Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySarrrra wrote:Susana a jesli lekarz powie że nie powinnam była brać to odstawienie po dwóch dniach nie zaszkodzi mi ? To wezmę jak będę w domu
Zawsze brałam po 2 tabletki wieczorem.Agnesia lubi tę wiadomość
-
i zaczyna się gorący okres nakręcania się obiecałam sobie że nie będę sobie nic wkręcać i co dziś rano jak tylko wstałam poczułam takie jakby mrowienie,nadwrażliwość piersi i jak mamy być wyluzowane spokojne znając życie za parę dni znów coś wynajdę ratuuunku
Sarrrra mam pytanko jakie wartości TSH miałaś przed leczeniem euthyroxem?Trzymam kciuki za betę oby urosłaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 15:00
-
Napisałam do lekarza. Wczoraj też pisałem o te krwawienia ale nie znałam jeszcze bety
. Bardzo mi głupio że s Nd znowu napisałam. Mam nadzieję że nie pomyśli że jestem wariatka. Nigdy nie mialam dodatnie bety i mam taką nadzieję. Może odzwoni mi lub napisze mimo niedzieli. -
Sarrrra wrote:Napisałam do lekarza. Wczoraj też pisałem o te krwawienia ale nie znałam jeszcze bety
. Bardzo mi głupio że s Nd znowu napisałam. Mam nadzieję że nie pomyśli że jestem wariatka. Nigdy nie mialam dodatnie bety i mam taką nadzieję. Może odzwoni mi lub napisze mimo niedzieli. -
nick nieaktualnySarrrra wrote:Susana a ty miałaś jakieś objawy ciąży? Słus piersi itd. ? Ja nie mam nic a sluz bardzo mało.
Moje bety z tych niskich wartości rosły ale potem organizm odrzucał zarodki
Dobrze, ze napisałaś
Weż dupka -
Sarrrra wrote:Rene ja m8alam 2,9 a raz nawet 4. Teraz jak biorę leki mam 1.5 ale raz urosła do 2.3
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 15:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarrrra wrote:Musi się udać. Mi organizm przez 10 miesięcy nie dawał nawet tyci nadziei że zsciazylam. Teraz pierwszy raz.