STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
SMag wrote:Nie byłam jeszcze, w sumie to dawno nie byłam. Regularnie tylko robię podstawowe badania krwi.
Też tak powiem bo co innego, pokaże badania i zobaczymy .
Stresuje się jak debil
Jak dawno nie byłaś to może zrobi Ci cytolgię itp.
Ja mam aktualną sprzed niecałego roku, także nie robiliśmy i usg piersi tak samo aktualne.
Morfologię też miałam ze sobą plus glukozę, próby wątrobowe i tsh z t3i t4.
Najbardziej interesowała go długość cykli przez ostatnie 6 mieś. ew. boleści, nie pamiętam do końca jakie, bo na wszystko mówiłam: - nie
Myślę, że te wyniki, które teraz zrobię albo mu coś powiedzą, albo będzie szukał dalej.SMag lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Jak dawno nie byłaś to może zrobi Ci cytolgię itp.
Ja mam aktualną sprzed niecałego roku, także nie robiliśmy i usg piersi tak samo aktualne.
Morfologię też miałam ze sobą plus glukozę, próby wątrobowe i tsh z t3i t4.
Najbardziej interesowała go długość cykli przez ostatnie 6 mieś. ew. boleści, nie pamiętam do końca jakie, bo na wszystko mówiłam: - nie
Myślę, że te wyniki, które teraz zrobię albo mu coś powiedzą, albo będzie szukał dalej. -
Karolcia27 wrote:Super gratulacje ja zrobię rano sikanca i chyba pójdę na betę żeby nie żyć w niepewności bo inaczej zwariuje co myślicie?
MiSia :) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, mi tydzień temu gin, ze względu na nawracającego infekcje bakteryjne pochwy i poronienie w 2017 r. nakazał wstrzemięźliwość przez ten krytyczny okres do 12 tc. My już 2 tyg bez serduszkowania, wcześniej praktycznie codziennie To wielka próba dla nas, chcemy się cieszyć tym czasem w pełni a nie możemy. Jestem na takim głodzie, że już nawet ostatnio śnił mi się sex z koleżanką
Paula_30, NiecierpliwaKarolina, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
Natalia1984 wrote:Dziewczyny, mi tydzień temu gin, ze względu na nawracającego infekcje bakteryjne pochwy i poronienie w 2017 r. nakazał wstrzemięźliwość przez ten krytyczny okres do 12 tc. My już 2 tyg bez serduszkowania, wcześniej praktycznie codziennie To wielka próba dla nas, chcemy się cieszyć tym czasem w pełni a nie możemy. Jestem na takim głodzie, że już nawet ostatnio śnił mi się sex z koleżanką
-
Ulala ale się rozpisałyście
Gratuluję 2 kresek nowym pozytywom i trzymam kciuki za wasze bety! :*
HappyWife, mogła to być ciąża biochemiczna, po 48 h z 22,1 beta powinna urosnąć sporo, więc test powinien wykryć, ale ja np mialam test pozytywny, mimo, że w ciąży nie jestem. więc sprawdź co się dzieje - wszystko możliwe
Do tej pory na niego spoglądam i jeszcze 2 dni później jeszcze jakiś cień nadziei był, ale po 6 dniach to niemożliwe, żeby wtedy wykrył ciążę. Dzisiaj też powtórzyłam test i nic, więc chyba juz najwyższy czas na @!!
Temp rano 37,8 - chyba to już choroba jakaś, a nie że po owulacji taka wysoka. Ale za to śluz się robi rozciągliwy u mnie to oznaka @.
Smag czytam,że ty 7dc, a dopiero co z tobą miałam zacząć @. Maskara, jak mi się opóźniła ta owulacja i @.
A już tak bym chciała zacząć stymulacje, najgorsze czekanie!syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
nick nieaktualny
-
happywife wrote:Kochana, a robiłaś już betę czy to pierwsza będzie po pozytywnym teście? Miałam identyczny odcień drugiej kreski w sobotę rano, pobiegłam na betę i wyszła 22,1 a popołudniu tez miałam krwawienie na papierze kilka razy, od tamtej pory już nie miałam krwawienia, ale tez mnie to bardzo stresuje. Zrobiłam dziś test i wyszedł pozytywny ale tez po dłuższej chwili, nie od razu i sama mam zagwozdke co jest grane... trzymam kciuki za Ciebie ❤️
Księżniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t
-
Lisaveta_ wrote:To teraz czas chyba iść zakupić kwas foliowy i łykać i umówić się na wizytę do lekarza, tylko Tak myślę na kiedy.
Lisaveta kwas foliowy łyka się conajmniej 3 miesiące przed zajściem w ciąże, a mi gin mówiła, że im wcześniej tym lepiej.
Ale kup koniecznie w takim razie.Magda - mbc, pumka1990 lubią tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania wrote:Lisaveta kwas foliowy łyka się conajmniej 3 miesiące przed zajściem w ciąże, a mi gin mówiła, że im wcześniej tym lepiej.
Ale kup koniecznie w takim razie.
Mnie gin mówił, że kwas foliowy jest ważny w 4 pierwszych dobach od zapłodnienia, potem sobie można darować, ale lekarze na wszelki wypadek zapisują, bo pacjentki się dziwią, że jak to nie muszą braćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 16:06
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Lisaveta_ wrote:To teraz czas chyba iść zakupić kwas foliowy i łykać i umówić się na wizytę do lekarza, tylko Tak myślę na kiedy.1 ciąża - rok starań - 💔👼
2 ciąża - Mieszko 👨👩👦
3 ciąża - czekamy na Polę 🤰❤️
-
Aaa dziewczyny jestem podekscytowana! Właśnie zalało mnie dużą ilością mega rozciągliwego śluzu! Już wczoraj delikatnie się pojawiło ale myślałam że mi się wydaje. Ostatnio taki miałam jak powstała Alicja oj będzie dzisiaj oj będzie...
_Hania, Paula_30, Magda - mbc, Karolcia27, ams, Helenka_mała, pumka1990, NiecierpliwaKarolina, MiSia :) lubią tę wiadomość