Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarlena88 wrote:bosszzzz, laski nie ogarniam Was w takim tempie no ... w pracy jestem a w domu net mi nie działa chwilowo. jakieś nowe wieści?
Susanna, jaka Ty w tym cyklu w gorącej wodzie kąpana
ja od jutra zaczynam dupka, wiecie co czuję, że to się może udać a jeszcze teraz mam szansę na zmianę pracy i nie zdziwię się jak zmienię robotę i od razu się uda. już o tym kiedyś mówiłam, że uda się w najmniej odpowiednim momencie
a z tą receptą miałam dobre przeczucia, wystawił mi na 2 opakowania. walnął się po prostu
No z duphastonem może sie udać, może będziesz tak samo nakręcona jak ja, w końcu w tym miesiącu podjęłam leczenie i miałam z tym związane ogromne oczekiwania, podobnie jak ty do dupka teraz, także nie ma się co dziwić....
aha, 2op co za gość -
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
Zgredek gratuluję!!!
Madzix dobrze, że tata już domu wychodzi
Dziewczyny z @ Tulę Was :*
Kochane z negatywnymi testami tez dalej nic nie przesądzone
Su bądź dzielna i wytrzymaj z ciążowym, po wczorajszym wiesz, że tak będzie lepiejZgredek 12 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAkwarela wrote:Madzix, może to tylko plamienia?
Susanna, to można sikać na testy owu? zaraz pójdę ich poszukać, może sie do czegoś w końcu przydadzą
Coś trzeba robić i tak się już bardziej nie rozczaruję niż jestem wiec sobie siknę chociaż nieważne, że na owu
Niby jest teoria czy urban story , że testy owu będą wychodzić pozytywne w ciąży.. no wiecie zazwyczaj są negatywne a a przy owu i ciąży pozytywne, może tak być, bo lh i hcg ma podobna strukturę, oczywiście bez nakręcania Kiedyś tak testowałam i była tak bladoróżowa, że jej widać nie było i była @ a teraz mam taki kolor jak ostatnio dzień przed pozytywem owu, ale nie nakręcam się tym w sobotę ciążowy Już niedługo
-
Witajcie. Piszę do Was bo już sama nie wiem co mam myśleć... mam dziś 55 dc wczoraj byłam u gin powiedział że ciąży nie widac, ale krwawienia też nie no i że blona śluzową powiekszona, bo aż prawie 14 mm... trochę się zdziwiłem bo max jaka miałam to 8mm. Robiłam testy wychodziły negatywne. Przepisał mi duphaston na wywołanie i ewentualne podtrzymanie... jak myślicie jest jeszcze szansa żeby to była ciaza? Czy któraś z was tak miała?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyczekująca.. wrote:Witajcie. Piszę do Was bo już sama nie wiem co mam myśleć... mam dziś 55 dc wczoraj byłam u gin powiedział że ciąży nie widac, ale krwawienia też nie no i że blona śluzową powiekszona, bo aż prawie 14 mm... trochę się zdziwiłem bo max jaka miałam to 8mm. Robiłam testy wychodziły negatywne. Przepisał mi duphaston na wywołanie i ewentualne podtrzymanie... jak myślicie jest jeszcze szansa żeby to była ciaza? Czy któraś z was tak miała?
idz na bete najlepiej.choc dziwne ze testy negatywa. jednak juz o roznych przypadkach slyszalam. no i mimo wszystko gin powinien cos na usg widziec. jesli beta wyjdzie negatywna wzielabym dupka jak lekarz mowi -
nick nieaktualnyAkwarela wrote:Tez pózniej siknę w takim razie... Przynajmniej czas do soboty zleci szybciej
Wyczekująca, ja bym poszła na betę jak będzie ujemna to dupka tyle ile lekarz kazał na wywołanie -
Cześć Wam, mogę się przyłączyć do przedtestowego nakręcania?
