Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetka a po co robisz owulaki?
Zrób jutro bete jak będziesz spokojniejsza bo już wiesz sama jak jest z testami. Nie pokazują jaki jest przyrost bety. No ale test powoli ciemnieje. Ja trzymam za was kciuki:)
-
nick nieaktualnyA Nieiwem sikam już na wszystko - daj patyczek z loda to pewnie lod też będzie w ciąży 😂😂😂
Mam pytanie za milion dolarów; zrobię jutro ta bete ale czy koniecznie muszę w tym samym labo? Kurde do tamtego mam 30 km ! A do mojego 2 minuty- w kapciach mogę wyjść i wyniki tak samo o podobnej godzinie.
Zrobię może tu i powtórzę Tu też w piątek co o tym myślicie? -
nick nieaktualnyAnetka w ogóle się nie przejmuj takim”brakiem” objawów! Nie nakręcaj się i nie ściągaj złymi myślami pecha. Ja na Twoim miejscu bety bym już nie robiła. Twoja Pani doktor powiedziała ze przyrost jest piękny i to Ci powinno starczyć żeby myśleć pozytywnie. Zaufaj swojemu lekarzowi a nie forumowym historiom. Każda jest inna. Może być beta w wartościach czterocyfrowych a i tak nastąpi poronienie. A często jest tez tak ze beta zaczyna się od maleńkich wartości a ciąża rozwija się książkowo. Ja w pierwszej ciazy tez zaczęłam nakręcać się betą. Tez uważałam ze mój wynik jest za niski jak na ten dpo. Wkręciłam sobie same złe rzeczy, wpadałam w histerie. Nie pomogło. Tym razem na betę nie poszłam w ogóle bo nie chciałam znów sobie do głowy nabijać. Czekałam (nie)cierpliwie na wizytę u gina. I Tobie tez radzę zajęcie się czymś - książka, serial, kolorowanki, gry na telefonie - cokolwiek! Tylko nie rozmyślaj i nie bój się! WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE! ❤️❤️❤️
babydust1 lubi tę wiadomość
-
Myślę że jakiś mega różnić nie będzie między laboratoriami , ale to tylko moje zdanie:) sama pamiętam jak czekałam na te wyniki bety:)
-
Anetka32 wrote:A Nieiwem sikam już na wszystko - daj patyczek z loda to pewnie lod też będzie w ciąży 😂😂😂
Mam pytanie za milion dolarów; zrobię jutro ta bete ale czy koniecznie muszę w tym samym labo? Kurde do tamtego mam 30 km ! A do mojego 2 minuty- w kapciach mogę wyjść i wyniki tak samo o podobnej godzinie.
Zrobię może tu i powtórzę Tu też w piątek co o tym myślicie?choc znasz moje podejscie do bety
pewnie i tak znajdziesz powod zeby sie denerwowac -
nick nieaktualnyAnetka nie wiem czy jesteś osoba wierząca czy nie, ale mnie w tej ciazy właśnie najwiecej pomogła modlitwa. Modliłam się z całego serca przed każdym USG, w chwilach kiedy dopadała mnie panika, kiedy zaczynałam za bardzo analizować te moje objawy. Serio pomaga do tej pory
-
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:A Nieiwem sikam już na wszystko - daj patyczek z loda to pewnie lod też będzie w ciąży 😂😂😂
Zrobię może tu i powtórzę Tu też w piątek co o tym myślicie? -
nick nieaktualnyMasia - bardzo dziękuję !
Staram się nie myśleć ale dziś mam jakiś taki dzień
Wczoraj było lepiej - super . Wczoraj też mnie nie było w domu , cały dzień praktycznie na działce wieczorem w gości i tak zleciało. Dziś od rana e domu jakaś chandra mnie dopadła:-(
Bete muszę zrobić tak czy siak czy to jutro czy środę czy w piątek tak mi lekarka napisała 2500 i mam się zjawic
Masia ja jestem osobą wierzaca lecz niepraktykujaca , za to mój mąż jest bardzo wierzący i jeszcze bardziej praktykujący- Wczoraj zwrócił mi właśnie uwagę, że zamiast iść do Bozi się pomodlić podziękować i poprosic to ja chodzę i panikuje aż mi się Głupio zrobiło:-( -
nick nieaktualnyJulka wrote:Uwielbiam cie za te testy😂😂.Badanie musisz zrobic w tym samym labo bo sa inne normy.
Nie nadaremno zamówiłam chyba 40 testów ciazowych .
