Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Miałam do was nie dołączać "żeby się nie uzależnić", ale tak długo was podczytuję, że nie było innej opcji
W czerwcu zaczęłam starania, ostatnimi czasy trochę przedłużyły mi się cykle, ale może dlatego, że dużo w moim życiu się zmieniło w jednym miesiącu i od tego czasu też cykle się wydłużyły. Piję symfolic więc może mi skróci Owulację wg mnie miałam w zeszły wtorek 04.07., bo tak mnie rwały jajniki i miałam lekko zabrudzoną wkładkę, jakby od pęknięcia pęcherzyka, @ powinnam dostać w przyszły wtorek-środa, ale dziś zatestowałam i biel vizira wiem, że dużo za wcześnie, ale dzięki temu spokojniej podchodzę do tego i poczekam do dnia @ lub po prostu przyjdzie. Nie mam jeszcze takiego parcia, że już bym chciała zajść, ale raczej jestem osobą ciekawą i tyle dni w niewiedzy mnie dobija
Od nowego cyklu zaczynam mierzyć temperaturę, bo termometr owulacyjny kupiłam jakoś w środku cyklu. Od którego dnia powinno zacząć się mierzyć?
Byłam dziś w rossmanie i bobo testy są po w promocji 8,49 zł.
Pozdrawiam wszystkie starające sięRene, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Black&White wrote:Hej dziewczyny.
Miałam do was nie dołączać "żeby się nie uzależnić", ale tak długo was podczytuję, że nie było innej opcji
W czerwcu zaczęłam starania, ostatnimi czasy trochę przedłużyły mi się cykle, ale może dlatego, że dużo w moim życiu się zmieniło w jednym miesiącu i od tego czasu też cykle się wydłużyły. Piję symfolic więc może mi skróci Owulację wg mnie miałam w zeszły wtorek 04.07., bo tak mnie rwały jajniki i miałam lekko zabrudzoną wkładkę, jakby od pęknięcia pęcherzyka, @ powinnam dostać w przyszły wtorek-środa, ale dziś zatestowałam i biel vizira wiem, że dużo za wcześnie, ale dzięki temu spokojniej podchodzę do tego i poczekam do dnia @ lub po prostu przyjdzie. Nie mam jeszcze takiego parcia, że już bym chciała zajść, ale raczej jestem osobą ciekawą i tyle dni w niewiedzy mnie dobija
Od nowego cyklu zaczynam mierzyć temperaturę, bo termometr owulacyjny kupiłam jakoś w środku cyklu. Od którego dnia powinno zacząć się mierzyć?
Byłam dziś w rossmanie i bobo testy są po w promocji 8,49 zł.
Pozdrawiam wszystkie starające się
można spokojnie zacząć mierzyć po zakończeniu okresu.O fajna promocja:-)dziewczyny testujące na dniach mogą skorzystać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Black&White wrote:spojrzałam na tabelę z testowaniem, 3 ostatnie pozytywy pod rząd, dobrze to wróży
oby tak dalej byłoSusannaDean lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Szkoda ze nie mam blisko rossmana bo bym poszla hehe ale lepiej moze ze nie bo bym codziennie sikala
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
Hello! Melduje się z Sanoka, tak tylko żebyście o mnie nie zapomniały nadrobić rady nie dam!! Uściski i kciuki w każdym razie!
SusannaDean, Rene, MamaNl lubią tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualny
-
Rene wrote:oj niezłą pokuse byś miała:-)coś czuję że to ja będę miała bo mam aż 18 testów ciążowych hihi
ile ??? u mnie już by były wszystkie obsikane, dlatego mam zawsze tylko jeden albo wcalepoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualny