Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:U mnie, w Katowicach takie duchoty, że szok..a burza omija nas...
Rene lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Susanna, Jedna z Wielu, kurcze właśnie doktorek nic nie mówił, może zapomniał wspomnieć. wiem, że wiecie sporo i wezmę pod uwagę Wasze doświadczenia w tym temacie, ale żeby się upewnić po prostu zadzwonię do doktorka i zapytam nie chcę sama brać tego leku. dzięki za podpowiedzi, dobrze, że zapytałam bo bym nie wiedziałapoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Rene powodzenia..
Rene lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
-
nick nieaktualnyJagodowa, super, jak długo zostajecie? Już się nie mogę doczekać swojego urlopu
Marlena, dobrze, zapytaj lekarza, ale wskazanie jest zastestować przed odstawieniem bo nagły spadek progesteronu może zaszkodzić a nawet doprowadzić do poronienia
Rene kochana płodna jesteś dasz radę Liczę na ciebie :*Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
edwarda20 wrote:U mnie chyba raczej też nic z tego... od owulacji miałam "spuchnięte" piersi, a dziś przestały takie być. Są normalne. Za to boli mnie brzuch jak na okres. Dziwne to wszystko.
póki nie ma @ jest nadzieja:-)SusannaDean lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:
Marlena, dobrze, zapytaj lekarza, ale wskazanie jest zastestować przed odstawieniem bo nagły spadek progesteronu może zaszkodzić a nawet doprowadzić do poronienia
nie no oczywiście, że będzie teścik, już w szufladzie czeka. z resztą gdybym nie zapytała to nawet bym nie testowała, bo nie wiedziałabym że trzeba.początek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
Susanna, tylko ciekawe, zastanawiam się czy w 25dc coś by mi pokazało jak owu 11dc była. no niby 14dpo byłby to powinno gdyby coś byłopoczątek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
edwarda20 wrote:Jestem w 13dpo. Teoretycznie jutro powinnam dostać okres.
masz jeszcze szansę jeśli @ nie ma. w moim przypadku jednak jeśli cycki przestają boleć i zaczyna brzuch to już wiem że @ za rogiem zawsze tak było.początek starań sierpień 2014
Co dalej???
-
SusannaDean wrote:Trzymcie kciuki bo ja o..cipieje :*** 10 dpo
znam ten ból wytrzymaszpoczątek starań sierpień 2014
Co dalej???