Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Ano niby tak a z drugiej strony nie każdemu sie udaje Zobaczymy
Serioooo zastanawiam się czy była w nocy koło 3 jak mnie bolało ta owu....czy mi się przyśniło
pora na psychiatrę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, na luzie. Tylko spokój nas uratuje! Wiem wiem że to nie jest łatwe, ale nerwy i stres wpływają na hormony i naprawdę bie pomagają. Będzie dobrze, trzymam za Was kciuki. Musicie sobie głowę czymś zająć! Ja dzisiaj od rana szyje żeby nad niczym się nie zastanawiać i działa
Felusia92, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypilik wrote:Dziewczyny, na luzie. Tylko spokój nas uratuje! Wiem wiem że to nie jest łatwe, ale nerwy i stres wpływają na hormony i naprawdę bie pomagają. Będzie dobrze, trzymam za Was kciuki. Musicie sobie głowę czymś zająć! Ja dzisiaj od rana szyje żeby nad niczym się nie zastanawiać i działa
-
SusannaDean wrote:Żebym ja miała takie podejście
Ja straszny nerwus i stres ze wszystkiego potrafię zrobić ale przez to właśnie wiem, że najlepiej na mnie działa "terapia zajęciowa" i wszystkim polecam długo w nerwach szydelkowalam, teraz przerzuciłam się na szycie. Warto mieć po prostu coś w co można ręce włożyć, a co zajmie myśli...
mnie dzisiaj ból brzucha męczy straszny, aaaale pierwszy raz mnie tak ból cieszy, hehe. Myślę czy jechać jutro na badania czy w środę, myślicie że 2dc będzie lepszy? Aaa już rano miałam pytać... jeżeli wczoraj miałam plamienia, traktujecie już coś takiego jak 1dc czy dopiero jak się rozkręci? Bo nie wiem jak zapisać no i wlasnie badania ustawić... -
Ewi28 wrote:ja w 1 ciązy miałam tsh 1,8 i zaszłam w 1 cs wiec nie wiem jak to juz jest...
Znajoma jest teraz w 15 tc a miała TSH 4, wiec chyba duzo jednak zależy od organizmu i innych wyników. Ale podobno im bliżej 1 tym lepiej ... -
pilik wrote:Ja zaszłam w ciszej mając TSH ponad 3.
Znajoma jest teraz w 15 tc a miała TSH 4, wiec chyba duzo jednak zależy od organizmu i innych wyników. Ale podobno im bliżej 1 tym lepiej ...
ja od pazdziernika mam tsh od 0,3 do 0,8 i nie ma ciązy niestety...pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć!!!
U mnie słonecznie i ciepło.
Byłam u Babci i normalnie rozmawia. Ciśnienie dziś spadło. Ale ma nogę sparaliżowaną. Do czwartku najgorszy czas.
A my się nie nastawiamy, że teraz się uda. Póki co, nie mam ciśnienia. Kolejna sprawa, że muszę iść po podwyżkę. Myślicie, że jakbym była w ciąży i poszła na L4 za trzy miesiące, to mogą mi to cofnąć? Albo ZUS coś zabierze? Bo jakieś dziwne rzeczy słyszałam.
Susanna trzymam bardzo za Ciebie kciuki!
Dziewczyny start był dobry!
Testowanie od jutra dalejpilik, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Cześć!!!
U mnie słonecznie i ciepło.
Byłam u Babci i normalnie rozmawia. Ciśnienie dziś spadło. Ale ma nogę sparaliżowaną. Do czwartku najgorszy czas.
A my się nie nastawiamy, że teraz się uda. Póki co, nie mam ciśnienia. Kolejna sprawa, że muszę iść po podwyżkę. Myślicie, że jakbym była w ciąży i poszła na L4 za trzy miesiące, to mogą mi to cofnąć? Albo ZUS coś zabierze? Bo jakieś dziwne rzeczy słyszałam.
Susanna trzymam bardzo za Ciebie kciuki!
Dziewczyny start był dobry!
Testowanie od jutra dalej
Cudownie że z babcią nie tak źle! Trzymam kciuki żeby było tylko lepiej!
Co do podwyżki - jak będziesz miała aneks oficjalny to raczej nic nie mogą. Przed macierzyńskim chyba są jakieś obostrzenia, ale nie wiem na ile czasu.
Ciagle mi ovu zjada kawałki postów, też tak macie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 18:45
Magdzia85F lubi tę wiadomość