Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Rene wrote:no tabelka coraz bardziej zapełniona oby już same pozytywne wyniki testów były
Optymistka dajesz radę
Dzięki
Chociaż przyznaje nie jest łatwo... kilka godzin mnie tu nie ma, wchodzę patrzę a tu 15 nowych stron (!!!!) zanim skończę wszystkie czytać pojawia się 5 nowych ha ha ha ale pozytywnie. Dziewczyny jesteście bardzo fajną grupą wsparcia!!!Rene lubi tę wiadomość
-
pilik wrote:A tu dla zainteresowanych jeszcze...
test lh vitam (zielony) vs test lh z Allegro (niebieski)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eb403430b7e.jpg
-
optymistkaaa wrote:Hey dziewczyny, lista alfabetyczna mało pożyteczna.... nie będę jej kontynuować - zostańmy tylko przy liście wg dat ok? \
Listę alfabetyczną zostawię tylko abyśmy wiedziały jakie użytkowniczki są z nami i ile nas jest (mniej bądź bardziej aktywnych)
a tą alfabetyczną będziesz modyfikować żeby nie zostały puste pola jak już nie będziesz jej uzupełniać? -
optymistkaaa wrote:Dzięki
Chociaż przyznaje nie jest łatwo... kilka godzin mnie tu nie ma, wchodzę patrzę a tu 15 nowych stron (!!!!) zanim skończę wszystkie czytać pojawia się 5 nowych ha ha ha ale pozytywnie. Dziewczyny jesteście bardzo fajną grupą wsparcia!!!
też mam czasem problem z nadrobieniem mimo że jestem tu dosyć często ale to dobrze:-)
piszcie dziewczyny piszcie:-) -
katka/85 wrote:to chyba tez kupie inne testy owu bo mam te niebieskie i tylko cień na nich widać a może na innym coś by się jednak pokazało. może ta owulka jednak przyjdzie
-
optymistkaaa wrote:Kochana pamiętaj, że nadzieja umiera ostatnia. Może nie tym razem, ale z marzeń nie rezygnuj. Czasami po prostu trzeba trochę dłużej poczekać na ich realizację. Czasami bowiem szczęście nadciąga małymi krokami i trzeba na nie trochę poczekać.
Wszystkie jesteśmy Fajterkami. Każdej z nas życie rzuca kłody pod nogi ale to nie powód by się poddać!!!
-
katka/85 wrote:bardzo nie chce rezygnować z marzeń i tak się ludze ze może jednak jakimś cudem.... Problem w tym ze mój chłop jest skrajnie nieodpowiedzialny i narobił nam takich problemów ze po prostu boje się ze nie podołam finansowo z dwójką maluchów. z drugiej strony wiem ze życia się nie przewidzi, wszystko się może jakoś ułoży a ja będę żałować ze się teraz poddalam.. poki co moj organizm sam podejmuje za mnie decyzje bo i tak nie chce zaskoczyc i w takim stresie pewnie nie zaskoczy
Będzie co ma być - a więc don't worry be happy!!!
Ciesz się życiem, bo problemy zawsze będą, nie warto się aż tak nimi przejmować grunt to pozytywne nastawieniekatka/85, Rene lubią tę wiadomość
-
Rene wrote:kup inne testy,dziewczyny pisały że te allegrowskie są nie bardzo,polecam te z rossmana facella:-)a co do tabelki to zostań z nami jeśli chcesz to tylko termin testowania możemy zmienić/wykasować:-)A może nie będzie takiej potrzeby:-)
Rene lubi tę wiadomość
-
katka/85 wrote:dzięki za miłe słowa pewnie i tak będę was nadal podczytywac bo ciesze się z każdego pozytywnego testu jaki tutaj widzę no i wasza wola walki jakoś tak dodaje sił i nadziei ze może jakoś to wszystko się poukłada bardzo bym chciała żeby mój synek miał rodzeństwo, żeby mi po domu dwa takie małe bączki smigaly... ehhh ten mój facet. baran jeden.. normalnie mam ochotę rozbić mu łeb o ścianę.. stary a głupi
-
hej Dziewczynki!
Ja dzisiaj mam termin @ i nie dostałam, więc zgodnie z planem zatestowałam i wyszedł negatywny.
Moja szyjka jest bardzo wysoko wręcz niewyczuwalna, twarda i zamknięta.
Pojechałam na Betę wynik ok 11:00. Testom nie wierzę. W poprzedniej ciąży mimo Bety powyżej 20 i tak testy wychodziły negatywnie, nawet dzień po badaniu.
Proszę trzymajcie kciuki :*Mika -
nick nieaktualny
-
Izabell2016 wrote:hej Dziewczynki!
Ja dzisiaj mam termin @ i nie dostałam, więc zgodnie z planem zatestowałam i wyszedł negatywny.
Moja szyjka jest bardzo wysoko wręcz niewyczuwalna, twarda i zamknięta.
Pojechałam na Betę wynik ok 11:00. Testom nie wierzę. W poprzedniej ciąży mimo Bety powyżej 20 i tak testy wychodziły negatywnie, nawet dzień po badaniu.
Proszę trzymajcie kciuki :*
kciukuje !!!!Izabell2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, w którym dniu dniu po owulacji najwczesniej można robić betę? Nie wiem czy nie zzobię jednak tej bety zamiast testu, skoro testy czasami przekłamują? Czuje ze w tym cyklu zwariowałam, może to hormony szaleją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 10:02
-
nick nieaktualnyAkwarela wrote:Dziewczyny, w którym dniu dniu po owulacji najwczesniej można robić betę? Nie wiem czy nie zzobię jednak tej bety zamiast testu, skoro testy czasami przekłamują? Czuje ze w tym cyklu zwariowałam, może to hormony szaleją
najlepiej w terminie @ bo nigdy nie wiadomo kiedy moglo dosc do zagniezdzenia