Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Akwarela wrote:dziękuję Rene cały dzień spędzam czytając to forum i jest mi trochę lżej z moimi myślami..
SusannaDean, Akwarela, jagodowa91, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Akwarela wrote:Jak jest u Was, czy wraz z kolejnym cyklem jest jeszcze gorzej? czy się "znieczulacie"? u mnie jest gorzej...
to zależy kto jest na jakim etapie. ja do roku nie przejmowałam się tym, przez kolejne półtora roku było coraz gorzej i płacz przy każdym @, a od początku tego roku chyba mam to gdzieś już i spływa to po mnie jak po kaczce. nie da się to się nie da, jeden cykl w tę czy w tę to mi już różnicy nie robi..początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
Doti87 ma rację, mimo wszystko bym zaczekała. i tak jak zrobisz bete to nic nie zmieni po prostu na wynik będziesz musiała dłużej poczekaćpoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rene wrote:witaj:-)
ja tak miałam brzuch mnie bolał i czułam się jak bym zaraz miała @ dostać,sprawdzałam co trochę czy jest czy nie ma.Na szczęście @ nie dostałam i miałam od niej spokój na parenaście miesięcy:-)
ooooo naprawdę?? a jakieś inne objawy miałaś czy tylko ten miesiączkowy ból?
-
nick nieaktualny