Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, dołączę do Was ponieważ też zamierzam testować w styczniu, jestem stymulowana clo+gonal
edka85 mi akurat owulacja wypadnie z pewnością 25.12 także właśnie mało komfortowo
Gosia1989 lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
nick nieaktualny
-
edka85 wrote:Też mogę wziąć takie trojaczki A w święta (o ile nie zaszłam w ciążę, hehe) to pewnie będę miała @. Może to i lepiej, że akurat na ten czas. W okresie świątecznym przy rodzinie to tak trochę trudno byłoby baraszkować
2 lata temu miałam dostać okres 24 grudnia xD i ku mojemu zaskoczeniu nie dostałam haha -
spioch wrote:Hej Madzia_ witamy
Dziewczyny pytanie z innej beczki: zauważyłam, ze sporo dziewczyn które sie starają biorą Acard. Na co on ma wpływ?
Acard niby dobrze wpływa na endometrium
u mnie chyba aż za bardzo bo nie mogę sobie poradzić z krwawieniem chyba aż za bardzo rozrzedził mi krew
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
mi_lejdi wrote:Hmm, no tak tylko OF mi wyznacza dni płodne zawsze tak samo, obliczając na podstawie długości cyklu, który wpisałam w ustawieniach. czyli 30 dni, a jeszcze nigdy tak nie było najchętniej niczego bym tam nie wpisywała, bo na razie było różnie.
Ostatni cykl 28 dni, w tym II faza- 14 dni. Może wreszcie się uregulował?
28 dni to książkowo
mi_lejdi wrote:Ej i też mam w Sylwestra Może % i luz zdziałają cuda?
Madzia_. Witaj A ja tam bym chciała w święta owu, ale mam po i też dobrze
spioch. Jest jakiś zespół, którego nazwy nie pamiętam, który rozrzedza krew i powoduje poronienia. Acard pomaga donosić ciążę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 11:12
mi_lejdi lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
mi_lejdi wrote:Proszę o wpisanie mnie na 13 stycznia na przekór dacie
Dwa miesiące czekałam na wizytę u GP i odbyła się akurat 13-go grudnia. Wyszłam z niej jak na skrzydłach, dostałam wszystko co chciałam, a nawet więcej, więc na pewno nie jest to data pechowa
mi_lejdi lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
AnaR. Witaj i powodzenia
Nawiedziła mnie dziś @, więc jestem z Wami już oficjalnie Cykl trwał tylko 24 dni a faza lutealna 12, mam nadzieję, że to jest ok.
Proszę o wpisanie mnie na 11 stycznia.
MiLejdi, tak jak mówiłaś poczułam ulgę i człowiek w końcu przestaje się ze sobą kopać. Nowy cykl, nowe nadzieje Dalej pracuję nad pozytywnym myśleniem i wizualizacjami. Roślince dzięki temu się udało, więc i mi sie udaspioch, mi_lejdi lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyJa trochę szperam informacji, trochę się wkręciłam na forum. Do tej pory tyle rzeczy nie wiedziałam!! Jestem w takiej niewiedzy...
Znalazłam badania, z różnych okresów czasu. W drugiej fazie cyklu mój progesteron wynosi od 8-9 ng/ml. Czy jest to za mało? Powinno być wiecej? Macie jakies sposoby na naturalne podniesienie tego hormonu?
Jeśli w tym cyklu nie zaskoczę, wybieram sie do ginekologa z pełnym pakietem badań i o wiele większą wiedzą bo to już 8cs i boje sie ze to sie o wiele wiele bardziej przedłuży... niestety jestem z małej mieściny, lekarzom nie chce się wychylać. Sami nic od siebie nie chcą robić jak się człowiek sam nie dowie...
-
spioch. Nie znam się niestety na wynikach badań. Sama odbieram wyniki progesteronu w przyszłym tygodniu i nie wiem czego się spodziewać.
Czytałam, że herbata z pokrzywy podnosi poziom proga, ale nie wiem czy to prawda i na ile.
Jeżeli chodzi o badania to ja jak najbardziej jestem za. Diagnozowanie trwa, tak samo jak ewentualne leczenie, więc trzeba zacząć działać wcześnie.
Annie widze ze mamy tak samo długie cykle tez mam najczesciej 25 dni choc teraz mialam 26 wiec szaał pewnie podobnie wypada nam owulacja, kalendarz mi wyliczyl na 28 grudnia.
AnaR witaj, widze ze bylas styczniowka 2016 tak jak i ja mam nadzieje ze wszystkie znajdziemy sie na wrzesniowkach 2017!! -
Witam się! @ w odwrocie, myśli trochę zebrane, wiec można przystąpić do działania 7cs czas zacząć Proszę o wpisanie na 15/01 z tym, że jak zwykle to bardzo bezpieczny termin
wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny