Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Szal bo sa awarie i klienci bija tu i gryza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2017, 18:51
-
Rene wrote:bo ja zamówiłam w piątek po 15stej i zamiast kuriera wybrałam list polecony priorytetowy płatne z góry i boję się że będę wieki czekać.mój zamówił coś przez allegro w sobotę przez kuriera i mu dziś przyszło...
i dlatego pytam bo chciałam się zorientować ile Ty czekałaś ale paczka 48 to coś innego już chociaż też przez PP
Ostatnio zamawiam zawsze za pobraniem od momentu jak zostałam oszukana... I przy pobraniu zawsze tak szybko wysyłają, przynajmniej ja nie narzekam.
Wzięłam 30 szt + 5 ciążowych i dodatkowo żel conceive :0
Ciekawe czy mi coś wyjdzie, przez te bóle w niedziele
Ja to mogę i robić cały cykl, aby tylko się sprawdziłyHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyRene wrote:no nieźle.U mnie w robocie też nieraz takie akcje były a ludziska wkurzone,nie potrafiące zrozumieć że w każdej chwili ma prawo coś popsuć/zawiesić
-
Jedna_z_Wielu wrote:Ostatnio zamawiam zawsze za pobraniem od momentu jak zostałam oszukana... I przy pobraniu zawsze tak szybko wysyłają, przynajmniej ja nie narzekam.
Wzięłam 30 szt + 5 ciążowych i dodatkowo żel conceive :0
Ciekawe czy mi coś wyjdzie, przez te bóle w niedziele
Ja to mogę i robić cały cykl, aby tylko się sprawdziły
ja zacznę działać z testami jak tylko @ się skończy i testy przyjdą
trzymam kciuki wykres ładnie się zapowiada pewnie ovulka na dniach będzie zaznaczona:-) -
nick nieaktualny
-
Rene wrote:powiedziałabyś nawet i 10 razy to wątpię żeby dotarło:-(
Czasami można w kółko jedno i to samo mówić, a ktoś potrafi zadać pytanie ponownie...Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDla mnie testy z Allegro porażka:( zamówiłam 100szt 2mc temu i tak kupuje z rossmanna domowe laboratorium, dla mnie najlepsze z Allegro nie wykrywają mi w ogóle owulacji cały cykl mam bledsze kreskę o wiele :p przy pierwszej ciąży tez miałam z nimi taki problem. Jak nie zapomnę to zrobię jutro dwa z jednego moczu i Wam roznice pokaże;)
Ogólnie jaram się na jutrzejszy dzień bo w końcu będę miała thermomixa i jutro przywiezie przedstawiciel do mnie ❤ już się doczekać nie mogę!MamaNl, Rene lubią tę wiadomość
-
A ja się naczytalam w internecie o laskach którym beta wyszła negatywna a potem okazywało się że jednak są w ciąży, sama nie wiem czemu czytam te durnoty ale jakoś mnie podtrzymują na duchu, @ powinna być dopiero w czwartek więc nadzieja matka głupich )
-
nick nieaktualny
-
Agnesia to do dzialan szybko się bierz!!!!! Mi tez te testy owu w ogole nie działały dlatego chodzę na monitoring, fakt ze jest to droższy interes ale.przynajmniej jest pewność czy jest ovu i czy pęcherzyki pekaja...
Suuu bardzo dobra.decyzja!!!! Test w.sobotę.i tego się trzymaj.
Clair poczekaj do dnia okresu i najwyżej powtórz betę, ale.tak to jest.jak robi się za szybko wtedy jest nadzieja ze może jednak ..... dla mnie bez sensu...
A koszt bety u Ciebie tragedia. Ja płacze 30 zł. Ciekawe skąd takie roznice -
Agnesia wrote:Dla mnie testy z Allegro porażka:( zamówiłam 100szt 2mc temu i tak kupuje z rossmanna domowe laboratorium, dla mnie najlepsze z Allegro nie wykrywają mi w ogóle owulacji cały cykl mam bledsze kreskę o wiele :p przy pierwszej ciąży tez miałam z nimi taki problem. Jak nie zapomnę to zrobię jutro dwa z jednego moczu i Wam roznice pokaże;)
Ogólnie jaram się na jutrzejszy dzień bo w końcu będę miała thermomixa i jutro przywiezie przedstawiciel do mnie ❤ już się doczekać nie mogę! -
nick nieaktualnyclair wrote:A ja się naczytalam w internecie o laskach którym beta wyszła negatywna a potem okazywało się że jednak są w ciąży, sama nie wiem czemu czytam te durnoty ale jakoś mnie podtrzymują na duchu, @ powinna być dopiero w czwartek więc nadzieja matka głupich )
-
nick nieaktualny