Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie caly czas brzuch boli jak na @:(
    zastanawiam się czy moglo dojść do zapolodnienia w dni (prawdopodobnie)niepłodne. <3 z partnerem 10 dni temu. No i tydzień po <3 wlasnie zle zaczelam czuc i bol brzucha i jajnika się nasila..

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co ja pisze.nei tydzień po a od tamtej pory..do dzis

• slodka100 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko ja mam podobnie bo z tableta ale wracajac do tematu wole sobie odpuscic narazie miloscc poki nie porozmawiam z lekarzem :)

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska mnie tez jajnik troche bolal ale to w owulka raczej a powiem ci ze ja mam od kilku dni bole brzucha jak na @ a widzisz 2 kreski

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Was slodziusienka gratuluje kochanie bede ciocia juhu <3! pierwsza nasza kruszynka na tym watku ;D
    super
    wiecie co ja to chyba nadal podtrzymuje ze cos ze mna nie halo dzisiaj 16 dc a boli mnie brzuch i jajniki ze hej , chociaz jajniki co jakis czas
    temp z 36,4 spadla na 36,3 nie wiem chyba nici z tego ;D

slodka100 lubi tę wiadomość

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak fajnie ze moja kruszynka bedzie tu pierwsza nie wiedzialam :) z ta temp macie kurcze dziwnie ze spada bo ja od 8dni mam 36, 9 no dzis moze ciutke mniej ale mowie o mierzeniu pod pacha

Jackie lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e0f567da954fe7da33620a6212b39028.png

spojrzcie . jestem kosmitka nie z tego swiata pATRZAC NA MOJ WYKRES ;d sluzu nie badam w tym miesiacu bo jednego dnia potrafie miec 3 rodzaje wiec bezsens .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 13:18

• vanessa Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    rozumiem Cie vanesso, czytalam kilka Twoich postow. Przezylas bardzo wiele. Trzba byc jednak wyrozumialym, dojrzalszym i bogatszym w doswiadczenia, nawet te zle.
    Buzka dla Ciebie Vanesso.

No niby tak, ale wolałabym nie być bogatsza takimi doświadczeniami. I nie potrafię być wyrozumiała jeżeli ktoś sprawia innym przykrość. Potrafię zrozumieć to że ktoś nie rozumie uczuć kobiet które mają problem z zajściem w ciążę jeżeli sam nie ma takiego problemu (bo szybko zachodzi w kolejną ciążę lub po kilku miesiącach w pierwszą), ale to nie upoważnia jej (ich) to tego, aby osądzać i twierdzić że rozpacz powodowana bardzo długimi niepowodzeniami jest chorobliwą zazdrością, którą leczy się u psychiatry a nie szuka pomocy na forum! No sorry ale po to jest OF i to forum aby się wspierać. Większość z nas słysząc że komuś się udało poczuje smutek, żal chociaż życzy dobrze ciężarnym, bo uświadamia sobie na nowo że ją to omija a tak bardzo pragnie i długo czeka.
    I stwierdzenie że " nie dziwię się że nie mogą zajść skoro tyle w nich jadu" nie jest fair zwłaszcza na tym portalu i dojrzalszym powinny stać się osoby które sprawiły przykrość a nie poszkodowane.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vanessa wrote:
    No niby tak, ale wolałabym nie być bogatsza takimi doświadczeniami. I nie potrafię być wyrozumiała jeżeli ktoś sprawia innym przykrość. Potrafię zrozumieć to że ktoś nie rozumie uczuć kobiet które mają problem z zajściem w ciążę jeżeli sam nie ma takiego problemu (bo szybko zachodzi w kolejną ciążę lub po kilku miesiącach w pierwszą), ale to nie upoważnia jej (ich) to tego, aby osądzać i twierdzić że rozpacz powodowana bardzo długimi niepowodzeniami jest chorobliwą zazdrością, którą leczy się u psychiatry a nie szuka pomocy na forum! No sorry ale po to jest OF i to forum aby się wspierać. Większość z nas słysząc że komuś się udało poczuje smutek, żal chociaż życzy dobrze ciężarnym, bo uświadamia sobie na nowo że ją to omija a tak bardzo pragnie i długo czeka.
    I stwierdzenie że " nie dziwię się że nie mogą zajść skoro tyle w nich jadu" nie jest fair zwłaszcza na tym portalu i dojrzalszym powinny stać się osoby które sprawiły przykrość a nie poszkodowane.

A czy ktoś sprawił Ci ból na naszym wątku serduszko ?

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    e0f567da954fe7da33620a6212b39028.png

spojrzcie . jestem kosmitka nie z tego swiata pATRZAC NA MOJ WYKRES ;d

a moze termometr swiruje ??

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie na tym wątku ale na innym... i nie tylko mnie ale też innym dziewczynom, które chciały się wyżalić i pisały jak im jest trudno i ciężko.

201701271765.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    a moze termometr swiruje ??

mam elektyka niby nie wiem jakos dziwnie . mierze codziennie o tej samej godz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vanessa wrote:
    Nie na tym wątku ale na innym... i nie tylko mnie ale też innym dziewczynom, które chciały się wyżalić i pisały jak im jest trudno i ciężko.

to zostań z nami my sobie radzimy i sie wspieramy nikt dla nikogo nie jest nie mily , staramy sie zeby kazdy czul sie jak u siebie , kazda z nas jest dla siebie i ciesze sie ze mam takie kochane podworko <3

Katha81 lubi tę wiadomość

• vanessa Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    to zostań z nami my sobie radzimy i sie wspieramy nikt dla nikogo nie jest nie mily , staramy sie zeby kazdy czul sie jak u siebie , kazda z nas jest dla siebie i ciesze sie ze mam takie kochane podworko <3

Dzięki :) będę wpadać, ale najczęściej to nie mam o czym pisać... zwłaszcza teraz jak doła złapałam.

Jackie, Katha81 lubią tę wiadomość

201701271765.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doły są po to by je zakopać , nie duś w sobie żalu i bólu wygadaj się wypłacz i bądź z nami pamiętaj jesteś mile widziana wpadaj o każdej porze dnia i nocy ;D ! buziaki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 13:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka moze bys tak do nas zawitala co ? ;D a nie tylko u siebie tam buszujesz <3

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vanessa wrote:
    Dzięki :) będę wpadać, ale najczęściej to nie mam o czym pisać... zwłaszcza teraz jak doła złapałam.

wpadaj i wygadaj sie u nas jak ci jest zle!!!
    przytulkam 50przytula.gif <3

Jackie lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem co z ta luteina mam juz zrobic podobno jak czesnie zaczne brac moze zablokowac owulke z mojego wykresu za wiele sie nie dowiem wszystko to jedna wielka niewiadoma :(

• vanessa Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    wpadaj i wygadaj sie u nas jak ci jest zle!!!
    przytulkam 50przytula.gif <3

oj gdyby to było takie proste... Zazwyczaj jak się wygadałam to potem żałowałam... i teraz nie potrafię się otworzyć nawet nie chcę, bo gdzieś ten strach przed brakiem zrozumienia głęboko we mnie siedzi a po za tym problemy i tak nie znikną...

Jackie, Katha81 lubią tę wiadomość

201701271765.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    Miska mnie tez jajnik troche bolal ale to w owulka raczej a powiem ci ze ja mam od kilku dni bole brzucha jak na @ a widzisz 2 kreski

mnie boli tak już 2 tydz(będzie w sob) caly czas okropnie czuje ten prawy jajnik.Chodze co chwile do łazienki patrzeć czy aby na wkladce nie ma krwi. Jak już ma być to niech będzie a nie mnie wkurza ta @

‹‹ 40 41 42 43 44 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