Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlaaM wrote:Jagodowa kiedy testujesz?
Ja tez czuje ze się udało. Ba, jestem tego pewna.Dzisiaj ostatnia tabletka duphaston wiec @ 27.04.
Majówka wolna, później męża urodziny może z tej okazji dziecko zrobimy?
Ja czuje że się nie udało.
Testuje na majówkę. Okres w drugim terminie mam mieć za tydzień. Majówka w pracy 2 i 4., więc zajebiscie się cieszę 😑😑 -
nick nieaktualny
-
Olaa..32 wrote:Hej dziewczyny, ale naskrobałyście, ale już was nadrobiłam 🤗
Adela na tym teście również nic nie widzę, może miałaś późną owulacje i dlatego testy jeszcze nie wyłapują tego hormonu HCG, poczekaj jeszcze trochę, bez sensu jest robić codziennie test, strata pieniędzy i nerwów 😉 W poprzednim cyklu też Ci się długo spóźniał, jeżeli @ przyjdzie to dobrze jakbyś porobiła sobie badania hormonów, bo tak długie cykle nie są normalne, bo to też może świadczyć o braku owulacji i dlatego tak się wydłużają
Nera a przecież w którejś tam ciąży test też Ci ponoć nie wyszedł przed terminem @ tylko po, także kochana jeżeli jutro @ nie przyjdzie to poczekaj najlepiej jeszcze te 2-3 dni i testuj ponownie 😜
Jagodowamery oby @ już nie przylazła, rozpoczniesz maj z dwiema kreskami 😋
Mysza beta pięknie przyrasta ♥️
Adaska jak tam u Ciebie sprawa się ma? Który dc i kiedy testujesz? 😁
I oczywiście trzymam kciuki za wszystkie testujące 😊
Ola, w tamtym miesiącu się okazało, że wcale miesiączka mi się nie spóźniła, po prostu kalendarzyk, który używałam był do bani. Z ciekawości założyłam inny i pokazało mi, że miesiączka przyjdzie 15 marca i tak przyszła. Mam jeszcze jeden inny i pierwszy jak i drugi pokazywał mi miesiączkę na 22,a mój stary kalendarzyk na 16 🤦♀️także z tamtego już nie korzystam 😊 nie pomaga mi w ogóle. A co do testu to na zdjęciu słabo widać, fakt, na żywo jest wyraźniejsza ta druga kreska, jestem ciekawa co powie mąż jak wróci z pracy. 😊 Mam nadzieję, że też będzie ją widzieć... Kurcze, żyje w niepewności cały czas...Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Hej dziewczyny, ale naskrobałyście, ale już was nadrobiłam 🤗
Adela na tym teście również nic nie widzę, może miałaś późną owulacje i dlatego testy jeszcze nie wyłapują tego hormonu HCG, poczekaj jeszcze trochę, bez sensu jest robić codziennie test, strata pieniędzy i nerwów 😉 W poprzednim cyklu też Ci się długo spóźniał, jeżeli @ przyjdzie to dobrze jakbyś porobiła sobie badania hormonów, bo tak długie cykle nie są normalne, bo to też może świadczyć o braku owulacji i dlatego tak się wydłużają
Nera a przecież w którejś tam ciąży test też Ci ponoć nie wyszedł przed terminem @ tylko po, także kochana jeżeli jutro @ nie przyjdzie to poczekaj najlepiej jeszcze te 2-3 dni i testuj ponownie 😜
Jagodowamery oby @ już nie przylazła, rozpoczniesz maj z dwiema kreskami 😋
Mysza beta pięknie przyrasta ♥️
Adaska jak tam u Ciebie sprawa się ma? Który dc i kiedy testujesz? 😁
I oczywiście trzymam kciuki za wszystkie testujące 😊
Dziękuję za wiarę!bardzo bym chciała zrobić prezent mojemu A.
W maju ma urodziny
-
Anetka32 wrote:Nera bardzo dziękuję za jasną odpowiedź, moja szyjka bardzo często jest wysoko, paluchy maczam około 17 kazdego dnia z otwartością mam problem za to z wysokością już nie- zawsze ciężko mi ja sięgnąć czasem zdąża się że jest nisko ale to akurat rzadkość. Myślałam że może to mnie nakieruje
Adela faktycznie ciężko coś stwierdzić na tym zaznaczonym wyraźniej widziałam kreskę teraz niestety jej nie widzę
Co jak co ale jeśli fasolka kludzi się w brzuszku to przy takim teście to pewne że owu się przesunela i napewno ciąża była By młodsza aniżeli 6 tydzień
Ja trzymam mega kciuki
Pamiętam jak mi się udało ten jeden raz od tylu lat , pierwsze co robiłam przez kilka dni to sprawdzałam swoje objawy typu zasinienie warg, ciemne brodawki itp i nic kompletnie się nie zgadzało poza typowym objawem na @ - czyli bólem miesiaczkowym i wielkimi bolesnymi cyckamityle że kazda z nas jest inna i pewnie też inne objawy ma
Ja z całegożyczę wszystkim 2 kresek;-) !
