STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia27 wrote:Lisaveta daj od razu znać, na pewno będzie piękna :-*
Paula30 a który to dzień po owulacji?@ Ci się spóźnia?Niestety też mi się wydaje, że ten cykl już stracony:-(
Znów mnie podbrzusze zaczyna boleć, mokro mi. Czuję się jak bym @ miała nadejśćKsiężniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t
-
Wiem, że łatwo mówić, ale nie martw się:-* z tego co dziewczyny piszą to często tak jest jak mówisz.
Dziewczyny, a po jakim czasie starań nieudanych wysłałyście chłopów na badanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 09:48
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Paula_30 wrote:u mnie tez negatyw dzisiaj niestety znowu sobie uroilam ciaze (( trzeba sie pogodzic z tym.
Ja mam taki żal do siebie, że właśnie ta ciąże sobie uroilam, nawet nie chodzi o to, że nie ma 2 kresek, tylko że za każdym razem robię sobie meeega nadzieję i doszukuje się jak ostatnia idiotka objawów tej ciąży. Masakra.1 ciąża - rok starań - 💔👼
2 ciąża - Mieszko 👨👩👦
3 ciąża - czekamy na Polę 🤰❤️
-
SMag wrote:Magda nie dziwię się.. denerwujące to jest.
Wybieracie się gdzieś na urlop ? Więc jak to mówią byle do marca w Twoim przypadku
Tak, lecimy na Fuertę 1.03
Może już polecimy we 3 jak się ten cykl dobrze poskłada, haha
Odliczam dni do wyjazduPaula_30 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Paula_30 wrote:u mnie tez negatyw dzisiaj niestety znowu sobie uroilam ciaze (( trzeba sie pogodzic z tym.
-
Lisaveta_ wrote:Po 15.00 będą wyniki, więc jak tylko będę je mieć to dam znać.
Znów mnie podbrzusze zaczyna boleć, mokro mi. Czuję się jak bym @ miała nadejść -
Magda - mbc wrote:Tak, lecimy na Fuertę 1.03
Może już polecimy we 3 jak się ten cykl dobrze poskłada, haha
Odliczam dni do wyjazduMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
SMag wrote:Wow super ! Zazdroszczę a nawet jakby się w lutym nie udało to wyluzuj na maxa i może zaskoczy wtedy na wakacjach
Magda - mbc lubi tę wiadomość
1 ciąża - rok starań - 💔👼
2 ciąża - Mieszko 👨👩👦
3 ciąża - czekamy na Polę 🤰❤️
-
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Karolcia27 wrote:Wiem, że łatwo mówić, ale nie martw się:-* z tego co dziewczyny piszą to często tak jest jak mówisz.
Dziewczyny, a po jakim czasie starań nieudanych wysłałyście chłopów na badanie?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Karolcia27 wrote:Lisaveta daj od razu znać, na pewno będzie piękna :-*
Paula30 a który to dzień po owulacji?@ Ci się spóźnia?Niestety też mi się wydaje, że ten cykl już stracony:-(
Lisavieta daj znac koniecznie!
-
Mój mąż już w 1 CS chciał isc, ale ja powiedziałam że na razie sensu nie ma;-) zobaczymy co będzie w najbliższym czasie i jeśli nie będzie się udawało to pójdzie4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Dla mnie to doczekanie do owulacji też jest strasznie stresujące, sprawdzanie temperatury , śluzu, testy owu, trzeba uważać żeby się nie rozchorowac ... No i potem wstrzelić się w dobry moment... Zobaczymy. Czekamy na weekend i działamy
Paula_30 lubi tę wiadomość
-
U mnie najgorsze jest czekanie po owulacji gdybym nie była w pracy to bym zwariowała chyba od rana mnie boli jajnik a nie brzuch jak na @ boje się teraz że to torbiel tak jak pisał wcześniej któraś ze staraczek, że też jest wysoka tempka, ładny progeteron, bez sensu takie wypatrywanie objawów jak również dobrze może to być torbiel albo PMS.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 10:57
4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Ja w zeszłym roku w styczniu miałam cykl 47 dniowy taki jeden incydentalnie mi się zrobił, potem już normalnie. Ale męczyłam się strasznie, jeszcze wtedy się nie staraliśmy, normalnie się zabezpieczaliśmy, a i tak doprowadzało mnie to do szału.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ineczka wrote:Kiedy odstawiłas tabletki ? widzę, ze masz owu z jednego jajnika ja pół roku miałam z prawego jak zapytałam gin czy się odblokuje drugi i kiedy powiedziała,ze ciężko stwierdzić póki co jest uśpiony.W szczęśliwym cyklu bolał mnie lewy i myśle,ze owulacja była właśnie z tego jajnika wiec w każdym cyklu może się drugi aktywować A co do PCO na jakiech badaniach gin się opierał ?
-
Karolcia27 wrote:U mnie najgorsze jest czekanie po owulacji gdybym nie była w pracy to bym zwariowała chyba od rana mnie boli jajnik a nie brzuch jak na @ boje się teraz że to torbiel tak jak pisałam wcześniej któraś ze starą żel, że też jest wysoka tempka, ładny progeteron, bez sensu takie wypatrywanie objawów jak również dobrze może to być torbiel albo PMS.
-
jestem_M wrote:Przykro mi, wiem co czujesz.
Ja mam taki żal do siebie, że właśnie ta ciąże sobie uroilam, nawet nie chodzi o to, że nie ma 2 kresek, tylko że za każdym razem robię sobie meeega nadzieję i doszukuje się jak ostatnia idiotka objawów tej ciąży. Masakra.