STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
hej:)pochwale sie...dzis rano ujrzalam 2 kreski,mam swiadomosc ze @dopiero planowo powinna przyjsc za 2 dni,ale skad wzielaby sie druga kreska,mimo ze blada ale widoczna:)
dorot, Marryy, MałaMi90, 1000, NiecierpliwaKarolina, SMag, MiSia :), _Hania, pumka1990 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
29.09.2018❤️ -
staraczka24 wrote:czy ktoras z was idzie ze mna leb w leb? 9dpo dzis
-
MałaMi lekarz na pewno coś poradzi na Twoje TSH. Ja dopiero zaczynam jeść. Euthyrox50 znokautował mnie na maksa. Nie jem prawie nic już 3 dzień Mam nadzieję, że ten lekarz z kliniki okaże się tym właściwym
Dorot myśle, że lepiej nie brać dodatkowo kwasu foliowego. Zbadaj sobie dla pewności też żelazo jak masz możliwość
Dziewczyny, który śluz jest tym stricte płodnym? Taki mega przezroczysty czy kremowy bo ja już całkiem się poplątałam. Jeżeli nie ma go dużo to musze się martwic czy najważniejsze aby był w środku? Mam wrażenie, że jak zaczęłam brac wiesiołek to mam go mniej niż na początku. To możliwe? -
Czy ja mam ten euthyrox zacząć brać w jakimś konkretnym dniu cyklu czy bez różnicy kupuje i biorę?
Iskierka zobaczymy jak ja na niego zareaguje a niedobrze mi po owulacji prawie zawsze więc nawet nie chce myśleć jak będzie po nim.
Dorot moim zdaniem nie ma potrzeby brać dodatkowego.
Co do śluzu to ja u siebie nie zaobserwowałem takiego rozciagliwego raczej lepkie jak już. Gin kazał mi więcej pić ale ja raczej dużo pije, zwracam na to uwagę.dorot lubi tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Marryy wrote:Czy ja mam ten euthyrox zacząć brać w jakimś konkretnym dniu cyklu czy bez różnicy kupuje i biorę?
Iskierka zobaczymy jak ja na niego zareaguje a niedobrze mi po owulacji prawie zawsze więc nawet nie chce myśleć jak będzie po nim.
Dorot moim zdaniem nie ma potrzeby brać dodatkowego.
Co do śluzu to ja u siebie nie zaobserwowałem takiego rozciagliwego raczej lepkie jak już. Gin kazał mi więcej pić ale ja raczej dużo pije, zwracam na to uwagę.
Maryy im szybciej tym lepiej. Ja zaczęłam brać od razu nastepnego dnia po wizycie. Bierzesz tabletkę od razu po obudzeniu. Popijasz max pół szklanki wody i po odczekaniu minimum 30 minut cokolwiek możesz wziąć do ust. Lekarz mi mowił, że jeżeli bym zapomniała tabletki to mogę wziąć dopiero po 4 godzinach od ostatniego posiłku. Nie wiem czy picie tez się zalicza do posiłku dlatego jednak lepiej nie zapomnieć.
Najlepiej o tym nie myśl. Wiele dziewczyn czuje sie po nim dobrze nawet nie zauważają że go biorą.Marryy lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:kiedy testujesz?
dorot, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
_magda87_ wrote:hej:)pochwale sie...dzis rano ujrzalam 2 kreski,mam swiadomosc ze @dopiero planowo powinna przyjsc za 2 dni,ale skad wzielaby sie druga kreska,mimo ze blada ale widoczna:)Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Iskierka21 wrote:MałaMi lekarz na pewno coś poradzi na Twoje TSH. Ja dopiero zaczynam jeść. Euthyrox50 znokautował mnie na maksa. Nie jem prawie nic już 3 dzień Mam nadzieję, że ten lekarz z kliniki okaże się tym właściwym
Dorot myśle, że lepiej nie brać dodatkowo kwasu foliowego. Zbadaj sobie dla pewności też żelazo jak masz możliwość
Dziewczyny, który śluz jest tym stricte płodnym? Taki mega przezroczysty czy kremowy bo ja już całkiem się poplątałam. Jeżeli nie ma go dużo to musze się martwic czy najważniejsze aby był w środku? Mam wrażenie, że jak zaczęłam brac wiesiołek to mam go mniej niż na początku. To możliwe?
Iskierka..dzięki wielkie..A żelazo to chyba bez znaczenia w którym dc..co??Dorka -
Dorot tak na logikę to na pewno po miesiączce będziesz mała niższy poziom bo organizm kobiety pozbywa się żelaza wraz z krwawieniem miesiączkowym. Ja jak robiłam to starałam się aby badać pod koniec cyklu bo wtedy wynik jest najbardziej miarodajny. Zawsze dla porównania można zrobić zaraz po miesiączce i pod koniec cyklu. Badanie żelaza to ok 5-10 zł
dorot lubi tę wiadomość