Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Dobra dziewczynki ja uciekam.
Nie wiem czy zasne czy nie. Myslenie powoli mnie wykancza... Jak bedziecie widzialy jutro u mnie spadek i nie bedzie mnie na forum, to bedziecie wiedzialy dlaczego.
Dobranoc papa
ja jednak wierze,ze spadku nie bedzie i bedzie z nami
Dobranoc:*natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:odebrałam wyniki tarczyce.. Czy możecie mi powiedziec czy mam dobry czy nie.. 2.290. prosze o interpretacje jeśli coś o tym wiecie
Musisz miec tam jakiś przedział podany ale jak chwilke poczekasz to zobacze swoje i Ci napiszePaulina 28maluszek -
no poczekam . mam przedział napisany 0.27-4.2. ale wiem ze rożnie to interpretują.. ze niby jest ok a okazuje sie ze jadnak za wysoko lub za nisko. Czytałam ze idealne TSH do zajścia w ciąże jest jak jest jak najbliżej 1.. to juz sama nie wiem co robic..
-
XxMoniaXx wrote:no poczekam . mam przedział napisany 0.27-4.2. ale wiem ze rożnie to interpretują.. ze niby jest ok a okazuje sie ze jadnak za wysoko lub za nisko. Czytałam ze idealne TSH do zajścia w ciąże jest jak jest jak najbliżej 1.. to juz sama nie wiem co robic..
Wynik jest dobry ja siedze w tym od 8 lat wiec wiem cos na ten temat wazne że nie masz ani nadczynności ani niedoczynności Więc sie nie przejmuj ale jak chcesz to zadzwon do ginkaPaulina 28maluszek -
Paulina28makuszek wrote:Wynik jest dobry ja siedze w tym od 8 lat wiec wiem cos na ten temat wazne że nie masz ani nadczynności ani niedoczynności Więc sie nie przejmuj ale jak chcesz to zadzwon do ginka
i zrobiłam tylko te ogolne TSH 3 generacja pisze . wynik : 2.290Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 21:40
-
XxMoniaXx wrote:no chyba nie mam bo ja tak sama od siebie postanowiłam zrobić badanie to sie 4 ty miesiac staramy i juz sie bałam i postanowiłam zacząc od tarczycy. To mnie pocieszyłaś dzięki :*
i zrobiłam tylko te ogolne TSH 3 generacja pisze . wynik : 2.290
spokojnie ja to mam tyle badań fakt że były złe ale teraz mam leki i są niby ok ale tez sie staramy z męzem o maluszka juz od 12 miesięcy musze zmienic ginka bo ten ostatni to mi na nerwy działaPaulina 28maluszek -
Cassie czy ty wspominalas coś,ze twój synek miał problemy z zębami?bo mój chrzesniak ma jutro robione żeby w Belgii pod narkoza,nie dal sobie zrobić zębów taka panika,ze wola go uspic niż ma uśpić...nie rozumiem szczerze mówiąc tego,możesz ni napisać coś więcej? Ja to juz na 100 nie będę spala dzisiaj,ten ma ten zabieg,dzidzia znowu w szpitalu bo ma żółtaczkę i ja naswietlaja,a moja siostra jest tak zmęczona,bo cały czas krwawi po porodzie,ze nie ma siły stać przy tym inkubatorze ,a musi bo mala sobie oczka odkrywa i trzeba stać nad nią...kurcze i właśnie w takich momentach wkurzam się,ze są tak daleko, a mogłabym pomoc ehh...