Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Wlasnie ja tak robilam jeden z vitam i jeden allegro i na tym z allegro nic a vitam prawie juz pozytyw w tym mies jakos dawalam to zdj
Jedna_z_Wielu, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
Cheresta wrote:Nie wiem mi te z allegro wykrywały owu, a dodatkowo te w Rossmanie drogo wychodzą
na ciążowe nieraz widziałam a na ovuu jakoś nie zwróciłam uwagi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2017, 20:54
-
Ale mnie apetyt chwycił że nie mogę ... Późny obiad schabowy, potem ryż z brokułem, kanapka z pomidorem i jeszcze mam na coś chęć. Sorbet porzeczkowy mnie kusi
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
Rene wrote:a są jakieś promo czasem na te testy?
na ciążowe nieraz widziałam a na ovuu jakoś nie zwróciłam uwagi... -
Rene - powinnaś mieć priorytet do dwóch dni roboczych od wysłania w domi. Możesz zawszenpoprosic o numer do śledzenia przesyłki. Co do testów - mi nic je pokazały a ovu na pewno była, ale robiłam je rano, wiec może dlatego? W tym miesiącu testuje tymi z Allegro, ale mam też kupionych pięć lepszych i jak będą jakieś objawy to zaraz będę na obu testować i mogę zdać relacje porównawczą
.
Co do cen i testów... ja ostatnio witaminy, testy, maści, kremy i suplementy kupuje w aptece internetowej cefarm24 i mają super ceny, produkty przychodzą super szybko, wszystko ma dobre daty więc polecam. Trzy razy już u nich zamawiałam i kuriera miałam na drugi dzień roboczySusannaDean, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRene wrote:a są jakieś promo czasem na te testy?
na ciążowe nieraz widziałam a na ovuu jakoś nie zwróciłam uwagi...
Tak są czasamifacelle wtedy jest 16,99 za 5szt, nie wiem jaka promo jest na domowe laboratorium bo ja kupuje jedno op na miesiąc za Ok 25zl za 7szt (zmienili liczbę w tych ostatnio z 5 na 7) wole w moim przypadku dać więcej i widzieć te ciemne kreski niż dać tanio i robić tak o
Ja wiem ze te z Allegro wykrywają owu normalnie, ale mi się nie sprawdzają kompletnie :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie beta kosztuje 25zł a dobry test ciążowy o czułości 10mlU 12zł. Wolę zainwestować i iść na betę
testuje w czwartek bo wtedy mam możliwość aby podjechać do laboratorium. Będzie to 15dpo i 28dc (cykle mam 29-30dniowe). Myślę że wynik powinien być już wtedy pewny.
-
nick nieaktualny
-
Hej,
mam internet,wolny ale mam.
Suzanna-nie wiem ile miałam pęcherzyków, ale śnił mi się jakiś czas temu mąż z wózkiem z bliźniakami (nawet pisałam o tym)poza tym ja mam prorocze sny,nawet ta ciąża mi się przyśniła. Także-kto wie. No i test mi wyszedł szybko,w pierwszej ciąży długo mi nie wychodziły.
Ja też kupowałam te ovu takie paskowe na allegro. Kupowałam też ciążowe kasetowe (bialo niebieskie opakowanie) o czułości 10 i własnie taki wyszedł mi teraz pozytywny.
Ja ogólnie kiepsko dziś się cały dzień czułam, strasznie bolała mnie głowa, niedobrze mi było-coś szybko jak na ciążowe mdłości. I niedobrze mi na zapach chemii i kosmetyków-byłam dziś w kosmetycznym i musiałam wyjść tak ubijało. Mamie też wywaliłam odświeżacz powietrza z łazienki. Spać mi się chciało, także musiałam się polożyć z moim dzieckiem na popołudniową drzemkę. JAk tam już od teraz ma być, to masakra. P0za tym,u mnie sytuacja jest trochę skomplikowana-od sierpnia wracam do pracy,bo już mówiłam że wrócę. Opiekunkę mam zaklepaną. Także sierpień wrzesień popracuję,do tego 12 tygodnia. No chyba że zacznę znów wymiotować jak kot,to nie wróce w sieprniu. Jakbym zaszła miesiąc wcześniej to sytuacja byłaby jasniejsza. Ale jest jak jest. Musze zaczać sie lepiej odzywiać i zrezygnować znów ze słodyczy,chipsów i napojów gazowanych,żeby nie przytyć za mocno. Zresztą,mam 4 kg więcej niż przed pierwszą ciążą.
Oowcnych starań, jak będe miała wynik bety to dam znać -
Dziewczyny co myslicie jak progesteron jest dobry w 21dc ( 7 dpo owu) czyli wynosi 15 i powyzej to znaczy ze pekl pecherzyk???
Czy nie zawsze jest to norma? Czy moze byc tak ze wynik progesteronu jest dobry a pecherzyk nie pekl ( tylko ujawnil sie jako dominujacy)???
Bo jesli progesteron jest ponizej 10 to ozn to ze nie bylo owu.Ale nie bylo dominujacego czy byl dominujacy ale nie pekl???
18cs
Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/ -
pilik wrote:Rene - powinnaś mieć priorytet do dwóch dni roboczych od wysłania w domi. Możesz zawszenpoprosic o numer do śledzenia przesyłki. Co do testów - mi nic je pokazały a ovu na pewno była, ale robiłam je rano, wiec może dlatego? W tym miesiącu testuje tymi z Allegro, ale mam też kupionych pięć lepszych i jak będą jakieś objawy to zaraz będę na obu testować i mogę zdać relacje porównawczą
.
Co do cen i testów... ja ostatnio witaminy, testy, maści, kremy i suplementy kupuje w aptece internetowej cefarm24 i mają super ceny, produkty przychodzą super szybko, wszystko ma dobre daty więc polecam. Trzy razy już u nich zamawiałam i kuriera miałam na drugi dzień roboczy -
Adelcia kiedy masz wizytę u gina?
Zgredek trzymam kciuki:-)
reszta dziewczyn co tam u was?