Kurcze, no właśnie mnie od 21 kwietnia boli podbrzusze jak na okres i ból nie chce ustąpić.. Także nie wiem co to będzie.a od dwóch dni czuję czasem prawy jajnik. A jeśli chodzi o piersi to tylko lekko mnie sutki bolą, i troszkę piersi się powiększyły. Wykończe się...
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Mysza1990 wrote:Dziewczyny mam bete
2 dni temu 1858
Dziś 4473
Cudownie ❤❤❤28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynkaAmelka
-
Cześć dziewczyny
Dziękuje Ola, ze pytasz
U mnie na 90% cykl bezowulacyjny. Skoku temperatury nie było. Dzisiaj 26dc i nie zamierzam testować
❤️ Co dwa dni (a co mi tam) Temperatura nie spada poniżej 36,5 i nie wzrasta powyżej 37
Przygotowania do ślubu pełna parą, w sobotę mam próbna fryzurę ślubna. Mam kilka typów i całe szczęście, ze fryzjerka będzie mi robić 3 upięcia, bo miałabym problem żeby pokazać jej jedno zdjęcie 😊
Mysza, nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, ze Ci się udało ❤️
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!
Nera, skorzystałam z rady i założyłam sobie kalendarzyk na 28dni.pl- bardzo fajny i szczegółowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 20:03
Nera1986 lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
adaska wrote:
Nera, skorzystałam z rady i założyłam sobie kalendarzyk na 28dni.pl- bardzo fajny i szczegółowy.
Dużo łatwiej wyznaczyć przybliżoną owulacjeMoże uda Nam się wpaść na siebie hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 20:14
adaska lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
adaska wrote:Cześć dziewczyny
Dziękuje Ola, ze pytasz
U mnie na 90% cykl bezowulacyjny. Skoku temperatury nie było. Dzisiaj 26dc i nie zamierzam testować
❤️ Co dwa dni (a co mi tam) Temperatura nie spada poniżej 36,5 i nie wzrasta powyżej 37
Przygotowania do ślubu pełna parą, w sobotę mam próbna fryzurę ślubna. Mam kilka typów i całe szczęście, ze fryzjerka będzie mi robić 3 upięcia, bo miałabym problem żeby pokazać jej jedno zdjęcie 😊
Mysza, nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, ze Ci się udało ❤️
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!
Nera, skorzystałam z rady i założyłam sobie kalendarzyk na 28dni.pl- bardzo fajny i szczegółowy.
Atyde, adaska lubią tę wiadomość
-
Anabella ja zawsze robiłam 3-5 dc
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Olaa..32 wrote:Adaska nie zapominaj, że nasza Edytka zaszła w cyklu „bezowulacyjnym”, więc mimo wszystko i tak trzymam kciuki 😜
!!!!!! Jak miło że ktoś o moim zapłodnieniu pamięta
haha
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Adelaa ogólnie od bety 1000 coś już widać na usg, bo wtedy kazał mi przyjąć lekarz, był to tydzień 4-5 i było widać ciążę ale jako pęcherzyk
a za dwa tygodnie było już wydać dzidziusia i bijące serduszko
adelaa lubi tę wiadomość
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Nera1986 wrote:O Twoim nie da się zapomnieć 😁
lekarz chyba też nie wie
haha
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Witajcie😁
Adela niestety ale ja też nic nie widze może poczekaj do niedzieli? Zawsze jest nadzieja...
Nera kochana w dalszym ciągu trzymam kciuki może @@@nie przyjdzie... ❤️
Mysza rewelacyjny przyrost teraz tylko czekać na wizytę i pierwsze zdjęcie z usg😉😁❤️
Jagodowamery kochana może jednak w tym cyklu się udalo🤔😁😉❤️
Adaska Ola32 Mishigami Ania kochane o Was nie zapominam i trzymam mocno kciuki ❤️
Daisy witaj😊
Atyde kochana jeszcze chwila i poznasz płeć już nie mogę się doczekać wieści z twojej wizyty😁❤️
Więc chciałam Wam Każdej z osobna podziękować za trzymanie kciukow i dobre słowo więc dzieciuszek zdrowy serduszko bije jak dzwon jestem przeszczesliwa no i wygląda na to że to chłopiec👣👣👣👣👣
Ale co mnie zaniepokoilo to niskie łożysko więc muszę uwazac😣
Wyniki krwi które miałam po badaniu będę miała za jakieś 3 tygodnie przyjdzie pocztą
Jednym słowem kamień z serca😁😁😁😁
MisiaMonisia, Masia lubią tę wiadomość
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Jej Winter przepis poproszę !!!! haha 😜 😂
Wspaniale wieści! Rosnijcie zdrowo
A uważać musisz na siebie bardzo. To czwarta ciąża kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 21:37
Winter86 lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
No już we wtorek wizyta, zobaczymy, ale były dziewczyny takie promocje teraz w 5.10.15 że kupiłam parę rzeczy dla chłopaka
haha bo dla dziewczynki mam zapas
Winter świetne wiadomościNera ma rację to 4 ciąża więc musisz bardzo na siebie uważać i przede wszystkim się nie przemęczac
leż jak najwięcej
( chociaż pewnie przy trójce to nie lada wyzwanie
)
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r.