Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny! Aleście napisaly, było co nadrabiać.
Hurtem chyba napiszę bo temat jeden się kręci - po pierwsze trzymam ciągle za wszystkie kciuki! Po drugie, też się wściekam że te wszystkie objawy takie podobne i nic nie wiadomo, echhh!
Wrzucam Wam porównanie drugie testów owu. Już mi jaśnieje, więc wczoraj musiał być pik, więc jeśli dobrze rozumiem to dzisiaj, maks jutro owu? achhh, będzie się dzisiaj działo hahaha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/624675d5e0e7.jpgSusannaDean, Rene lubią tę wiadomość
-
Akwarela wrote:Dziewczynki, patrzę na tą naszą listę i widzę trzy pozytywy pod rząd, jestem następną w kolejce... Może to dobry znak! Może będzie czwarty
Akwarela, pilik, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pilik wrote:hej dziewczyny! Aleście napisaly, było co nadrabiać.
Hurtem chyba napiszę bo temat jeden się kręci - po pierwsze trzymam ciągle za wszystkie kciuki! Po drugie, też się wściekam że te wszystkie objawy takie podobne i nic nie wiadomo, echhh!
Wrzucam Wam porównanie drugie testów owu. Już mi jaśnieje, więc wczoraj musiał być pik, więc jeśli dobrze rozumiem to dzisiaj, maks jutro owu? achhh, będzie się dzisiaj działo hahaha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/624675d5e0e7.jpgpilik lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, nie chciałam sie nakręcać, ale naczytałam się waszych komentarzy (szczególnie cieszą mnie te pozytywne - gratuluje dziewczyny!) i tez chciałabym dołączyć do wspólnego testowania jak sie dopisać do oficjalnej listy?? Moje testowanie przypada na przyszła środę/czwartek. Niestety tyle razy już sie zawiodłam, ze mam postanowienie testować dopiero w dzień po spodziewanej @...
Rene lubi tę wiadomość
-
Tusia91 wrote:Hej dziewczyny, nie chciałam sie nakręcać, ale naczytałam się waszych komentarzy (szczególnie cieszą mnie te pozytywne - gratuluje dziewczyny!) i tez chciałabym dołączyć do wspólnego testowania jak sie dopisać do oficjalnej listy?? Moje testowanie przypada na przyszła środę/czwartek. Niestety tyle razy już sie zawiodłam, ze mam postanowienie testować dopiero w dzień po spodziewanej @...
który to cykl starań u Ciebie? -
Tusia91 wrote:Hej dziewczyny, nie chciałam sie nakręcać, ale naczytałam się waszych komentarzy (szczególnie cieszą mnie te pozytywne - gratuluje dziewczyny!) i tez chciałabym dołączyć do wspólnego testowania jak sie dopisać do oficjalnej listy?? Moje testowanie przypada na przyszła środę/czwartek. Niestety tyle razy już sie zawiodłam, ze mam postanowienie testować dopiero w dzień po spodziewanej @...
Witaj.
Ja też długo podczytywałam i w końcu się odezwałam.Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzabell2016 wrote:A u mnie jednak lipa wynik bety ujemny. @ brak. Chyba sobie uroiłam. Odbije to sobie jeszcze dzisiaj dobrymi drinkami na urlopie wlasnie jestem na lotnisku. Buziaki i 3mam kciuki za Was!!!
Tule mocno ;*Izabell2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Ja mam takie ze macica jakby chwyta skurcz chwile trzyma i puszcza albo po bokach tez podobne uczucie'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualnyCheresta wrote:Dziewczyny czy jak temperatura spada to znaczy że zbliża się okres? Czy raczej odwrotnie wysoka temperatura zwiastuje okres? Jak to powinno być i jak jest u was moje drogie ?
im temp bardziej zbliza sie do temp z poczatku cyklu tym bardziej zwiastuje @ a im wyzsza tym moze swiadczic o ciazy. ale nie mowimy o temp rosnacej 3 czy 4 dpo tylko pod koniec cyklu