X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testowanie -Lipiec 2017.
Odpowiedz

Testowanie -Lipiec 2017.

Oceń ten wątek:
  • optymistkaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    no tabelka coraz bardziej zapełniona oby już same pozytywne wyniki testów były
    Optymistka dajesz radę:-)

Dzięki ;D

Chociaż przyznaje nie jest łatwo... kilka godzin mnie tu nie ma, wchodzę patrzę a tu 15 nowych stron (!!!!) zanim skończę wszystkie czytać pojawia się 5 nowych ha ha ha ;D ale pozytywnie. Dziewczyny jesteście bardzo fajną grupą wsparcia!!! :)

Rene lubi tę wiadomość

• katka/85 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    A tu dla zainteresowanych jeszcze...
    test lh vitam (zielony) vs test lh z Allegro (niebieski)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eb403430b7e.jpg
    to chyba tez kupie inne testy owu bo mam te niebieskie i tylko cień na nich widać a może na innym coś by się jednak pokazało. może ta owulka jednak przyjdzie

3jvz2n0an96r1ens.png
    c55fs65gka3iyxy5.png

• Rene Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    optymistkaaa wrote:
    Hey dziewczyny, lista alfabetyczna mało pożyteczna.... nie będę jej kontynuować - zostańmy tylko przy liście wg dat ok? :)\

Listę alfabetyczną zostawię tylko abyśmy wiedziały jakie użytkowniczki są z nami i ile nas jest (mniej bądź bardziej aktywnych) :)
    ok:-)
    a tą alfabetyczną będziesz modyfikować żeby nie zostały puste pola jak już nie będziesz jej uzupełniać?

preg.png

Ja 38
    On 40
    💊Euthyrox Asentra Tardyferon Falvit
    18.04/20.04 +
    22.04 pierwsza wizyta pęcherzyk
    06.05 druga wizyta pęcherzyk z zarodkiem i jest ❤️
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • Rene Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    optymistkaaa wrote:
    Dzięki ;D

Chociaż przyznaje nie jest łatwo... kilka godzin mnie tu nie ma, wchodzę patrzę a tu 15 nowych stron (!!!!) zanim skończę wszystkie czytać pojawia się 5 nowych ha ha ha ;D ale pozytywnie. Dziewczyny jesteście bardzo fajną grupą wsparcia!!! :)
    zgadzam się w 100%
    też mam czasem problem z nadrobieniem mimo że jestem tu dosyć często ale to dobrze:-)
    piszcie dziewczyny piszcie:-)

preg.png

Ja 38
    On 40
    18.04/20.04 +
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • optymistkaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    ok:-)
    a tą alfabetyczną będziesz modyfikować żeby nie zostały puste pola jak już nie będziesz jej uzupełniać?

już zmodyfikowałam!!! :)
    Chociaż możliwe, że będzie do usunięcia jeśli nie będzie z niej pożytku ;)

Rene lubi tę wiadomość

• Rene Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katka/85 wrote:
    to chyba tez kupie inne testy owu bo mam te niebieskie i tylko cień na nich widać a może na innym coś by się jednak pokazało. może ta owulka jednak przyjdzie
    kup inne testy,dziewczyny pisały że te allegrowskie są nie bardzo,polecam te z rossmana facella:-)a co do tabelki to zostań z nami jeśli chcesz to tylko termin testowania możemy zmienić/wykasować:-)A może nie będzie takiej potrzeby:-)

preg.png

Ja 38
    On 40
    18.04/20.04 +
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • Rene Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    optymistkaaa wrote:
    już zmodyfikowałam!!! :)
    Chociaż możliwe, że będzie do usunięcia jeśli nie będzie z niej pożytku ;)
    wyjdzie w praniu:-)
    cieszę się że mam pomoc Twoją i Magdzi bo sama bym nie ogarnęła hihi

preg.png

Ja 38
    On 40
    18.04/20.04 +
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • katka/85 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    optymistkaaa wrote:
    Kochana pamiętaj, że nadzieja umiera ostatnia. Może nie tym razem, ale z marzeń nie rezygnuj. Czasami po prostu trzeba trochę dłużej poczekać na ich realizację. Czasami bowiem szczęście nadciąga małymi krokami i trzeba na nie trochę poczekać.
    Wszystkie jesteśmy Fajterkami. Każdej z nas życie rzuca kłody pod nogi ale to nie powód by się poddać!!!
    bardzo nie chce rezygnować z marzeń i tak się ludze ze może jednak jakimś cudem.... Problem w tym ze mój chłop jest skrajnie nieodpowiedzialny i narobił nam takich problemów ze po prostu boje się ze nie podołam finansowo z dwójką maluchów. z drugiej strony wiem ze życia się nie przewidzi, wszystko się może jakoś ułoży a ja będę żałować ze się teraz poddalam.. poki co moj organizm sam podejmuje za mnie decyzje bo i tak nie chce zaskoczyc i w takim stresie pewnie nie zaskoczy :(

