STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a czy któraś z Was stosuje duphaston? Ja biorę go już 4cykl, do zeszłego miesiąca było ok. Potem strasznie zaczęło mnie po nim mdlić więc w tym cyklu zaczęłam przed zażyciem dupka brać osłonę na żołądek i było lepiej. Po czym dzisiaj znów mam straszne mdłości,na testowanie jeszcze za wcześnie bo to 9 dzień po rzekomej owulacji wg ovu. W tamtym cyklu mdlilo mnie od 1 dnia zażywania dupka,teraz już 9 dni to biorę i do dzisiaj był spokój. Nie wiem co o tym myśleć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 12:29
-
Tez czytalam o tej temperarurze ze 3 cykle musze byc pelne zeby wylapac. A co do skokow i braku owu nie wiem. Ja w tamtym miesiacu podobno nie mialam owulacji a skok byl jak lekarz twuerdzil (ze nie bylo) bylam miesiac po tabletkach. A w tym mialam wszystkie objawy ovu i serduszkowalam do rozpuku a dzis umieram na bol lewego jajnika i jakas taka dretwa jestem. @za 2 dni... 6stycznia biel vizira.. Jutro rano powtarzam.
-
Widzę, że nie ma mnie na liście i najprawdopodobniej, w ogóle nie podałam żadnego terminu testowania, bo mam bardzo wyj..... w tym cyklu
W każdym razie 30.12.2017 miałam drugą IUI, więc na betę idę 15.01. i na wtedy można mnie wpisać.
W ogóle ten czas świąteczno noworoczny był bardzo na wariackich papierach, że jak wspomnę drugą IUI to nie wiem czy ona była, czy to mi się śniło
Temperatury też nie mierzę.22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
SylwiaLu wrote:Widzę, że nie ma mnie na liście i najprawdopodobniej, w ogóle nie podałam żadnego terminu testowania, bo mam bardzo wyj..... w tym cyklu
W każdym razie 30.12.2017 miałam drugą IUI, więc na betę idę 15.01. i na wtedy można mnie wpisać.
W ogóle ten czas świąteczno noworoczny był bardzo na wariackich papierach, że jak wspomnę drugą IUI to nie wiem czy ona była, czy to mi się śniło
Temperatury też nie mierzę. -
Ja dziewczyny nie mierzę temperatry w ogóle. Po porstu czytając Was zainspirowałam się, żeby sprawdzić, więc mam wyniki z kilku ostatnich dni :p nie biorę ich na poważnie, ale to chyba nie dla mnie.
Przez to wszystko chyba tylko się jakiejś infekcji nabawiłam, koniec z termometrem i sprawdzaniem szyjki, bo mam lekkie pieczenie czy coś, w każdym razie dyskomfort.
SylwiaLu trzymam kciuki!
Justyna ja też zawsze czekam z testem do terminu @, najczęściej była pierwsza, więc zaoszczędziłam na testach, ale kiedyś sikałam od 10dpo. Teraz już nie chcę się rozczarować. W tym cyklu zrobiłam test za namową męża chyba 7 dni po terminie @, ale tylko dlatego, że bolą mnie piersi , co daje nadzieje że owulacja była.SylwiaLu lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
KAL wrote:Beta spadla z 13 do 9 progesteron z 13.68 do 2.04 tak jak miałam przeczucie o tym że się udało to dziś rano miałam przeczucie że szczęście mnie opuściło nie pomyliłam się...
Bardzo współczuję :* Niestety test robiony wcześnie niesie takie ryzyko, ale taka ciąża biochemiczna, to podobno dla lekarza też podobno ważna informacja i daje dużą szansę na ciążę w następnych cyklach. Bardzo trzymam kciuki, żebyś była szcześliwą Mamą juz w następnym cyklu!!!syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
KAL wrote:Beta spadla z 13 do 9 progesteron z 13.68 do 2.04 tak jak miałam przeczucie o tym że się udało to dziś rano miałam przeczucie że szczęście mnie opuściło nie pomyliłam się...Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
KAL wrote:Beta spadla z 13 do 9 progesteron z 13.68 do 2.04 tak jak miałam przeczucie o tym że się udało to dziś rano miałam przeczucie że szczęście mnie opuściło nie pomyliłam się...
Podaruj sobie tych kilka dni na smutek i płacz jak potrzebujesz, ale nie poddawaj się,trzeba walczyć dalej o nasze malutkie fasoleczki.
_Hania, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
-
Minmin wrote:Bardzo mi przykro Rozumiem co czujesz, u mnie w ciąży biochemicznej też tak to wyglądało najpierw prawie 14,obawa ze tak malo, ale i radosc ze sie udało i niestety potem spadek i bardzo bolesna @
Podaruj sobie tych kilka dni na smutek i płacz jak potrzebujesz, ale nie poddawaj się,trzeba walczyć dalej o nasze malutkie fasoleczki. -
Boże Kal nie wierzę! Może to nic pewnego? Leć do lekarza i dawaj znać.
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.