Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mi_lejdi wrote:Ja tez czasami męża ostrzegam, ze moge stac sie wielorybem. A on na to, że to miłe zwierzątko
nawet juz mu sie spodobało, czasem mnie nazywa wielorybkiem wsrod roznych przezwisk
Dobrze, że na tym świecie są tacy faceci
Ja też mam takiego męża hihi, ale się chwalędobuska lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:Klaudia, zawsze mnie zastanawia jak można przytyć tak mało. 5kg? To ile twoje dziecko ważyło? Cycki ci nie urosły? Mi to same cyce chyba po kg na plus skoczyły Ja co prawda miałam klocka (ponad 4kg i 1,5kg łożysko), ale no do tego dochodzą wody płodowe itd itp. Aż nie dowierzam, jak ktoś mówi, że 5kg przytył..
mi_lejdi, ja mam OGROMNĄ nadzieję, że kolejna ciąża nie będzie taka ciężka jak poprzednia (ofc najważniejsze, żeby była zdrowa i dzidzi się rozwijało prawidłowo), ale serio mam nadzieję, że to nie będzie powtórka z "rozrywki". -
A wiecie co? Dzisiaj rano zaczął mnie tak ciut kłuć lewy jajnik, ten co to tylko w ciąży czułam, bo tak to prawy tylko daje o sobie znać (zresztą od trzech dni nawet jak na niego to mocno). I jak tylko wróciłam rano z pracy po nocnym dyżurze to mimo tego że nie z nocnego moczu Ale sobie test zrobiłam, i oczywiście jedna kreska a poza tym biel wizira. Ale jutro tak czy siak jadę betę zrobić bo w sobotę ostatni dzień z dupkiem, a w sobotę nie zdążę na krew bo w pracy cały dzień. Tak że trzymajcie jutro kciuki
spioch, AiCha4811, baassiia, dobuska, Anulka0407, Lady Savage lubią tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualnyCoś się do Was " wbić " nie mogę, ale co tam ...
wszamanka wrote:A wiecie co? Dzisiaj rano zaczął mnie tak ciut kłuć lewy jajnik, ten co to tylko w ciąży czułam, bo tak to prawy tylko daje o sobie znać (zresztą od trzech dni nawet jak na niego to mocno). I jak tylko wróciłam rano z pracy po nocnym dyżurze to mimo tego że nie z nocnego moczu Ale sobie test zrobiłam, i oczywiście jedna kreska a poza tym biel wizira. Ale jutro tak czy siak jadę betę zrobić bo w sobotę ostatni dzień z dupkiem, a w sobotę nie zdążę na krew bo w pracy cały dzień. Tak że trzymajcie jutro kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 15:58
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:A ja mam jutro gości muszę upiec ciasto i posprzątać. Nie lubię
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
Ja właśnie jadę z pracy do męża który ma urodziny ! I odprawiamy dziś więc jeszcze po powrocie muszę zrobić poncz i sałatkę, nooo i dac mu preeeezent ! Uwielbiam
Dobrze ze dopiero 9 dc bede mogła skosztować ponczu hihi , no i nie będę musiała się martwić że pecherzyk pęka a tu goście siedzą i nie dają korzystać hehe, pierwszy raz sie ciesze ze jeszcze nie owuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 16:17
wszamanka, JednazWielu, spioch, Gosia1989, mi_lejdi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za wszystkie betujące, testujace i monitorujące w najbliższych dniach ! Madziulla jak tam jajniory w klinice ??
-
Sloneczkowa tez mam takich niewdziecznych gości ale robię to dla męża bo sprawiają mu radość takie spenty, spotkania rodzinne, planszowki, ciasta (sam tez upiecze!) więc dla jego uśmiechu znoszę gości
-
nick nieaktualnyNo do nas przyjeżdżają do córki więc też zaciskam żeby i będę miła. Jak młoda miała miesiąc to nas zapraszali raz bo wiedzieli że nie przyjedziemy z nią bo jak z takim dzieciątkiem więc grzecznie odmówiłam i zaprosiłam wtedy do nas. I od tej pory im się wydaje że mała nadal ma miesiąc a nie 3 lata chyba...
AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak któraś ma czas to przeczytajcie moje wypociny, nie wiem po prostu czy kontynuować, trochę nie mam czasu ale bardzo lubię to pisać , nie wiem czy warto, co prawda to bardziej adresowane do młodszej widowni takiej licealno studenckiej no ale ..
https://aicha4811.blogspot.com
Możecie podsylac uwagi caly czas redaguje bo wiele rzeczy mnie samą kole w oczy -
Wow Aicha ale fajnie Życie to nie tylko zachodzenie w ciążę
Słuchajcie byłam u gin na monitoringu i usłyszałam: piękne ciałko żółte, piękna macica. Powiedziała, że mam regularne cykle, jestem szczupła, więc aż dziwne, że jeszcze nie zaszłam. Powoli trzeba zacząć patrzeć na męża...
I powiedziała mi, że to nie do końca prawda z tym rokiem. W ten rok dla wygody wrzucone sa pary również z problemami, PCO itd. A zdrowa, szczupła, owulująca kobieta zazwyczaj zachodzi w ciążę szybciej...spioch, AiCha4811, kania85 lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Ja mam córkę z 2cs. Koleja ciąża w 1 cs, poroniona w 10tc. Teraz od sierpnia nic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 19:32
-
Generalnie nie ma reguły może...? zgłupieć można
Doktor też mi powiedziała, że w kolejce ze mną (nie powiedziała która) była ciężarna, która została uznana za bezpłodną. Adoptowała 2 chłopców 2 lata wcześniej a była taka troszkę starsza para, mąż taki przejęty, ale nie wiem, czy to oni...14.04.2018 Théo