Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madzix88 wrote:im temp bardziej zbliza sie do temp z poczatku cyklu tym bardziej zwiastuje @ a im wyzsza tym moze swiadczic o ciazy. ale nie mowimy o temp rosnacej 3 czy 4 dpo tylko pod koniec cyklu
-
Cheresta wrote:34 dc 16 dpo a temperatura to wzrasta to spada a do tego test który robiłam rano przed pracą miał jedną kreskę. Wracam z pracy myślę sobie zajrzę z ciekawości jak wygląda teraz a tu druga słaba kreska. Dziwne. Niby nie powinno się brać pod uwagę wyniku po takim czasie ale nigdy żaden test ciążowy który robiłam w życiu nie zmieniał się po upływie czasu'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCheresta wrote:34 dc 16 dpo a temperatura to wzrasta to spada a do tego test który robiłam rano przed pracą miał jedną kreskę. Wracam z pracy myślę sobie zajrzę z ciekawości jak wygląda teraz a tu druga słaba kreska. Dziwne. Niby nie powinno się brać pod uwagę wyniku po takim czasie ale nigdy żaden test ciążowy który robiłam w życiu nie zmieniał się po upływie czasu
u Ciebie beta powinna być wiarygodna zrob bete bedziesz miala pewnosc na 100%jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Cheresta wrote:Jak ja nie znoszę pobierania krwi
Ale trudno jak nie zaspie to idę jutro powinnam zdążyć przed pracąRene lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualnyPiłki u mnie ta sama sytuacja, wczoraj ciemny dziś test owu jaśnieje:p testujemy razem! Ile masz FL? U mnie 12dni jak się @ nie pojawi to pójdę na betę sobie :p a co mi tam mam opłacona tak pozatym czuje od początku cyklu ze będzie szczesliwy mam nadzieje ze moje przeczucia się sprawdza ! ☺️
Zgredek gratulacje!pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCheresta wrote:Jak ja nie znoszę pobierania krwi
Ale trudno jak nie zaspie to idę jutro powinnam zdążyć przed pracą
to tylko chwilowe nie przyjemne uczucie a jak juz będziesz w ciazy będziesz musiała chodzić na pobieranie niestety dzielna jesteś dasz rade!jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:Piłki u mnie ta sama sytuacja, wczoraj ciemny dziś test owu jaśnieje:p testujemy razem! Ile masz FL? U mnie 12dni jak się @ nie pojawi to pójdę na betę sobie :p a co mi tam mam opłacona tak pozatym czuje od początku cyklu ze będzie szczesliwy mam nadzieje ze moje przeczucia się sprawdza ! ☺️
Zgredek gratulacje!
Oo! To idziemy równo ) nie wiem jaka fl, przyspieszyła mi się owulacja. To mój drugi cykl po poronieniu, więc też mogło się pozmieniać. Plus od maja biorę bromergon i euthyrox co też mogło mi namieszać wyniki mam lepsze, a to najważniejsze!! Nie planuje testów wcześniej niż 29.07. Wyjeżdżam w sobotę do teściów, jadą na wczasy a ja będę babci doglądać. I nie biorę żadnych testów ze sobą, a tam trochę na odludziu więc nie będzie kusić. I mam nadzieję że szybko przeleci...! Powodzenia! Trzymam za nas kciukijagodowa91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:U Nas!! Su trzymam kciuki tylko trochę cierpliwości
Jeeej jagodowa jak 6 dpo plamienie to ja ci wroze ze to implantacja !!! :* wierze w tojagodowa91 lubi tę wiadomość