X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testowanie -Lipiec 2017.
Odpowiedz

Testowanie -Lipiec 2017.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2017, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szal bo sa awarie i klienci bija tu i gryza

• Rene Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Szal bo sa awarie i klienci bija tu i gryza
    no nieźle.U mnie w robocie też nieraz takie akcje były a ludziska wkurzone,nie potrafiące zrozumieć że w każdej chwili ma prawo coś popsuć/zawiesić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2017, 18:51

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Jedna_z_Wielu Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    bo ja zamówiłam w piątek po 15stej i zamiast kuriera wybrałam list polecony priorytetowy płatne z góry i boję się że będę wieki czekać.mój zamówił coś przez allegro w sobotę przez kuriera i mu dziś przyszło...
    i dlatego pytam bo chciałam się zorientować ile Ty czekałaś ale paczka 48 to coś innego już chociaż też przez PP

Ostatnio zamawiam zawsze za pobraniem od momentu jak zostałam oszukana... I przy pobraniu zawsze tak szybko wysyłają, przynajmniej ja nie narzekam. :)
    Wzięłam 30 szt + 5 ciążowych i dodatkowo żel conceive :0
    Ciekawe czy mi coś wyjdzie, przez te bóle w niedziele :/
    Ja to mogę i robić cały cykl, aby tylko się sprawdziły :D

Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
    Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu <3
    Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
    79eac3f8ef.png
    Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
    Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
    Udało się po 7 latach !!!
    ( cukrzyca ciążowa- insulina)
    Glukoza: Insulina
    na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
    godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
    dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
    wallbash.gifdown.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2017, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    no nieźle.U mnie w robocie też nieraz takie akcje były a ludziska wkurzone,nie potrafiące zrozumieć że w każdej chwili ma prawo coś popsuć/zawiesić
    Juz teraz troche luzniej,jutro mam wolne wiec odpoczne od nich ale totalnie nie kapuja 5 razy mow a i tak ciemna masa przeciez im nie naprawie hehe

• Rene Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna_z_Wielu wrote:
    Ostatnio zamawiam zawsze za pobraniem od momentu jak zostałam oszukana... I przy pobraniu zawsze tak szybko wysyłają, przynajmniej ja nie narzekam. :)
    Wzięłam 30 szt + 5 ciążowych i dodatkowo żel conceive :0
    Ciekawe czy mi coś wyjdzie, przez te bóle w niedziele :/
    Ja to mogę i robić cały cykl, aby tylko się sprawdziły :D
    nie rozumie jak można kogoś oszukać...eh
    ja zacznę działać z testami jak tylko @ się skończy i testy przyjdą
    trzymam kciuki wykres ładnie się zapowiada pewnie ovulka na dniach będzie zaznaczona:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Juz teraz troche luzniej,jutro mam wolne wiec odpoczne od nich ale totalnie nie kapuja 5 razy mow a i tak ciemna masa przeciez im nie naprawie hehe
    powiedziałabyś nawet i 10 razy to wątpię żeby dotarło:-(

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2017, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    Dokladnie heheh

• Jedna_z_Wielu Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:

Czasami można w kółko jedno i to samo mówić, a ktoś potrafi zadać pytanie ponownie...

Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
    Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu <3
    Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
    79eac3f8ef.png
    Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
    Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
    Udało się po 7 latach !!!
    ( cukrzyca ciążowa- insulina)
    Glukoza: Insulina
    na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
    godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
    dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
    wallbash.gifdown.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna_z_Wielu wrote:
    Czasami można w kółko jedno i to samo mówić, a ktoś potrafi zadać pytanie ponownie...
    I nawet nie wie jaki glupi jest przez to hahhah

Dziewczyny ale mnie cycki bola

• Izabell2016 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:

A może jest cos na rzeczy.... :) oby !! Trzymam kciuki !!

