Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW poprzedniej ciąży też miałam skurcze... to moze zwiastować cos dobrego
jakie to wszystko jest trudne, większość objawy zbiega się z pmsem, jakby nie mogło byc czarne albo białe
Jak się czujecie dziewczyny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 16:02
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja przez przypadek znalazłam gazetę lokalną a w niej rubryka ,,witamy na świecie''zdjęcia noworodków urodzonych od 18 do 24 kwietnia 2017 pomyślałam sobie że za rok od tego wydania gazety wyjdzie numer ze zdjęciem mojego noworodka<3....Eh marzenia:-)
SusannaDean, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mnie naszło na Kogla Mogla! Lata nie jadłam! Na to zjadłam ryż (biały! ) i schaba z sosem bez żadnej panierki, nawet mi to zasmakowało. A moje odchudzanie... ehhh, byle nie zatracić efektów, które póki co osiągnęłam zawsze przed @ biorą mnie takie ataki obżarstwa...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Dzidaowskie skurcze.....początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
Akwarela wrote:No właśnie, szkoda że jesteśmy takie skomplikowane i nieoczywiste ...
no a tak to domyślaj się zastanawiaj się a ile przy tym różnych sprzecznych uczuć w człowieku rośnie tu nadzieja za chwilę rozpacz