X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczniowe testerki 2017
Odpowiedz

Styczniowe testerki 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    Mnie z kolei moja głowa zaczyna już wykańczać. Ciągle w głowie odliczanie i myślenie czy owulacja była, a czy jak była to czy się udało.
    Ha ha mam to samo :) czyli jesteśmy już dwie :)

dobuska lubi tę wiadomość

• Pchelkaaa Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    Mnie z kolei moja głowa zaczyna już wykańczać. Ciągle w głowie odliczanie i myślenie czy owulacja była, a czy jak była to czy się udało.

Mam tak samo :(

dobuska lubi tę wiadomość

km5s4z17bhx29iyi.png
    zud3ugpj1x4j4oxc.png
  • Anulka0407 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Juz jest Lutowy wątek

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/luty-testowanie,11817.html

Dziękuję :)

Mama 3 dziewczynek: Iza 15 lat, Iga 12 lat i Maja
    Maja ur.31.10.2017r (CC)waga: 3150g dł:53cm
    201710314965.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak anulka lutowy wątek już istnieje od 2 tyg czy jakoś tak

Anulka0407 lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam tydzień, najpierw mój partner odwala takie rzeczy a teraz baba z żłobka dzwoni ;/ Zuzia nie chce spać na drzemce, i budzi inne dzieci: mówi ej wstajaj, i wczoraj 14 dzieci! nie spało przez nią znowu (bo w pon też je budziła), i że ja mam z nią tak długo nie spać, ;/ na próźno kobiecie tłumaczysz że wstałyśmy o 6 a do żłobka zaprowadziłam ją o 10 bo chcę z dzieckiem pobyć trochę przed pójsciem do pracy, nie, mam ją kłaść o 19 i o 6 budzić bo one mają potem problem ;/. Ja pierdziele, co ja mam jej jakiś środek usypiający podać, no od 1 stycznia nie chce spać na drzemkach, myślałam że jak pójdzie do źłobka to ja zmęczą, a one same mają problem ją uśpić i dzwonią do mnie.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Ale mam tydzień, najpierw mój partner odwala takie rzeczy a teraz baba z żłobka dzwoni ;/ Zuzia nie chce spać na drzemce, i budzi inne dzieci: mówi ej wstajaj, i wczoraj 14 dzieci! nie spało przez nią znowu (bo w pon też je budziła), i że ja mam z nią tak długo nie spać, ;/ na próźno kobiecie tłumaczysz że wstałyśmy o 6 a do żłobka zaprowadziłam ją o 10 bo chcę z dzieckiem pobyć trochę przed pójsciem do pracy, nie, mam ją kłaść o 19 i o 6 budzić bo one mają potem problem ;/. Ja pierdziele, co ja mam jej jakiś środek usypiający podać, no od 1 stycznia nie chce spać na drzemkach, myślałam że jak pójdzie do źłobka to ja zmęczą, a one same mają problem ją uśpić i dzwonią do mnie.
    To ja olej. Jak są takie mądre to niech na siłę ja usypiaja. Ty jesteś matka i wiesz co robisz. :) moja jak skończyła rok to nawet mowy nie było żeby się położyła spać. Teraz ma 3 lata i ani myśli iść na drzemkę :)

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszcze Wam bycia kura domowa ;) Ja tez myslalam, ze lepiej pracowac cale zycie, ale odkad zaczelam myslec o dziecku to zapragnelam zostac z nim w domu. Nawet do UK sie przeprowadzilismy, bo tu takie eldorado mialo byc i myslalam, ze tu finansowo bedziemy mogli sobie na to pozwolic. Niestety nie jest tak rozowo i z jednej pensji bardzo ciezko sie utrzymac. Mysle, ze bedzie problem z zostaniem w domu i bede musiala szybko wracac do pracy, ale zobaczymy jak to bedzie wygladalo jak malenstwo sie pojawi :)

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka Tule

Anulka0407 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ucielo mi posta a tak duzo napisalam :-(

• baassiia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam kolezanke.w Londynie i z tego co opowiada jak wyglada tam macierzynski to 10x bardziej wole byc w Polsce ;) z tym, ze my oboje mamy ok prac. No i jakbym poszla na wychowawczy to pensja meza wystarczy wiec jest luz psychiczny. Na 1 dziecko nie lapiemy sie na 500+, ale jakby sie drugie udalo to tez dodatkowa kasa. Wg mnie to 500zl to duzo, wiadomo, ze np w Wawie drozdze zycie, no ale ja z podkarpacia ;)

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądałam dziś w ddtvn reportaż o szpitalu na polnej i jak zobaczyłam te maluszki w inkubatorach to się poryczałam. :(

• Pchelkaaa Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2017, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też siedzę w domu z dzieckiem i do ok 2-3 roku życia chciałabym być z nią. To ważny czas dla niej i dla mnie więc chciałabym dać corci z siebie 100℅.

Annie1981 lubi tę wiadomość

km5s4z17bhx29iyi.png
    zud3ugpj1x4j4oxc.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    To u nas rodzicami jesteśmy oboje i oboje zajmujemy się dzieckiem.

ja sobie inaczej nie wyobrażam :)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Oglądałam dziś w ddtvn reportaż o szpitalu na polnej i jak zobaczyłam te maluszki w inkubatorach to się poryczałam. :(
    Słoneczkowa mama a ty jesteś z Poznania?

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj w drodze do pracy zakopalam sie dwa razy. Raz sie udało wyjechać a za drugim razem mili panowie mnie wyciągali. Juz miałam dzwonić po męża. Dobrzy ludzie są na tym świecie hihi a ciśnienie wysokie z nerwów :-)

sloneczkowa mama, Lady Savage, Gosia1989 lubią tę wiadomość

• marciaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baassiia wrote:
    Mam kolezanke.w Londynie i z tego co opowiada jak wyglada tam macierzynski to 10x bardziej wole byc w Polsce ;) z tym, ze my oboje mamy ok prac. No i jakbym poszla na wychowawczy to pensja meza wystarczy wiec jest luz psychiczny. Na 1 dziecko nie lapiemy sie na 500+, ale jakby sie drugie udalo to tez dodatkowa kasa. Wg mnie to 500zl to duzo, wiadomo, ze np w Wawie drozdze zycie, no ale ja z podkarpacia ;)

skąd jesteś dokładniej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Słoneczkowa mama a ty jesteś z Poznania?
    Okolice

Lady Savage lubi tę wiadomość

• marciaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezdze do Poznania na studia ;p

Lady Savage lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Byłam teraz z córa na sankach. Nawet nie myślałam że ona taka ciężka. Się zmachalam i brzuch zaczął jeszcze bardziej boleć od tego szarpania. Obym tylko nic ewentualnemu dzieciatku złego nie zrobiła. Jutro będzie chłop w domu to on będzie jeździł z dzieckiem ja nie mam sily

Gosia1989 lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloneczkowa mamo bardzo ladny masz wykres

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 70 71 72 73 74 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