Mało tego mam zamiar kupić jeszcze apteczny- żeby pokazać dzidzi( jak urośnie:-P )
A wogole to już nie mam co oglądać na Youtube, na netflixie wytrzaskalam już większość filmów jeszcze zostały mi serialechoć większość też już widziałam
-
Dziewczyny jest sens robic prog przed wizytą u Gina w 18dc ? Teoretycznie 5dpo (o ile sie nie przesunie po cb)??Starania od 12/2018r.
6cs ciąża biochemiczna (5t4d)
Przerwa od 12.2019 do 03.2020
Skierowanie na laparoskopie podejrzenie -niepłodność pierwotna, niedrożne jajowody
Marzec 2020-Laparoskopia
· uwolnienie zwrotów
· jajowody poskręcane (naprawione)
· udrożnienie jajowodów (oba jajowody udrożnione pod dużym ciśnieniem ale udało się)
Nasze wyniki: dobre
Walczymy dalej 💪😍 -
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Masia - bardzo dziękuję !
Staram się nie myśleć ale dziś mam jakiś taki dzień
Wczoraj było lepiej - super . Wczoraj też mnie nie było w domu , cały dzień praktycznie na działce wieczorem w gości i tak zleciało. Dziś od rana e domu jakaś chandra mnie dopadła:-(
Bete muszę zrobić tak czy siak czy to jutro czy środę czy w piątek tak mi lekarka napisała 2500 i mam się zjawic
Masia ja jestem osobą wierzaca lecz niepraktykujaca , za to mój mąż jest bardzo wierzący i jeszcze bardziej praktykujący- Wczoraj zwrócił mi właśnie uwagę, że zamiast iść do Bozi się pomodlić podziękować i poprosic to ja chodzę i panikuje aż mi się Głupio zrobiło:-(
polecamteraz i tak nic juz nie zrobisz a modlitwa uspokaja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnetka jeśli tylko czujesz ze chcesz to idź i pomódl się na mszy! Ja praktykuje, wierze mocno i tak jak mówi Baby daje mi to duży spokój! Często jak już naprawdę czułam ze zaraz się rozpłacze ze strachu mówiłam „Jezu ufam Tobie”. I serio wystarczyło - bo ufam mocno ze Bóg chce dla mnie i mojego dzieciątka jak najlepiej. I tez w to wierz! 😘❤️
-
Witakcie😊
MalaMi witaj w naszym gronie😁🤗
Anetka kochana kobietki weź się nie nakrecaj nie rób żadnych testów a co do objawów to każda kobieta ma inne ba! Kobieta w każdych kolejnych ciążach ma inne lub podobne do poprzednich objawów... Wrzuć na luz! Jutro zrób bete i tyle😉
Ja po wizycie... Hmmmm
Wygląda na chłopaka ale się nie ustawił tak jak powinien dzidek mały ale jak zpatrzylam w monitor to mi. Się wydaje że chlopczyk✊✊ 25 na polowkowym będę miała jasność
Łożysko przodujace i to po prawej stronie i widmo cesarki nade mną... Powinien już szybowac ku górze a tu dupa😞 1 kg więcej ważę niż miesiąc temu a Pani położna powiedziała że wogole nie wyglądam jak na ciaze🙊🙈🙈🙈 miło slyszec😁😁😁
Co do pogody fajnie się zrobiło chłodniej i zesko no i słońca prawie nic😊
Pozdrawiam Was Wszystkie z osobna❤️🌺❤️🌺❤️🌺❤️🌺❤️🌺❤️
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Aaaaaa i jeszcze jedno od następnego tygodnia moja położna będzie mnie odwiedzac😊😁
Nera1986 lubi tę wiadomość
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Ania 89 wrote:Nera co tak ostatnio mało się udzielasz na forum:)?
A jakoś brak czasu i kryzysDo tego przerywam starania i nie wiem czy powrócę ale będę do Was zaglądać i mocno kibicować!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2019, 20:46
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja też się wyciszam... Dzisiaj mam doła trochę po tym co usłyszałam od mojego.
Myślę że on jednak nie dorósł do roli bycia ojcem.
Tutaj będę starała się pisać co u nas https://ovufriend.pl/pamietnik/czekajac-na-cud,3642.html
Założyłam go żeby kiedyś zerknąć i wspomnieć jak to było... Mam nadzieję że takie czasy przyjdą.
Jeżeli nie chcecie, po prostu nie będziecie wchodzić. Na urlopie mi głowa swiruje.
Będę tu zaglądać mało, żeby się nie żalić aż za bardzo. Kibicuje każdej z Was tak samo mocno!buziaki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2019, 21:04