STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia1984 wrote:Dziewczyny, mi tydzień temu gin, ze względu na nawracającego infekcje bakteryjne pochwy i poronienie w 2017 r. nakazał wstrzemięźliwość przez ten krytyczny okres do 12 tc. My już 2 tyg bez serduszkowania, wcześniej praktycznie codziennie To wielka próba dla nas, chcemy się cieszyć tym czasem w pełni a nie możemy. Jestem na takim głodzie, że już nawet ostatnio śnił mi się sex z koleżanką
Natalia1984 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:My mimo,ze zakazu nie mamy to jakos bo intensywnych staraniach nie mamy wysokiego libido.A jak już się pojawia to są jeszcze inne fajne sposoby Gin zalecała seks w gumce,żeby nie było problemów z infekcjami, ale gumek nie trawimy wiec w inny sposób sobie radzimyignite
-
Jestem po wizycie.
Trochę się podłamałam.
Pani doktor stwierdzila że poprzedni cykl był bezowulacyjny. Prawy jajnik nie pracuje, pracuje tylko lewy na którym jest kilka pęcherzyków i jeden większy chyba mówiła że ma 11 albo 12 mm (nie pamiętam już)
Mam się pojawić za tydzień żeby sprawdzic czy urósł. Jeśli będzie ok to mówiła coś o jakimś zastrzyku na pęknięcie...
Powiedziała że jak jeden jajnik pracuje to owulacja nie występuje co miesiąc..
Ogólnie to mnie to zdolowalo
Zaleciła brać ovarin albo inofolik ze względu na ten inozozytol żeby poprawić śluz.
Plus taki że endometrium ok jak na 7dc, żadnych torbieli, polipów i zrostów.. ale przy tym wszystkim to co to za pocieszenie..
I zatoka Douglasa wolna.
Aaa i jeszcze mówiła że można sobie darować mierzenie temperatury, co drugi dzień i tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 17:52
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Makowa jak najbardziej ok! Beta piekna a bierzesz jakiś progesteron? Jakie masz normy w swoim labie?
Magda-mbc, wpisuję się na testowanie 29 styczniaNiecierpliwaKarolina lubi tę wiadomość
-
happywife wrote:Lisaveta, betę robiłam w 33dc (dwa dni po terminie @), wiec albo miałam późno owulacje albo coś jest nie tak. Sama nie wiem czy w ogóle umówić się do gina?Księżniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t
-
Sanka takie normy są na wynkiu
Faza folikularna 0,31 - 1,52
Faza lutealna 5,16 - 18,56
Po menopauzie 0,08 - 0,78
Ciąża 1-trymestr 4,73 - 50,74
Ciąża 2-trymestr 19,41 - 45,3
Już napisałam do swojej gin. Mam w zapasie duphaston. -
Sanka wrote:Aaa dziewczyny jestem podekscytowana! Właśnie zalało mnie dużą ilością mega rozciągliwego śluzu! Już wczoraj delikatnie się pojawiło ale myślałam że mi się wydaje. Ostatnio taki miałam jak powstała Alicja oj będzie dzisiaj oj będzie...
Sanka lubi tę wiadomość
Księżniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t
-
Makowa_Panna wrote:Sanka takie normy są na wynkiu
Faza folikularna 0,31 - 1,52
Faza lutealna 5,16 - 18,56
Po menopauzie 0,08 - 0,78
Ciąża 1-trymestr 4,73 - 50,74
Ciąża 2-trymestr 19,41 - 45,3
Już napisałam do swojej gin. Mam w zapasie duphaston.Makowa_Panna lubi tę wiadomość
-
Lisaveta_ wrote:Dziewczyny nie ma sensu iść teraz w sobotę do lekarza co nie. Nie wiem w sumie na kiedy się zapisać