Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJackie wrote:bedzie spiewal
http://www.youtube.com/watch?v=zq_lom8iXQM
Zaraz wybije 16.00 i uciekam nareszcie do domu, na szykowanko więc już nie zajrzę do Was! Więc jeszcze raz wszystkiej naj w Nowym 2014 Roku!!!!
I do napisania!:D:D:D
buzka:*Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:dokładnie!
Zaraz wybije 16.00 i uciekam nareszcie do domu, na szykowanko więc już nie zajrzę do Was! Więc jeszcze raz wszystkiej naj w Nowym 2014 Roku!!!!
I do napisania!:D:D:D
buzka:*
buziaki, jeszcze raz szczesliwego!!!
ja to przed 18 zaczne sie szykowac:)AniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka25 wrote:A ja? a ja? gdzieś zniknęłam z listy dopisuję się i proszę mnie już z listy nie wyganiać
20.12 Miska0811 (-), olka25 (-)
22.12 AniaR88
25.12 Nusia1989
28.12 Ania1986
30.12 Jackie (-), Ania1986
31.12 stardust87 , 200 , dba
02.01 Czarna94 (-)
06.01 Kaśka
07.01 Milcia
08.01 XxMoniaxX
16.01 olka25
20.01 Katha81
21.01 AniaR88
22.01. Natasza82, Jackie
Cześc Kochane :* ja też sie dopisze bo gdzies umkneło moge?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny0.12 Miska0811 (-), olka25 (-)
22.12 AniaR88
25.12 Nusia1989
28.12 Ania1986
30.12 Jackie (-), Ania1986
31.12 stardust87 , 200 , dba
02.01 Czarna94 (-)
06.01 Kaśka
07.01 Milcia
08.01 XxMoniaxX
16.01 olka25
20.01 Katha81
21.01. AniaR88
22.01. Natasza82, Jackie
27.01. Miska0811 -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki! Najpierw chciałam życzyć Wam BRZUCHATEGO NOWEGO ROKU!
A teraz pytanie. Po naciśnięciu sutków wydobywa się z nich przezroczysty płyn. Czy któraś z dziewczyn, która karmiła kilka lat wcześniej piersią zaobserwowała taki objaw u siebie?AniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelka II wrote:Hej Dziewczynki! Najpierw chciałam życzyć Wam BRZUCHATEGO NOWEGO ROKU!
A teraz pytanie. Po naciśnięciu sutków wydobywa się z nich przezroczysty płyn. Czy któraś z dziewczyn, która karmiła kilka lat wcześniej piersią zaobserwowała taki objaw u siebie?
ja nie pomoge ale moze karmelek ona ma juz synka -
Ewelka u mnie mleko się pojawiło po kilku latach, to problem z hormonami.
Dziewczyny ja na razie spokojnie to przyjęłam, mąż też, wolimy poczekać i się upewnić. Nawet nie wiem czy rodzinie mówić.
W pracy oczywiście będę musiała powiedzieć, bo nie jest lekka.
200 gratulacje
Jackie nadal plany sylwestrowe bez swojego faceta?
Chyba to jednak ciąża... cały dzień chce mi się płakać, ze wszystkiego bym płakała masakra...
Jackie, natasza82, 200 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarna94 wrote:Chyba nie będę tu wchodzić przez przynajmniej 2 dni bo tylko się dołuję Poczekam w spokoju na @
rozumiem co czujesz jak kolejne kobietki zachodzą w ciąże ale to nie jest powód zeby nas opuszczac. Kochana ty przynajmniej sie starasz i masz ta nadzieje ze sie uda i dołaczysz do szczesliwych zaciążonych niestety życie płata figla i sie dolujemy ale trzeba iść dalej i nie ogładać sie za siebie. ja starania mam wstrzymane zaczne dopiero kolo lutego ale wole tu być bo ciesze sie ze innym sie udaje i w ogóle i bedac tu zna watku czy wczesniej na innych bardzo duzo sie dowiedzialam i według mnie lepiej tu sie wygadać niż mezowi ktory pewnych rzeczy nie rozumie. A tak poza tym to tu jest super atmosfera no i dziewczyny, z którymi można sie nieźle pośmiać. także głowa do góryJackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydba wrote:Ewelka u mnie mleko się pojawiło po kilku latach, to problem z hormonami.
Dziewczyny ja na razie spokojnie to przyjęłam, mąż też, wolimy poczekać i się upewnić. Nawet nie wiem czy rodzinie mówić.
W pracy oczywiście będę musiała powiedzieć, bo nie jest lekka.
200 gratulacje
Jackie nadal plany sylwestrowe bez swojego faceta?
Chyba to jednak ciąża... cały dzień chce mi się płakać, ze wszystkiego bym płakała masakra...
nawet nie wiesz jak sie ciesze ze bedziesz mamusia ...
plakac mi tez sie chce jakis zly dzien, zobaczymy jak sie sprawy potocza mam nadzieje ze mnie przeprosi...
fajnie zostac mama -
nick nieaktualny