STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ja dziś miałam kryzys...
test negatywny (wiem, że może za szybko zrobiłam)
obiecałam sobie że pójdę do specjalisty bo już nie mam pomysłu co mogę jeszcze zrobić żeby był EFEKT
cieszę się ze chociaż mój partner mnie wspiera i też się chce badać
we wtorek mam wizytę u gina i w ten dzień rano zrobię kolejny test (@ powinna być w środę)
-
Justa986 wrote:ja dziś miałam kryzys...
test negatywny (wiem, że może za szybko zrobiłam)
obiecałam sobie że pójdę do specjalisty bo już nie mam pomysłu co mogę jeszcze zrobić żeby był EFEKT
cieszę się ze chociaż mój partner mnie wspiera i też się chce badać
we wtorek mam wizytę u gina i w ten dzień rano zrobię kolejny test (@ powinna być w środę)Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Justa986 wrote:a też masz cykle 35-dniowe?
Justa tak naprawdę ani temperatura, ani wyniki progesteronu na 100% nie powiedzą czy dochodzi do owulacji. To może jedynie stwierdzić ginekolog. Może być np tak, że pęcherzyki nie pękają.
Miałaś ostatnio USG? Były widoczne jakieś pęcherzyki? lekarz mówił, że jest jakiś dominujący??Paula_30 lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:moje cykpe sa 37 dniowe mniej wiecej ale mam pcos i czasem nie mam okresu i pol roku
zazdroszczę dziewczynom które mają cykle 28-dniowe bo mają więcej szans na zajście
-
SMag wrote:Może się przydam:)
Ostatnio byłam w pon i pęcherzyk miałam o 12:00 17,5 mm. Lekarka powiedziała żebym zrobiła ovitrelle w środę wieczorem. Więc tak zrobiłam. Mialam ampulkostrzykawke, przemylam spirytusem, zebrałam fałd skóry na brzuchu, wbiłam i po krzyku
Owu też mi na ten dzień wyznaczyło więc nie wiem czy zastrzyk pomogl czy nie ale jestem dobrej myśli i trzymam kciuki za Ciebie :*
-
Iskierka21 wrote:Justa tak naprawdę ani temperatura, ani wyniki progesteronu na 100% nie powiedzą czy dochodzi do owulacji. To może jedynie stwierdzić ginekolog. Może być np tak, że pęcherzyki nie pękają.
Miałaś ostatnio USG? Były widoczne jakieś pęcherzyki? lekarz mówił, że jest jakiś dominujący??
ostanie USG miałam na początku grudnia teraz na monitoring się nastawiam -
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Staraczka i reszta, opanujcie się z tymi dramatami jak Wam testy nie wychodzą w 8 czy 10 dpo! Czasem dopiero po okresie wychodzą niektórym. Ciąża ciąży nie równa.
Bajka, krechę widaćSung lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:nie dramatyzuje tak jalny soe moglo wydawac. poprostu wiem ze nic z tego ale to nie znaczy ze nie sprawdze bety żeby miec 100% pewności. nie uda sie to trudno o 1 ciaze walczylam 2.5 roku teraz minelo dopiero 1.5 wiec spoko luz
Hej staraczka..życzę wytrwałości w staraniach ..ja też staram się od trzech lat...czasem mam już dość jak przyjdzie @I mówię sobie ...nie to już chyba nie ma sensu..Ale po @ znowu się staram..I myślę że nowy cykl przyniesie więcej szczęścia...więc jeszcze raz wytrwałości i trzymam kciuki..
Dorka -
Hej dziewczyny bardzo się cieszę z kolejnych pozytywów. Pisałam Wam w piątek że moja szefowa jest w ciąży. A dzisiaj kolejny news mój brat bierze ślub! I to 2 marca ! Tego roku! Obecnie jestem przerażona finansowo zakup samochodu od marca chciałam zacząć leczenie. Ale wiecie co strasznie się cieszę że w końcu się ogarnął.
Diamond92, Marryy, Paula_30, MiSia :) lubią tę wiadomość
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)