Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
DobranocHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 00:16
Początek starań o maleństwo 2015r.
AMH 4,94
25.11.2019r. Decyzja o IVF. Pierwszy termin w klinice.
28.01.2020r.Biopsja Męża (TESE) -wyniki dobre
24.04.2020r.Zaczynamy działać!!!
11.05.2020r.1Stymulacja
16.05.2020r. Transfer-nieudany.
9.08.2020r. 2Stymulacja-Transfer odwołany.
19.10.2020r. 2Transfer(crio)-cb
4.12.2020r. Histeroskopia usunięcie polipa.
16.01.2021r. 3Stymulacja(Punkcja)
15.02.2021r.3Transfer(crio)nieudany.
22.06.2021r.IUI😢
20.07.2021r. IUI 😢
28.11.2022r. Transfer AZ 🥰 🍀🤞
8 dpt beta 84,5
10dpt beta 172
15dpt beta 1456
Adaś jest już z nami 🥰 16.08.23r. -
Ale miałam świetny sen zobaczyłam 2 kreski na teście, ale najlepsze w tym wszystkim że to moj mąż robił go za mnie hhahahahah ale tak sie cieszyłam jejkuś.... ahh oby się spełniło...
Idę spac dalej bo mialam pobudke na mleko dla syna ☺Rene, clair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aendzi - dużo zdrówka dla Alki :*:*:*
Nitka - głowa do góry - nowy cykl nowa nadzieja! ;*
Su - toś się dziołszka nakręciła.... głowa do góry! Nie każda walka jest łatwa i krótka, liczy się cierpliwość i zwycięstwo!
Zgredek - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgredek 12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hey dziewczyny, lista alfabetyczna mało pożyteczna.... nie będę jej kontynuować - zostańmy tylko przy liście wg dat ok? \
Listę alfabetyczną zostawię tylko abyśmy wiedziały jakie użytkowniczki są z nami i ile nas jest (mniej bądź bardziej aktywnych) -
cześć dziewczyny byłam zapisana na 22.07 ale nie będę testować (a na pewno nie w tym dniu) bo chyba mi się bezowulacyjny cykl zapowiada zawsze mam dosyć późne owulki ale to co się w tym cyklu wyprawia to już przegięcie 23 dc a owu nie widać na horyzoncie. zresztą miałam ostatnio tyle problemów ze się nie dziwię ze mi organizm zwariował. prawdopodobnie będę musiała w ogóle zrezygnować z marzeń o drugim dziecku i ta myśl mnie całkiem dobija wykreslcie mnie proszę z listy.. ten miesiąc jest stracony wiec bez sensu żebym na niej była..
życzę powodzenia każdej z Was a zafasolkowanym serdecznie gratuluję dbajcie o siebie i swoje małe cuda
-
Zgredek 12 wrote:Witam i ja. Tempka w górze więc sikałam
oto wynik: https://zapodaj.net/dc04a18800489.jpg.html
Zgredek 12 lubi tę wiadomość
-
katka/85 wrote:cześć dziewczyny byłam zapisana na 22.07 ale nie będę testować (a na pewno nie w tym dniu) bo chyba mi się bezowulacyjny cykl zapowiada zawsze mam dosyć późne owulki ale to co się w tym cyklu wyprawia to już przegięcie 23 dc a owu nie widać na horyzoncie. zresztą miałam ostatnio tyle problemów ze się nie dziwię ze mi organizm zwariował. prawdopodobnie będę musiała w ogóle zrezygnować z marzeń o drugim dziecku i ta myśl mnie całkiem dobija wykreslcie mnie proszę z listy.. ten miesiąc jest stracony wiec bez sensu żebym na niej była..
życzę powodzenia każdej z Was a zafasolkowanym serdecznie gratuluję dbajcie o siebie i swoje małe cuda
Kochana pamiętaj, że nadzieja umiera ostatnia. Może nie tym razem, ale z marzeń nie rezygnuj. Czasami po prostu trzeba trochę dłużej poczekać na ich realizację. Czasami bowiem szczęście nadciąga małymi krokami i trzeba na nie trochę poczekać.
Wszystkie jesteśmy Fajterkami. Każdej z nas życie rzuca kłody pod nogi ale to nie powód by się poddać!!!