że sobie poradzimy, a ja staram się nastawić, że jak fasolek ma się zagnieździć, to tak będzie, a jak nie to następnym razem.14.04.2018 Théo -
mi_lejdi wrote:A którą bierzesz pod uwagę? Bo OF wyznacza chyba 5 zielonych krateczek. Mi środkowa wypada w środek wyjazdu Mąż twierdzi, że sobie poradzimy, a ja staram się nastawić, że jak fasolek ma się zagnieździć, to tak będzie, a jak nie to następnym razem.
W prognozie cykli, po lewej stronie masz legendę
I myślę, że to dobre podejście, bo nie generuje tak wielkiego stresuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 18:24
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Ciemno zielone krateczki to dni płodne a ostatnia, jasno zielona to owulacja.
W prognozie cykli, po lewej stronie masz legendę
I myślę, że to dobre podejście, bo nie generuje tak wielkiego stresu
Hmm, no tak tylko OF mi wyznacza dni płodne zawsze tak samo, obliczając na podstawie długości cyklu, który wpisałam w ustawieniach. czyli 30 dni, a jeszcze nigdy tak nie było najchętniej niczego bym tam nie wpisywała, bo na razie było różnie.
Ostatni cykl 28 dni, w tym II faza- 14 dni. Może wreszcie się uregulował?
LadySavage podoba mi się Twoja logikaLady Savage lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo