Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Miałam do was nie dołączać "żeby się nie uzależnić", ale tak długo was podczytuję, że nie było innej opcji
W czerwcu zaczęłam starania, ostatnimi czasy trochę przedłużyły mi się cykle, ale może dlatego, że dużo w moim życiu się zmieniło w jednym miesiącu i od tego czasu też cykle się wydłużyły. Piję symfolic więc może mi skróciOwulację wg mnie miałam w zeszły wtorek 04.07., bo tak mnie rwały jajniki i miałam lekko zabrudzoną wkładkę, jakby od pęknięcia pęcherzyka, @ powinnam dostać w przyszły wtorek-środa, ale dziś zatestowałam i biel vizira
wiem, że dużo za wcześnie, ale dzięki temu spokojniej podchodzę do tego i poczekam do dnia @ lub po prostu przyjdzie. Nie mam jeszcze takiego parcia, że już bym chciała zajść, ale raczej jestem osobą ciekawą i tyle dni w niewiedzy mnie dobija
Od nowego cyklu zaczynam mierzyć temperaturę, bo termometr owulacyjny kupiłam jakoś w środku cyklu. Od którego dnia powinno zacząć się mierzyć?
Byłam dziś w rossmanie i bobo testy są po w promocji 8,49 zł.
Pozdrawiam wszystkie starające sięRene, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Black&White wrote:Hej dziewczyny.
Miałam do was nie dołączać "żeby się nie uzależnić", ale tak długo was podczytuję, że nie było innej opcji
W czerwcu zaczęłam starania, ostatnimi czasy trochę przedłużyły mi się cykle, ale może dlatego, że dużo w moim życiu się zmieniło w jednym miesiącu i od tego czasu też cykle się wydłużyły. Piję symfolic więc może mi skróciOwulację wg mnie miałam w zeszły wtorek 04.07., bo tak mnie rwały jajniki i miałam lekko zabrudzoną wkładkę, jakby od pęknięcia pęcherzyka, @ powinnam dostać w przyszły wtorek-środa, ale dziś zatestowałam i biel vizira
wiem, że dużo za wcześnie, ale dzięki temu spokojniej podchodzę do tego i poczekam do dnia @ lub po prostu przyjdzie. Nie mam jeszcze takiego parcia, że już bym chciała zajść, ale raczej jestem osobą ciekawą i tyle dni w niewiedzy mnie dobija
Od nowego cyklu zaczynam mierzyć temperaturę, bo termometr owulacyjny kupiłam jakoś w środku cyklu. Od którego dnia powinno zacząć się mierzyć?
Byłam dziś w rossmanie i bobo testy są po w promocji 8,49 zł.
Pozdrawiam wszystkie starające się
można spokojnie zacząć mierzyć po zakończeniu okresu.O fajna promocja:-)dziewczyny testujące na dniach mogą skorzystać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Black&White wrote:spojrzałam na tabelę z testowaniem, 3 ostatnie pozytywy pod rząd, dobrze to wróży
oby tak dalej byłoSusannaDean lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Szkoda ze nie mam blisko rossmana bo bym poszla hehe ale lepiej moze ze nie bo bym codziennie sikala
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
Black&White wrote:spojrzałam na tabelę z testowaniem, 3 ostatnie pozytywy pod rząd, dobrze to wróży
-
SusannaDean wrote:To czekamy na nas xd u mnie w pracy lody za free
-
Hello! Melduje się z Sanoka, tak tylko żebyście o mnie nie zapomniały
nadrobić rady nie dam!! Uściski i kciuki w każdym razie!
SusannaDean, Rene, MamaNl lubią tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
Idzianna wrote:Hello! Melduje się z Sanoka, tak tylko żebyście o mnie nie zapomniały
nadrobić rady nie dam!! Uściski i kciuki w każdym razie!
jaką macie tam pogodę? -
nick nieaktualny
-
Rene wrote:oj niezłą pokuse byś miała:-)coś czuję że to ja będę miała bo mam aż 18 testów ciążowych hihi
ile ???u mnie już by były wszystkie obsikane, dlatego mam zawsze tylko jeden albo wcale
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualny