Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Vanessa bardzo mi przykro że doznalaś na forum takich przykrości, ludzie to jednak są podli że coś takiego piszą nie znając nawet osób, w końcu po to jest forum żeby sie wspierac i pomagac w tych trudnych chwilach, mysle ze na tym wątku zawsze znajdziesz pocieszenie
vanessa lubi tę wiadomość
-
Miska0811 wrote:mnie boli tak już 2 tydz(będzie w sob) caly czas okropnie czuje ten prawy jajnik.Chodze co chwile do łazienki patrzeć czy aby na wkladce nie ma krwi. Jak już ma być to niech będzie a nie mnie wkurza ta @
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
vanessa wrote:oj gdyby to było takie proste... Zazwyczaj jak się wygadałam to potem żałowałam... i teraz nie potrafię się otworzyć nawet nie chcę, bo gdzieś ten strach przed brakiem zrozumienia głęboko we mnie siedzi a po za tym problemy i tak nie znikną...
mimo to jestes tu mile widzianavanessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:to może odpocznij,poloz:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka25 wrote:Hej dziewczyny! slodka100, gratulacje! Miska, trzymam kciuki, żeby jednak kolejny test (lub beta) wyszły pozytywne. U mnie dziś nadal tendencja spadkowa temperatury.
-
Miska0811 wrote::)odpocząć nie zaszkodzi... ja jeszcze godzinka.A mnie Głowa rozbolała i paskudnie smakują mandarynki..Ble a bym zapomniala , jeszcze musze pare spraw na miescie zalatwic:/
-
nick nieaktualny