STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Temperatura rano była obiecująca, więc zatestowałam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dee77fbf15b8.jpg
Chyba 15 dpo. Niestety takie delikatne kreseczki widziałam już nie raz i boję się, że będzie tak jak zawsze. W poniedziałek powtorze test. Jak ściemniej to pójdę na krew.KAL, Ineczka, ams, MiSia :), pumka1990, Paula_30 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Ineczka i 1000. Biorę Duphaston od potwierdzonego ciałka żółtego. Owu najprawdopodobniej była z sb na ndz tydzień temu i pomyślałam, żeby może w pn sprawdzić proga. Będzie dobrze 8 dni po?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2018, 09:10
-
Makowa_Panna wrote:Hej!
Temperatura rano była obiecująca, więc zatestowałam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dee77fbf15b8.jpg
Chyba 15 dpo. Niestety takie delikatne kreseczki widziałam już nie raz i boję się, że będzie tak jak zawsze. W poniedziałek powtorze test. Jak ściemniej to pójdę na krew.
Makowa ale super. Na pewno będzie dobrze bo musi być już GRATULUJĘ!!!Akceptacja! -
Makowa_Panna, happywife - gratuluję :* trzymam kciuki ! ❤️
-
Wczoraj miałam to krwawienie , ale dziś rano poszłam do toalety i z reguły przy okresie miałam poranki obfite, a tu nic.. kurde, dziewczyny zaczynam się ekscytować! Powiedzialybyście swoim mężom na moim miejscu, czy lepiej jeszcze poczekać??
Pozytywny test 23.02 -
Happy wife kreska jest i wygląda na "ciążową" ale jest dość słaba jak na 2 dni po okresie, chociaż owulacja mogła być później. W dniu @, nawet jak się jest w ciąży pojawia się plamienie i jest niegroźne, natomiast każde krwawienie rzeba skonsultwać z lekarzem.
Na Twoim miejscu zrobiłabym betę i powtórzyła po 48h jak pisze KAL, żeby wykluczyć ciąże biochemiczną no i progesteron bo spadek jego objawia się też plamieniami. Mocno trzymam kciuki za to, żeby @ nie przyszła!!
Makowa Panna no no, pięęękna kreseczka, nie masz co się martwić Kochana moim zdaniem, leć n betę to się uspokoisz :*
Uwielbiam wchodzisz na forum jak czekają na mnie dobre wieści!!syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
happywife wrote:no właśnie pierwszy cykl, dlatego jestem w szoku i nie mogę uwierzyć i nie wiem czy już się podzielić tym z mężem. Szok..
Jest Twoim mężem, więc moim zdaniem powinnaś Niech przeżywa to z Tobąams, MiSia :) lubią tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania wrote:Happy wife kreska jest i wygląda na "ciążową" ale jest dość słaba jak na 2 dni po okresie, chociaż owulacja mogła być później. W dniu @, nawet jak się jest w ciąży pojawia się plamienie i jest niegroźne.
Uwielbiam wchodzisz na forum jak czekają na mnie dobre wieści!!
Pozytywny test 23.02 -
Makowa_Panna wrote:Hania na bete pójdę w poniedziałek, bo dziś nie mam jak. Zbadam też progesteron i TSH. Co ma być to będzie. Nie mam na to wpływu.
Makowa dobrze będzie Zobaczysz, nie stresuj się Kochana! Co ja bym dała za taką kreskę. Lepiej mnie tu zaraź wiruskami ciążowymi
A u mnie @ raczej dziś nie będzie, bo szyjka za wysoko i temperatura 37,5. W ogóle mam taka dziwną tą szyjkę, myślałam, że jest tak wysoko, że jej nie czuję, a ona chyba jest taka miękka, że nie mogę jej odróżnić od reszty. Nie wiem jak dziwnie to brzmi, ale nie umiem tego zobrazować :p
Ale skoro taka się robi mega miękka, a była wcześniej twardawa, to chyba znak na @, nie?syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
happywife wrote:Właśnie trochę się martwię, ze dwa dni ponterminie @ i taka blada i to po 3 minutach..
A masz możliwość zrobienia dziś bety? Jeżeli nie, spróbuj test zrobić jutro, beta przyrasta szybko, kreska powinna być ciemniejsza. I nie martw się na zapassyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ?