Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja nie wiem właśnie jaki jest wynik, tam jest napisane że mój Max to 3,2 a jak się próbowałam dowiedzieć czy to jest dokładny wynik to baba powiedziała ze wynik jest ujemny i nie mam drazyc bo ciąży na pewno nie ma.
Kilka dni temu beta była 3,1 a dziś niby 3,2 dla mnie to jest delikatnie mówiąc jakieś popieprzone i już mam mega nerwa -
nick nieaktualny
-
Ewi28 wrote:dziwna sytuacja clair
Lepiej bym tego nie ujęła, nie wiem co robić
Mw czwartek beta była 3,1 dzisiaj 3,2, Cholera wie który to dpo bo nie miałam monitoringu a cykle u mnie są różne.
Moja gine mówi że taki przyrost to nie przyrost bo to kwestia metody laboratorium, tylko że ja kuzwa robiłam w dokładnie tym samym laboratorium -
edwarda20 wrote:ooooo naprawdę?? a jakieś inne objawy miałaś czy tylko ten miesiączkowy ból?
miałam jeszcze ból piersi i inne objawy.Najlepiej to sama zobacz tu masz link do mojego cyklu w którym zaszłam w ciążę:-)cykl z 2015 rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2017, 17:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jagodowa91 wrote:Po tylu przejściach 'należy' Wam się
piersi bolą bo szykują się na laktację:-)Trzymam mocno kciuki:-)powtarzam się i będę póki nie zobaczę waszych ciążowych bet lub dwóch kreseczek:-)Jedna_z_Wielu, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Clair dziwny ten wynik, ale ja w " becie " nie jestem na " czasie "
Su w takim razie spokojniutko do soboty :*
Ja mam już teściki. Porobie, choć wiem ze może nic nie być, a w nd bolał brzuch jak na ovu. Jak będą wychodzić neg. tzn, że mogła być wtedyHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyJedna_z_Wielu wrote:Clair dziwny ten wynik, ale ja w " becie " nie jestem na " czasie "
Su w takim razie spokojniutko do soboty :*
Ja mam już teściki. Porobie, choć wiem ze może nic nie być, a w nd bolał brzuch jak na ovu. Jak będą wychodzić neg. tzn, że mogła być wtedy