SusannaDean, Rene lubią tę wiadomość

Mika
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie testy z Allegro porażka:( zamówiłam 100szt 2mc temu i tak kupuje z rossmanna domowe laboratorium, dla mnie najlepsze ;) z Allegro nie wykrywają mi w ogóle owulacji cały cykl mam bledsze kreskę o wiele :p przy pierwszej ciąży tez miałam z nimi taki problem. Jak nie zapomnę to zrobię jutro dwa z jednego moczu i Wam roznice pokaże;)
    Ogólnie jaram się na jutrzejszy dzień bo w końcu będę miała thermomixa i jutro przywiezie przedstawiciel do mnie ❤ już się doczekać nie mogę!

MamaNl, Rene lubią tę wiadomość

• clair Ekspertka

Wysłany: 11 lipca 2017, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się naczytalam w internecie o laskach którym beta wyszła negatywna a potem okazywało się że jednak są w ciąży, sama nie wiem czemu czytam te durnoty ale jakoś mnie podtrzymują na duchu, @ powinna być dopiero w czwartek więc nadzieja matka głupich :))

f2w33e3kvrxi2e75.png

4apfdcimz0vm65th.png

Clair
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez agnesia nie wykrylo a zaszlam wtedy takze....o kant tylka dla mnie sa te z allegro

• MamaNl Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam thermomixa i bardzo sobie chwale ;) Mlodzi uwielbiaja buleczki maslane, czy zupe z brokulami i nawet krupnik im inaczej smakuje ;)

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:

Su podgrzewasz atmosferę:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia to do dzialan szybko się bierz!!!!! Mi tez te testy owu w ogole nie działały dlatego chodzę na monitoring, fakt ze jest to droższy interes ale.przynajmniej jest pewność czy jest ovu i czy pęcherzyki pekaja...

Suuu bardzo dobra.decyzja!!!! Test w.sobotę.i tego się trzymaj.

Clair poczekaj do dnia okresu i najwyżej powtórz betę, ale.tak to jest.jak robi się za szybko wtedy jest nadzieja ze może jednak ..... dla mnie bez sensu...
    A koszt bety u Ciebie tragedia. Ja płacze 30 zł. Ciekawe skąd takie roznice

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Dla mnie testy z Allegro porażka:( zamówiłam 100szt 2mc temu i tak kupuje z rossmanna domowe laboratorium, dla mnie najlepsze ;) z Allegro nie wykrywają mi w ogóle owulacji cały cykl mam bledsze kreskę o wiele :p przy pierwszej ciąży tez miałam z nimi taki problem. Jak nie zapomnę to zrobię jutro dwa z jednego moczu i Wam roznice pokaże;)
    Ogólnie jaram się na jutrzejszy dzień bo w końcu będę miała thermomixa i jutro przywiezie przedstawiciel do mnie ❤ już się doczekać nie mogę!
    ciekawe czy u mnie się sprawdzą.... zrób zrób jestem ciekawa jak wyjdą:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2017, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    clair wrote:
    A ja się naczytalam w internecie o laskach którym beta wyszła negatywna a potem okazywało się że jednak są w ciąży, sama nie wiem czemu czytam te durnoty ale jakoś mnie podtrzymują na duchu, @ powinna być dopiero w czwartek więc nadzieja matka głupich :))
    Ona byla podwyzszona a nie negatywna,jednak nie bylo wzrostu jak mowisz,wiec na spokojnie ja bym powtorzyla ale niestety moze tak byc ze to biochemiczna

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2017, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    ciekawe czy u mnie się sprawdzą.... zrób zrób jestem ciekawa jak wyjdą:-)
    Wlasnie ja tak robilam jeden z vitam i jeden allegro i na tym z allegro nic a vitam prawie juz pozytyw w tym mies jakos dawalam to zdj

• Cheresta Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem mi te z allegro wykrywały owu, a dodatkowo te w Rossmanie drogo wychodzą

Rene lubi tę wiadomość

18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png
‹‹ 161 162 163 164 165 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