Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyadaska wrote:
Haha jaki słodki piesek:-)
Mam ten sam i kupiłam go jako owulacyjny !😁😁😁
Mery oczywiście że będę trzymać kciuki ✊✊✊, i tak jak piszesz lepiej że wydluzyla się faza fl
Te kilka dni Cię nie zbawia A mogą bardzo pomoc 😘😘😘adaska lubi tę wiadomość
-
ja dzisiaj bylam u gina sprawdzic czy wszystko po ostatniej cb jest ok , chcialam wydebic recepte na duphaston - nie dala mowiac ze jesli nie pomoglo ostatnio to znaczy nie w tym jest problem ..
pytalam sie czy histeroskopie moze powinnam zrobic bo moze jaki polip czy co - i tez nie dala skierowania..
zrobila mi usg i stwierdzila ze wszystko niby pieknie i nie ma podstaw ale w 14dc moje endo 17mmtroche duuuze co nie
2 pecherzyki dominujace ok 16 i 18mm -
nick nieaktualnybabydust1 wrote:ja dzisiaj bylam u gina sprawdzic czy wszystko po ostatniej cb jest ok , chcialam wydebic recepte na duphaston - nie dala mowiac ze jesli nie pomoglo ostatnio to znaczy nie w tym jest problem ..
pytalam sie czy histeroskopie moze powinnam zrobic bo moze jaki polip czy co - i tez nie dala skierowania..
zrobila mi usg i stwierdzila ze wszystko niby pieknie i nie ma podstaw ale w 14dc moje endo 17mmtroche duuuze co nie
2 pecherzyki dominujace ok 16 i 18mm
Bo trochę w szoku jestem co do wielkości Twojego endometrium , wydaje mi się że ono jest typowo ciążowe ... fajnie że masz je takie solidne, ale jakie będzie dzień przed miesiączka? No chyba że zaraz po owulacji zacznie się zluszczac
Mam nadzieję że to niejest żadne niedopatrzenie ze strony lekarza , chodzi mi o to czy Ty aby napewno dobrze się oczyscilas -
babydust1 wrote:ja dzisiaj bylam u gina sprawdzic czy wszystko po ostatniej cb jest ok , chcialam wydebic recepte na duphaston - nie dala mowiac ze jesli nie pomoglo ostatnio to znaczy nie w tym jest problem ..
2 pecherzyki dominujace ok 16 i 18mm
-
Klasia wrote:Dziewczynki wy wprawione chodzi mi o śluz gdyż w apce Ovu napisane jest żeby cały dzień sprawdzać go a jaki ja mam zaznaczać jak rano wodnisty w dzień na zmianę z konsystencja kurzego białka z rozciagliwym a wieczorem jednego dnia wodnisty a drugiego rozciagliwy. Kurcze gubię się w tym
Witajco do śluzu -obserwujesz cały dzień podcierając sienpapierem toaletowym przy korzystaniu z toalety i wybierasz najbardziej płodny z całego dnia i notulesz wieczorem na wykresie nawet jeśli pojawił się przez chwilę. Śluz od nasienia rozróżnisz po tym ,że nie wnika on w papier toaletowy a sperma wsiąka. Aaaa i jeszcze śluz nie rozpuszcza się w wodzie a sperma tak. Jeśli masz jeszcze jakies pytania to pisz śmiało-postaram się pomóc
Klasia lubi tę wiadomość
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
Babydust1 A mówiła doktor coś na temat grubości Endo?? Poza tym "wszystko pieknie"86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
nick nieaktualny
-
Mery przykro mi, ale przynajmniej myszy cię nie zjedzą bo ciężarnej nie odmówiłas i test zrobiłaś
Adaśka Uwielbiam twojego psiaka, aż z zazdrości wrzucę mojego :p
Któraś pytała jak się czuje, a więc czuję się świetnie oprócz objawów typowo ciążowych : plecy mi wysiadaja, skurcze łydek itp., dla Oliwki oraz siebie w sumie już wszystko kupiłam - ja należę do tych co wszystko muszą mieć przed czasem gotowe na tip top, a poza tym dużo rzeczy mam po Jagodce. Pokój mam gotowy, kosz Mojżesza jedzie już do mnie26 mam lekarza
A i na weekend chyba mąż mnie zabierze do Zakopanego
My trzy
Mam nadzieję, że wszystkie was zaraże tym stanem i pamiętajcie okres starania się jest bardzo wyczerpujący, ale tak jak widzicie mi łatwo nie było, a w końcu wyszło
adaska, jagodowamery, Winter86, MisiaMonisia, Nera lubią tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
No i jeszcze moja waleczną Jagusie wam pokaże, bo ona biedna, nigdy mama nią się nie pochwali, to musi być po równoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 07:08
adaska, Olaa..32, DzulkaJ, Winter86, jagodowamery, listek🍃, MisiaMonisia, babydust1, Nera lubią tę wiadomość
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Śliczna ta twoja Jagodka aż serce ściska że ten los potrafi być taki niesprawiedliwy. Życie jest okrutne. Dobrze że jesteś taka dzielna 😘😘😘
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualnyAtyde przysięgam, zobaczyłam malutka i przysięgam poplakalam się 😥😥
Przepiękne zdjęcie już anioleczka . Nie chce myśleć i ani wracać ( Twoje wspomnienia) do tego co musiałaś czuć
Malutka przecudowna ❤ wierzę że gdzieś daleko w niebie, strzeże Oliwki niczym jej Anioł Stróż
A brzusio wspaniały taki zgrabny 😍😍😍 Piesio widzę też pilnuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Po prostu chce wam uświadomić, że los może być okrutny i cholernie niesprawiedliwy, ale żyjemy, jesteśmy zdrowe więc nie mamy co narzekać. Trzeba zakasac rękawy i brać chłopów w obroty
haha
Bo jak leżę to brzusio jest mały, pokażę wam zdjęcie (dzisiaj mam jakiś wylewny dzień) mój pyszczek w roli głównej bo to mężowi wysłałam, ale brzusio jest ciut niżej, ten duży po jedzeniu brzusiojuż na tyle się znamy, że anonimowa nie muszę być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 07:08
jagodowamery, OlaaM, Nera lubią tę wiadomość
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
jagodowamery wrote:Edytko piękny brzuszek. A u mnie plamienie znowu przypomina tylko śluz z domieszką blado brązowej krwi...Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnyDziewczyny pytanie z innej beczki!
Jako że ja ostatnio bardzo wylekniona jestem - zwalam to na mój stan
Mąż Wkoncu prawie zgodził się na indukcje
( mam płytę gazową na butle propan butan )
I teraz pytanie o instalację
Czy macie takie płyty? Jak podłączone?
Są już takie normalne do kontaktu , jednak mimo wszystko chciałabym już to zrobić porządnie- pociągnąć nowy obwod
Bije się z myślami, bo jak dzwoniłam do elektryka to wręcz nie chciał kabli ciągnąć twierdził że wystarczy jeden nie używany kontakt .
I teraz niewiem co robić. Oczywiście mąż mi nie doradzi , bo jakby to mój wymysł na który on poprostu się zgadza