3jvz2n0an96r1ens.png
    c55fs65gka3iyxy5.png

• optymistkaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    wyjdzie w praniu:-)
    cieszę się że mam pomoc Twoją i Magdzi bo sama bym nie ogarnęła hihi

Miło mi ;D;D;D aż sie uśmiechnełam ;D;D;D

Rene lubi tę wiadomość

• optymistkaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katka/85 wrote:
    bardzo nie chce rezygnować z marzeń i tak się ludze ze może jednak jakimś cudem.... Problem w tym ze mój chłop jest skrajnie nieodpowiedzialny i narobił nam takich problemów ze po prostu boje się ze nie podołam finansowo z dwójką maluchów. z drugiej strony wiem ze życia się nie przewidzi, wszystko się może jakoś ułoży a ja będę żałować ze się teraz poddalam.. poki co moj organizm sam podejmuje za mnie decyzje bo i tak nie chce zaskoczyc i w takim stresie pewnie nie zaskoczy :(

Będzie co ma być - a więc don't worry be happy!!! :):):)
    Ciesz się życiem, bo problemy zawsze będą, nie warto się aż tak nimi przejmować :) grunt to pozytywne nastawienie ;)

katka/85, Rene lubią tę wiadomość

• katka/85 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    kup inne testy,dziewczyny pisały że te allegrowskie są nie bardzo,polecam te z rossmana facella:-)a co do tabelki to zostań z nami jeśli chcesz to tylko termin testowania możemy zmienić/wykasować:-)A może nie będzie takiej potrzeby:-)
    dzięki za miłe słowa :) pewnie i tak będę was nadal podczytywac bo ciesze się z każdego pozytywnego testu jaki tutaj widzę no i wasza wola walki jakoś tak dodaje sił i nadziei ze może jakoś to wszystko się poukłada :) bardzo bym chciała żeby mój synek miał rodzeństwo, żeby mi po domu dwa takie małe bączki smigaly... ehhh ten mój facet. baran jeden.. normalnie mam ochotę rozbić mu łeb o ścianę.. stary a głupi :/

Rene lubi tę wiadomość

3jvz2n0an96r1ens.png
    c55fs65gka3iyxy5.png

• Rene Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katka/85 wrote:
    dzięki za miłe słowa :) pewnie i tak będę was nadal podczytywac bo ciesze się z każdego pozytywnego testu jaki tutaj widzę no i wasza wola walki jakoś tak dodaje sił i nadziei ze może jakoś to wszystko się poukłada :) bardzo bym chciała żeby mój synek miał rodzeństwo, żeby mi po domu dwa takie małe bączki smigaly... ehhh ten mój facet. baran jeden.. normalnie mam ochotę rozbić mu łeb o ścianę.. stary a głupi :/
    Twój synek w jakim miesiącu się urodził?

preg.png

Ja 38
    On 40
    18.04/20.04 +
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • Izabell2016 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczynki!

Ja dzisiaj mam termin @ i nie dostałam, więc zgodnie z planem zatestowałam i wyszedł negatywny.
    Moja szyjka jest bardzo wysoko wręcz niewyczuwalna, twarda i zamknięta.

Pojechałam na Betę wynik ok 11:00. Testom nie wierzę. W poprzedniej ciąży mimo Bety powyżej 20 i tak testy wychodziły negatywnie, nawet dzień po badaniu.

Proszę trzymajcie kciuki :*

Mika
  • katka/85 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    Twój synek w jakim miesiącu się urodził?
    30 kwietnia

Rene lubi tę wiadomość

3jvz2n0an96r1ens.png
    c55fs65gka3iyxy5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Zgredek Gratuluję który dpo?

Zgredek 12 lubi tę wiadomość

• optymistkaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabell2016 wrote:
    hej Dziewczynki!

Ja dzisiaj mam termin @ i nie dostałam, więc zgodnie z planem zatestowałam i wyszedł negatywny.
    Moja szyjka jest bardzo wysoko wręcz niewyczuwalna, twarda i zamknięta.

Pojechałam na Betę wynik ok 11:00. Testom nie wierzę. W poprzedniej ciąży mimo Bety powyżej 20 i tak testy wychodziły negatywnie, nawet dzień po badaniu.

Proszę trzymajcie kciuki :*

kciukuje !!!! :)

Izabell2016 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia dla wszystkich :*

Izabell2016, Rene lubią tę wiadomość

• Zgredek 12 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sus 11 dp, jutro termin @.

😇😁😇😇😁
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w którym dniu dniu po owulacji najwczesniej można robić betę? Nie wiem czy nie zzobię jednak tej bety zamiast testu, skoro testy czasami przekłamują? Czuje ze w tym cyklu zwariowałam, może to hormony szaleją

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 10:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akwarela wrote:
    Dziewczyny, w którym dniu dniu po owulacji najwczesniej można robić betę? Nie wiem czy nie zzobię jednak tej bety zamiast testu, skoro testy czasami przekłamują? Czuje ze w tym cyklu zwariowałam, może to hormony szaleją

najlepiej w terminie @ bo nigdy nie wiadomo kiedy moglo dosc do zagniezdzenia

‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