Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanna, ja nie mogę otworzyć niestety, ale może powtórz wtedy kiedy PLANOWAŁAŚpoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Miałam to samo w poniedziałek, pokazała się taka małpa ni to kreska ni to prążek i weź się zastanawiaj. We wtorek powtórzyłam wyszedł taki sam. Przyjechała siostra i mówi że też w początkach obydwu ciąż miała bladziutka drugą kreskę, choć nie tak bladą jak moja. Mąż z kolei nic tam nie widzial... Eh i weź się człowieku domyślaj
Susanna może jeszcze za wcześnie ? -
i dlatego własnie ja kupuję testy na bieżąco jakbym miała całą szufladę to pewnie bym na nie non stop sikałapoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualnyCheresta wrote:Miałam to samo w poniedziałek, pokazała się taka małpa ni to kreska ni to prążek i weź się zastanawiaj. We wtorek powtórzyłam wyszedł taki sam. Przyjechała siostra i mówi że też w początkach obydwu ciąż miała bladziutka drugą kreskę, choć nie tak bladą jak moja. Mąż z kolei nic tam nie widzial... Eh i weź się człowieku domyślaj
Susanna może jeszcze za wcześnie ?
11 dpo, iść na betę? -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:nie moja wina, że nie udaje się
a ja jestem niecierpliwa
Chodziło Mi właśnie o to, że miałaś czekac razem ze mną toś sie wyrwała 11 dp i to jeszcze nie z porannego tylko w ciagu dnia.... Jak nowicjuszka normalnie... Ech. Poczekaj dwa dni i zrób znowu.😇😁😇😇😁 -
nick nieaktualnyZgredek 12 wrote:Chodziło Mi właśnie o to, że miałaś czekac razem ze mną toś sie wyrwała 11 dp i to jeszcze nie z porannego tylko w ciagu dnia.... Jak nowicjuszka normalnie... Ech. Poczekaj dwa dni i zrób znowu.
Może beta pomoże? Jak będzie neg to juz mogę odpuścić ten cykl -
SusannaDean wrote:Pewnie że za wcześnie...
11 dpo, iść na betę?
Nieeeeeee...... czekaj jeszcze chociaz te 2 dni bo beta tez moze ci nie wyjsc. Spokojnie ciaza jak jest to nie ucieknie w jeden dzień tyn bardziej że wszystkie potrzebne leki bierzesz... Takze kochana dwa glebokie wdechy i czekamy do piatku -
SusannaDean wrote:Pewnie że za wcześnie...
11 dpo, iść na betę? -
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Nieeeeeee...... czekaj jeszcze chociaz te 2 dni bo beta tez moze ci nie wyjsc. Spokojnie ciaza jak jest to nie ucieknie w jeden dzień tyn bardziej że wszystkie potrzebne leki bierzesz... Takze kochana dwa glebokie wdechy i czekamy do piatku
-
Cheresta wrote:Jeśli to cię uspokoi to idź, a nie miałaś w niedzielę dopiero bety robić? A z drugiej strony skoro z moczu nic nie wyszło jednoznacznego to z krwi już wyjdzie ? Nie znam się w sumie bo bety nigdy nie robiłam
Taaak, z krwi najszybciej ci pokaże ale to i tak najlepiej robic w dniu terminu @.... -
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Jak beta wyjdzie negatywna to i tak i tak będziesz z tyłu glowa miala mysl ze może było za wcześnie.... takze nie oszukujmy się i czekamy cierpliwie
Poczekam chyba i zatestuję w sobotę jak miałam -
SusannaDean wrote:Dla mnie też nie, coś tam majaczyło jakby ale dziwny ten test wogóle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny