Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanna, ja wiecznie jestem głodna także mną się nie sugerujpoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
SusannaDean wrote:Dziewczyny czy wam też się nie chce jesc? Jest tak duszno,że nie mam siły a musze przed pracą obiad...eh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanna, jeszcze pytanko do Ciebie bo oczywiście musiałam zgłębić co nieco wiedzy na temat tego dupka. wyczytałam, że gdy po kuracji pojawią się dwie kreski najlepiej nie przerywać tylko brać dalej. mój doktorek nie powiedział mi nic na ten temat, co robić w przypadku pozytywnego testu, więc gdy taka sytuacja się zadzieje, będę musiała do niego dzwonić prawdopodobnie a on jest dostępny tylko 2 dni w tyg. jak kochana było to u Ciebie? jak się udało to odstawiłaś? bo jeśli to jest naprawdę takie ważne to zadzwonię do niego wcześniej zanim skończę je brać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2017, 11:58
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualnyMarlena88 wrote:Susanna, jeszcze pytanko do Ciebie bo oczywiście musiałam zgłębić co nieco wiedzy na temat tego dupka. wyczytałam, że gdy po kuracji pojawią się dwie kreski najlepiej nie przerywać tylko brać dalej. mój doktorek nie powiedział mi nic na ten temat, co robić w przypadku pozytywnego testu, więc gdy taka sytuacja się zadzieje, będę musiała do niego dzwonić prawdopodobnie a on jest dostępny tylko 2 dni w tyg. jak kochana było to u Ciebie? jak się udało to odstawiłaś? bo jeśli to jest naprawdę takie ważne to zadzwonię do niego wcześniej zanim skończę je brać.
-
nick nieaktualny
-
Marlena88 wrote:Susanna, jeszcze pytanko do Ciebie bo oczywiście musiałam zgłębić co nieco wiedzy na temat tego dupka. wyczytałam, że gdy po kuracji pojawią się dwie kreski najlepiej nie przerywać tylko brać dalej. mój doktorek nie powiedział mi nic na ten temat, co robić w przypadku pozytywnego testu, więc gdy taka sytuacja się zadzieje, będę musiała do niego dzwonić prawdopodobnie a on jest dostępny tylko 2 dni w tyg. jak kochana było to u Ciebie? jak się udało to odstawiłaś? bo jeśli to jest naprawdę takie ważne to zadzwonię do niego wcześniej zanim skończę je brać.
Wiem, że pytanie było do konkretnej osoby, ale jeśli mogę to i ja się wypowiem na ten temat.
Miałam dokładnie takie samo zalecenie od lekarza jak napisała SussanaSusannaDean lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny