Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Akwarela wrote:u mnie właśnie brak plamienia obudziło nadzieję... każda z nas jest inna i po prostu musimy przez to przejść.. my kobietki jesteśmy silne. damy radę...
...sama jestem mądra, a gdyby okazało się, że znowu mi się nie udało, chyba się całkiem załamię.
obiecajmy sobie, że nie robimy testów do soboty rano! -
nick nieaktualny
-
Aendzi wrote:Hej dziewczyny, dawno nie pisałam, bo najpierw byłam na działce a teraz jestem z dzieckiem w szpitalu wszystkie obserwacje sobie darowalam i czekam cierpliwie na @ lub testowanie. Do tego przeplatala mi się jakaś infekcja intymna i juz schizuje. Tez powinnam zatestowac w weekend ale zobaczymy czy wyjdziemy. Chociaż nie siedzę i nie myślę o tym bo to jest straszne. Pozdrawiam was, bądźcie silne i nie poddawajcie się!
NitkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 21:02
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Wiem właśnie
-
nick nieaktualnyRene wrote:najgorsze jest to że robisz ten test bo czujesz że wyjdzie,wpatrujesz się czy oby na pewno nic nie ma bo może jednak cień cienia jest a tu bach test zrobiony za wcześnie.kochana tulę mocno i jak pisałam wcześniej nie tracę nadziei na to że się uda:-)
-
Dziewczyny, którym się nie udało - trzymam kciuki za następny cykl!!
Su - nosz cholero!!! Ze stresu Cię pewnie teraz boli. Wiesz że było za wcześnie i że mogło nie wyjsć! Więc bez smucenia bo może być jeszcze cudowne zakończenie!
Ja w lekkim szoku bo zaczyna mi się płodny śluz, którego raczej nigdy nie zauważałam! Do tego test owu albo pozytyw albo jutro będzie (muszę porównać ), wczoraj byłyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 21:19
Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pilik wrote:Dziewczyny, którym się nie udało - trzymam kciuki za następny cykl!!
Su - nosz cholero!!! Ze stresu Cię pewnie teraz boli. Wiesz że było za wcześnie i że mogło nie wyjsć! Więc bez smucenia bo może być jeszcze cudowne zakończenie!
Ja w lekkim szoku bo zaczyna mi się płodny śluz, którego raczej nigdy nie zauważałam! Do tego test owu albo pozytyw albo jutro będzie (muszę porównać ), wczoraj były -
nick nieaktualny
-
Tu znalazlam dla siebie ale zobacze na dniach w sklepie stacjonarnym tez....
https://www.drogistplein.nl/gezondheid/ovulatietesten/clearblue-digitale-ovulatietest-met-dubbele-hormoonindicator/G3_H138_C1365_P957645/?channable=e5101.OTU3NjQ1&gclid=Cj0KEQjwkZfLBRCzg-69tJy84N8BEiQAffAwqvxMpOQ67I40R456L6FUkS5vdwOvI1bXXpyrHGKxTC8aAnXq8P8HAQ
Filmik jest z instrukcjaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 21:53
-
nick nieaktualny