Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a wszystko przez ten z****** test kochana tulę mocno i nie tracę nadziei że ci się udało:-)SusannaDean wrote:Niestety mam załamanie

-
prawda,tak już niestety mamy ja tak samo teraz cisza spokój a pod koniec będę się nakręcać a wy bedziecie mnie wspierać dobrym słowem lub sprowadzać na ziemięAkwarela wrote:u mnie właśnie brak plamienia obudziło nadzieję... każda z nas jest inna i po prostu musimy przez to przejść.. my kobietki jesteśmy silne. damy radę...
...sama jestem mądra, a gdyby okazało się, że znowu mi się nie udało, chyba się całkiem załamię.
obiecajmy sobie, że nie robimy testów do soboty rano! -
:-(co z tym brzuchem....SusannaDean wrote:Spałam bo się źle czułam a brzuch nadal boli
Ze śląska hehe -
nick nieaktualny
-
dużo zdrówka dla was:-)Aendzi wrote:Hej dziewczyny, dawno nie pisałam, bo najpierw byłam na działce a teraz jestem z dzieckiem w szpitalu
wszystkie obserwacje sobie darowalam i czekam cierpliwie na @ lub testowanie. Do tego przeplatala mi się jakaś infekcja intymna i juz schizuje. Tez powinnam zatestowac w weekend ale zobaczymy czy wyjdziemy. Chociaż nie siedzę i nie myślę o tym bo to jest straszne. Pozdrawiam was, bądźcie silne i nie poddawajcie się!
Nitka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 21:02
-
nick nieaktualny
-
najgorsze jest to że robisz ten test bo czujesz że wyjdzie,wpatrujesz się czy oby na pewno nic nie ma bo może jednak cień cienia jest a tu bach test zrobiony za wcześnie.kochana tulę mocno i jak pisałam wcześniej nie tracę nadziei na to że się uda:-)SusannaDean wrote:Wiem właśnie

-
nick nieaktualnyMam jeszcze trochę nadziei , że może tak będzieRene wrote:najgorsze jest to że robisz ten test bo czujesz że wyjdzie,wpatrujesz się czy oby na pewno nic nie ma bo może jednak cień cienia jest a tu bach test zrobiony za wcześnie.kochana tulę mocno i jak pisałam wcześniej nie tracę nadziei na to że się uda:-)
-
Dziewczyny, którym się nie udało - trzymam kciuki za następny cykl!!
Su - nosz cholero!!! Ze stresu Cię pewnie teraz boli. Wiesz że było za wcześnie i że mogło nie wyjsć! Więc bez smucenia bo może być jeszcze cudowne zakończenie!
Ja w lekkim szoku bo zaczyna mi się płodny śluz, którego raczej nigdy nie zauważałam! Do tego test owu albo pozytyw albo jutro będzie (muszę porównać
), wczoraj były
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 21:19
Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to owocnego działania:-)pilik wrote:Dziewczyny, którym się nie udało - trzymam kciuki za następny cykl!!
Su - nosz cholero!!! Ze stresu Cię pewnie teraz boli. Wiesz że było za wcześnie i że mogło nie wyjsć! Więc bez smucenia bo może być jeszcze cudowne zakończenie!
Ja w lekkim szoku bo zaczyna mi się płodny śluz, którego raczej nigdy nie zauważałam! Do tego test owu albo pozytyw albo jutro będzie (muszę porównać
), wczoraj były -
nick nieaktualny
-
w sobote na spokojnie powtórzyszSusannaDean wrote:Pilik to działaj :*
Ano niepotrzebnie zrobiłam, bardziej z obliczeń wychdził 10 dpo....
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
Tu znalazlam dla siebie ale zobacze na dniach w sklepie stacjonarnym tez....
https://www.drogistplein.nl/gezondheid/ovulatietesten/clearblue-digitale-ovulatietest-met-dubbele-hormoonindicator/G3_H138_C1365_P957645/?channable=e5101.OTU3NjQ1&gclid=Cj0KEQjwkZfLBRCzg-69tJy84N8BEiQAffAwqvxMpOQ67I40R456L6FUkS5vdwOvI1bXXpyrHGKxTC8aAnXq8P8HAQ
Filmik jest z instrukcja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 21:53
-
nick nieaktualny