Miałam się nie nakręcać bo przy ilości żołnierzy mojego eMka musiałabym liczyć na cud, ale jak na złość w tym cyklu czuje się zupełnie inaczej. Przede wszystkim nigdy nie miałam wodnistego śluzu w fazie lutealnej tylko kremowy i mało, a teraz przez 3 dni dosłownie mnie zalewał( na pewno było już grubo po owulacji). Po drugie czuję się jakbym miała jelitówkę. Coś mnie jakby "muli" w jelitach, ale nie mam biegunki(na OF tak zaznaczyłam bo nie miałam jak inaczej). A od dwóch dni muszę się kłaść na 1,5 godz. po 18 bo zasnęłabym na stojąco.
To mój 13dpo i miałam się nie nakręcać...
Aaa i dla żartu zrobiłam test owu...wyszedł lekko pozytywny...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 11:00
Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Cześć Wam, mogę się przyłączyć do przedtestowego nakręcania?
Miałam się nie nakręcać bo przy ilości żołnierzy mojego eMka musiałabym liczyć na cud, ale jak na złość w tym cyklu czuje się zupełnie inaczej. Przede wszystkim nigdy nie miałam wodnistego śluzu w fazie lutealnej tylko kremowy i mało, a teraz przez 3 dni dosłownie mnie zalewał( na pewno było już grubo po owulacji). Po drugie czuję się jakbym miała jelitówkę. Coś mnie jakby "muli" w jelitach, ale nie mam biegunki(na OF tak zaznaczyłam bo nie miałam jak inaczej). A od dwóch dni muszę się kłaść na 1,5 godz. po 18 bo zasnęłabym na stojąco.
To mój 13dpo i miałam się nie nakręcać...
Aaa i dla żartu zrobiłam test owu...wyszedł lekko pozytywny...
Ile zazwyczaj trwa twoja II faza? -
nick nieaktualnySusanna, obok testów owu stał test ciążowy, ten z Allegro, no i go zrobiłam po to, żeby je szybko wykończyć!
Wyszedł negatywny, jeszcze czekam, ale nie liczę na wiele, to tak bardziej dla zabicia czasu do soboty
KateHawke, witaj w naszej gorącej wodzie! ja dzisiaj zauważyłam żyłkę na piersi i ją oglądam juz od dwóch godzin ....KateHawke lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:pokaż ten owu jak wygląda
Ile zazwyczaj trwa twoja II faza?
Nie zrobiłam zdjęcia a jestem w pracy ale kreska wyglądała mniej więcej tak jak na tym teście :
http://www.zapytajpolozna.pl/forum/media/kunena/attachments/legacy/images/DSC_0048-20130413.JPG
A moja faza trwa zazwyczaj 14-15 dni. Okres powinnam mieć w niedzielę. W zasadzie to mój 12dpo bo OF o 1 dzień za wcześnie owulkę wyznaczył. -
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Nie zrobiłam zdjęcia a jestem w pracy ale kreska wyglądała mniej więcej tak jak na tym teście :
http://www.zapytajpolozna.pl/forum/media/kunena/attachments/legacy/images/DSC_0048-20130413.JPG
A moja faza trwa zazwyczaj 14-15 dni. Okres powinnam mieć w niedzielę. W zasadzie to mój 12dpo bo OF o 1 dzień za wcześnie owulkę wyznaczył. -
SusannaDean wrote:No mój 11 dpo dopiero mam ciemniejszą od twojej trochę, wygląda tak jakby miała być jutro owulacja , zazwyczaj taka wychodzi, więc siknę jeszcze na owu jutro a w sobotę na ciązowy lub dopiero beta..zastanowie się
Ja chyba dla spokoju ducha jutro siknę na ciążowy. Przynajmniej pozbawię się złudzeń. A jak jednak nie pojawi się okres to będzie niespodzianka
Ale dobrze czasem tak się razem ponakręcać