Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Susanna, Rene właśnie on ręcznie nabazgrał i nie chcę takiej sytuacji, że dostanę dwa i potem znowu będę musiała zabulić za wizytę 3 banie żeby mi kolejną receptę wystawił on jak mi wszystko tłumaczył to powiedział w jakich dniach, po ile tabletek, wszystko wytłumaczył itd, ale jak patrzę na tę receptę to można oczopląsu dostać. miejmy nadzieję, że będzie wiedziała, a jak da mi dwa od razu jej powiem że doktor przepisał trzy i niech sobie do niego dzwoni.początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarlena88 wrote:Susanna, Rene właśnie on ręcznie nabazgrał i nie chcę takiej sytuacji, że dostanę dwa i potem znowu będę musiała zabulić za wizytę 3 banie żeby mi kolejną receptę wystawił on jak mi wszystko tłumaczył to powiedział w jakich dniach, po ile tabletek, wszystko wytłumaczył itd, ale jak patrzę na tę receptę to można oczopląsu dostać. miejmy nadzieję, że będzie wiedziała, a jak da mi dwa od razu jej powiem że doktor przepisał trzy i niech sobie do niego dzwoni.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Tak zrób , też mam czasem takie dylematy właśnie jeśli chodzi o recepty..mój kiedyś myślał, że duphaston ma 40 tabl....i musiałam go z błędu wyprowadzać bo jakby nie to to by dał 1 op a osttanio już wpisywał clexane 0,4 ale ja mam wskazania na 0,6 od hematologa, tylko się popatrzył i wpisał 0,6
Susanna, on na koniec mówi: 60 tabl ... to będzie po 20.. 3 miesiące
i tak pomyślałam że to opakowanie ma 60 tabl. ale potem zajrzałąm na stronę apteki i okazało się że ma 20. więc jak wyjdzie dowiem się może dziś.początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
-
w sumie to jakby w ogóle dała mi tylko jedno opakowanie to by były jajapoczątek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
nick nieaktualnyMarlena88 wrote:w sumie to jakby w ogóle dała mi tylko jedno opakowanie to by były jaja
To będzie trzeba dzwonić i prosić o receptę bez płacenia za wizytę co to ma być...
Oni piszą czasem rzymskimi cyframi ilość tablWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 13:34
-
SusannaDean wrote:E może nie Kurde
To będzie trzeba dzwonić i prosić o receptę bez płacenia za wizytę co to ma być...
Oni piszą czasem rzymskimi cyframi ilość tabl
za wypisanie recepty brać kasę jak za wizytę to już przesadaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 13:36
-
mam nadzieję, że on zna się na rzeczy i wie, że to opakowanie ma 20 tabletek aż wziełam tę receptę do ręki i staram się rozczytać to jest duphaston dalej jakiś płotek i 6 (#6) i 2p
ktoś zna język lekarski ??początek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
nick nieaktualnyMarlena88 wrote:mam nadzieję, że on zna się na rzeczy i wie, że to opakowanie ma 20 tabletek aż wziełam tę receptę do ręki i staram się rozczytać to jest duphaston dalej jakiś płotek i 6 (#6) i 2p
ktoś zna język lekarski ?? -
oj chyba mi się nie uda bo z pracy nie mogę, a od razu po pracy jadę ją zrealizować. muszę poczekać po prostu. jak wyjdzie, że to tlyko jedno od razu do niego dzwonię
początek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
oj chyba mi się nie uda bo z pracy nie mogę, a od razu po pracy jadę ją zrealizować. muszę poczekać po prostu. jak wyjdzie, że to tlyko jedno od razu do niego dzwonię
początek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny