Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySorry ze ostatnio malo mnie tutaj ale mam mysli caly czas przy Tacie.. dopiero jutro ze szpitala wychodzi...okazalo sie ze mnial bakterie E coli i moglo sie nawet sepsa skoncyc...nerki juz trohe naruszone...nie wiem co by to bylo jak bysmy pogotowia nie zawolali
No i nastawiam sie psychicznie na IUI za 2 tyg... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzix88 wrote:Sorry ze ostatnio malo mnie tutaj ale mam mysli caly czas przy Tacie.. dopiero jutro ze szpitala wychodzi...okazalo sie ze mnial bakterie E coli i moglo sie nawet sepsa skoncyc...nerki juz trohe naruszone...nie wiem co by to bylo jak bysmy pogotowia nie zawolali
No i nastawiam sie psychicznie na IUI za 2 tyg...
-
nick nieaktualnyAkwarela wrote:Na poniedziałek... Dodam, ze w tym cyklu jestem w wyjątkowo gorącej wodzie kąpana...
niestety trafiasz na weekend...wiec mimo wszystko poczekalabym do poniedzialku ale jak nie dasz rady to idz w sobote na bete wczesniej wg mnie nie ma sensu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAkwarela wrote:Chodziło mi o sobotę, juz wszystko mi sie miesza... Nawet jak nie wyjdzie to do poniedziałku będę żyła nadzieją, ze może jednak sie w końcu udało
Także jak nie wyjddzie to są szanse -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Też zależy ile dni po potwierdzonej owu będzie, ja się jutro jeszcze wstrzymam z ciążowym ale zobaczę ten owu czy ściemnieje
no tak dlatego pisalam ze to zalezy kiedy do zagniezdzenia doszlo Susanna teraz jestes na lekach i utrzymasz ciaze <# -
nick nieaktualnyMadzix88 wrote:no tak dlatego pisalam ze to zalezy kiedy do zagniezdzenia doszlo Susanna teraz jestes na lekach i utrzymasz ciaze <#
Jeszcze nawet na sierpień jak coś mam plan jak się uda brać 2 tabl clo tylko muszę pogadać z lekarzem, idę w poniedziałek i wtedy zrobię test od razu po powrocie z nad morza Nie bedę się stresować jak teraz bo będę na wakacjach -
bosszzzz, laski nie ogarniam Was w takim tempie no ... w pracy jestem a w domu net mi nie działa chwilowo. jakieś nowe wieści?
Susanna, jaka Ty w tym cyklu w gorącej wodzie kąpana
ja od jutra zaczynam dupka, wiecie co czuję, że to się może udać a jeszcze teraz mam szansę na zmianę pracy i nie zdziwię się jak zmienię robotę i od razu się uda. już o tym kiedyś mówiłam, że uda się w najmniej odpowiednim momencie
a z tą receptą miałam dobre przeczucia, wystawił mi na 2 opakowania. walnął się po prostupoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???