Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
edwarda20 wrote:No właśnie Więc nic z tego, ale mógłby już przyjść żeby szybciej były dni płodne
SusannaDean lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
nie wiem jak u Was ale w stolicy oberwanie chmury i burza, pioruny waląpoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Tylko teraz mysle czy nie isc jutro.. Zawsze tego 11 dpo mialam juz podniesiona bete jak myslicie? Aaaaa a mialam postanowienie ale w sumie maz nie musi wiedziec ze bylam hehe
może poczekaj do 12dpo będziesz miała bardziej wiarygodnie widzę, że aż Cię nosi i krzesło w d*pę pali żeby iść
SusannaDean lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Tylko teraz mysle czy nie isc jutro.. Zawsze tego 11 dpo mialam juz podniesiona bete jak myslicie? Aaaaa a mialam postanowienie ale w sumie maz nie musi wiedziec ze bylam hehe
SusannaDean, Marlena88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRene wrote:ja bym chyba nie wytrzymała.A jak będzie beta ciążowa to raczej trudno będzie ci ukryć radość przed mężem i wyda się że byłaś wcześniej,z drugiej strony to już chyba nie będzie miało znaczenia czy jutro czy w niedziele wazne ze ciążowo trzymam kciuki żeby tak było:-)
-
Lamia wrote:Hej mogę dołączyć/
Ja dziś 26dc 10dpo już czuje że mnie brzuch ćmi jak na@
Miałyście tak któaś i zaszłyście mimo to w ciażę?
ja tak miałam brzuch mnie bolał i czułam się jak bym zaraz miała @ dostać,sprawdzałam co trochę czy jest czy nie ma.Na szczęście @ nie dostałam i miałam od niej spokój na parenaście miesięcy:-) -
SusannaDean wrote:Czyli pojsc nie?? Beta 11 dpo to juz powinna szczegolnie ze pisza ze 2-3 dni po zagniezdzeniu a jesli to bylo to tego 7 dpo to by bylo 4 dni pozniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2017, 13:37
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Jagodowa, super, jak długo zostajecie? Już się nie mogę doczekać swojego urlopu
Marlena, dobrze, zapytaj lekarza, ale wskazanie jest zastestować przed odstawieniem bo nagły spadek progesteronu może zaszkodzić a nawet doprowadzić do poronienia
Rene kochana płodna jesteś dasz radę Liczę na ciebie :*'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny