Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnesia wrote:Dla mnie testy z Allegro porażka:( zamówiłam 100szt 2mc temu i tak kupuje z rossmanna domowe laboratorium, dla mnie najlepsze z Allegro nie wykrywają mi w ogóle owulacji cały cykl mam bledsze kreskę o wiele :p przy pierwszej ciąży tez miałam z nimi taki problem. Jak nie zapomnę to zrobię jutro dwa z jednego moczu i Wam roznice pokaże;)
Ogólnie jaram się na jutrzejszy dzień bo w końcu będę miała thermomixa i jutro przywiezie przedstawiciel do mnie ❤ już się doczekać nie mogę!
zrób fotki - ciekawa jestem różnicy. Ja obecnie mam ok 60 paskowych z allegro... niby coś tam pokazują, ale....
Ps. jak można wstawić na forum zdjęcie?? -
nick nieaktualnyAdelcia jak będzie beta to smigaj do nas z wynikiem
Hopeandfaith, niekoniecznie prog oznacza, że była ou chociaż się tak utarło i jest oczywiście duże prawdopodobieństwo, powyzej 10 mówią, że jest ok.
Ale czasem nie pęka a i tak wydziela się progesteron, więc to może tylko usg oszacować
Zgredek ja sikam w sobotę -
Cheresta wrote:Też taki zestaw zamawiałam, ogólnie spoko według mnie na pewno lepsze niż ten mikroskop owulacyjny Afrodyta
Ja go mam
Z jednej strony - fajnie się testuje, z drugiej to kurcze nie wiem jak z wiarygodnością... bo niby ślina ma wyschnąć do 10 minut a mi dłużej schnie... (jak dam mniej to zaś nic nie widać).. a jak dłużej schnie to wychwytuje zabrudzenia z powietrza i może przekłamywać...
Ale ogólnie to działa -
nick nieaktualnyoptymistkaaa wrote:zrób fotki - ciekawa jestem różnicy. Ja obecnie mam ok 60 paskowych z allegro... niby coś tam pokazują, ale....
Ps. jak można wstawić na forum zdjęcie??
potem klikasz w 'na forum'
robisz dodaj plik
dodaje ci i kopiujesz to z bcode ten link i wrzucasz -
nick nieaktualny
-
MamaNl wrote:Ja tez mam mikroskop ale w sumie go nie uzywam nigdy chyba nie widzialam takich paproci jak na zdjeciu w instrukcji
ja miałam różne obrazy, chociaż długo paprotek nie mogłam zobaczyć. Udało mi się skontaktować z obsługą i okazało się, ze nie robiłam testów tak jak powinnam
Obraz paprotek i nie-paprotek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e6894974cef.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64e9daa8b47d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 09:37
-
nick nieaktualnyoptymistkaaa wrote:Ok zatem próba.
Oto moje testy ovu z allegro. Ledwo co widać... miałyście bardziej wyraziste krechy??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8beaa02168d9.jpg -
SusannaDean wrote:To i tak masz niezłe te testy hehe że coś widać, one naprawdę są o kant tyłka rozbić, każdy ci powie, ze to nie owu, a jakbys porządnym zatestowała to by super krechy były
no wiem... ;/ ale chciałam spróbować, bo niektóre dziewczyny je zachwalały... No a teraz mam ich trochę, więc szkoda nie użyć
Nie mniej jednak jak zresztą widać po zdjęciu - jak bym testowała 1 x dzień to nawet bladziocha bym nie wychwyciła.... -
nick nieaktualnyoptymistkaaa wrote:no wiem... ;/ ale chciałam spróbować, bo niektóre dziewczyny je zachwalały... No a teraz mam ich trochę, więc szkoda nie użyć
Nie mniej jednak jak zresztą widać po zdjęciu - jak bym testowała 1 x dzień to nawet bladziocha bym nie wychwyciła.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny