X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testowanie -Lipiec 2017.
Odpowiedz

Testowanie -Lipiec 2017.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredek 12 wrote:
    Sus 11 dp, jutro termin @.
    Też mam 11 dpo dziś, termin @ za 2 dni dopiero u mnie

Ale ja dziś zrobiłam test owu i wyszedł taki jak u mnie na dzień przed owulacją....

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry ze ostatnio malo mnie tutaj ale mam mysli caly czas przy Tacie.. dopiero jutro ze szpitala wychodzi...okazalo sie ze mnial bakterie E coli i moglo sie nawet sepsa skoncyc...nerki juz trohe naruszone...nie wiem co by to bylo jak bysmy pogotowia nie zawolali

No i nastawiam sie psychicznie na IUI za 2 tyg...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśle ze jestem piąty dzień po implantacji.... W sobotę mam testowač

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akwarela wrote:
    Myśle ze jestem piąty dzień po implantacji.... W sobotę mam testowač

a kiedy masz termin @?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na poniedziałek... Dodam, ze w tym cyklu jestem w wyjątkowo gorącej wodzie kąpana... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix88 wrote:
    Sorry ze ostatnio malo mnie tutaj ale mam mysli caly czas przy Tacie.. dopiero jutro ze szpitala wychodzi...okazalo sie ze mnial bakterie E coli i moglo sie nawet sepsa skoncyc...nerki juz trohe naruszone...nie wiem co by to bylo jak bysmy pogotowia nie zawolali

No i nastawiam sie psychicznie na IUI za 2 tyg...
    No dobrze, że tata wraca do zdrowia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akwarela wrote:
    Na poniedziałek... Dodam, ze w tym cyklu jestem w wyjątkowo gorącej wodzie kąpana... :)

niestety trafiasz na weekend...wiec mimo wszystko poczekalabym do poniedzialku ale jak nie dasz rady to idz w sobote na bete wczesniej wg mnie nie ma sensu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akwarela wrote:
    Witaj w klubie :) Ja mam na sobotę termin @ Bo moja fl 12 dni
    Ale albo zrobię w sobotę test albo dopiero w niedziele betę

Akwarela lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jednak zostanę przy teście w piątek i becie w poniedziałek.. Dziękuję :)

dobieram sobie do głowy tyle objawów, że szaleję..... Wyjątkowo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akwarela wrote:
    To jednak zostanę przy teście w piątek i becie w poniedziałek.. Dziękuję :)

dobieram sobie do głowy tyle objawów, że szaleję..... Wyjątkowo...

tylko pamietaj ze test w piatek moze jeszcze nie wyjsc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodziło mi o sobotę, juz wszystko mi sie miesza... Nawet jak nie wyjdzie to do poniedziałku będę żyła nadzieją, ze może jednak sie w końcu udało :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akwarela wrote:
    Chodziło mi o sobotę, juz wszystko mi sie miesza... Nawet jak nie wyjdzie to do poniedziałku będę żyła nadzieją, ze może jednak sie w końcu udało :)

trzymam kciuki!

Akwarela lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix88 wrote:
    tylko pamietaj ze test w piatek moze jeszcze nie wyjsc.
    Też zależy ile dni po potwierdzonej owu będzie, ja się jutro jeszcze wstrzymam z ciążowym ale zobaczę ten owu czy ściemnieje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akwarela wrote:
    Mnie w poprzedniej ciąży wyszła beta 13 dpo a kreska dopiero 15 dpo...także, beta potem rosła super i jakbym była na lekach pewnie by się udało...
    Także jak nie wyjddzie to są szanse

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna, co ściemnieje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akwarela wrote:
    Susanna, co ściemnieje?
    Test owu hihi :) Kombinuję jak koń pod górę ale szkoda mi tego testu ciążowego jeszcze zeby sprawdzić, tego użyję w sobotę, dziś się powstrzymałam i siknęłam na owulacyjny

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Też zależy ile dni po potwierdzonej owu będzie, ja się jutro jeszcze wstrzymam z ciążowym ale zobaczę ten owu czy ściemnieje :)

no tak dlatego pisalam ze to zalezy kiedy do zagniezdzenia doszlo :) Susanna teraz jestes na lekach i utrzymasz ciaze <#

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix88 wrote:
    no tak dlatego pisalam ze to zalezy kiedy do zagniezdzenia doszlo :) Susanna teraz jestes na lekach i utrzymasz ciaze <#
    Jak tylko będzie to myślę, że tak !
    Jeszcze nawet na sierpień jak coś mam plan jak się uda brać 2 tabl clo tylko muszę pogadać z lekarzem, idę w poniedziałek i wtedy zrobię test od razu po powrocie z nad morza :) Nie bedę się stresować jak teraz bo będę na wakacjach :D

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredek 12 wrote:
    Sus 11 dp, jutro termin @.

Udostępnisz swój wykres?

Zgredek 12 lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Marlena88 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bosszzzz, laski nie ogarniam Was w takim tempie no ... w pracy jestem a w domu net mi nie działa chwilowo. jakieś nowe wieści?

Susanna, jaka Ty w tym cyklu w gorącej wodzie kąpana :)

ja od jutra zaczynam dupka, wiecie co czuję, że to się może udać a jeszcze teraz mam szansę na zmianę pracy i nie zdziwię się jak zmienię robotę i od razu się uda. już o tym kiedyś mówiłam, że uda się w najmniej odpowiednim momencie :)

a z tą receptą miałam dobre przeczucia, wystawił mi na 2 opakowania. walnął się po prostu

początek starań sierpień 2014
    początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
    Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
    Październik 2017 aromek-duphaston
    Co dalej???
‹‹ 173 174 175 176 177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