Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Susana mam jeszcze jedno pytanie .z tymi mutacjami byłaś u hematologa czy genetyka ? Podasz mi nazwiska ?plus do jakiego gina chodzisz ? Ja zaraz zwariuje im więcej czytam tym mniej wiem . Ja mam rozmowę telefoniczną z genetyki em bo tam gdzie badania robiłam nie ma wizit tylko rozmowy. No masakra . Potem mam się prosić gina o recepty zalecane przez genetyka? No bez sensu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 00:48
-
Rene wrote:dzięki:-)oj nie chce juz drugi raz się tak stresować chociaż pewnie byłabym trochę bardziej opanowana bo sytuacja nie byłaby obca.
Oby to nie było konieczne :*Rene lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Oda_33 wrote:Haha, ja i wysilek :p
Nie no wlasnie rano, jak szlam pod prysznic. Mysle ze zwykly merwobol, albo cos z
Brzuchem ogolnie bo mam od wczoraj wzdecia jakies.
Wiem, ze monitoring najlepszy, czeka mnie w sierpniu
Kiedys bylam na usg i lekarka mowila ze mialam
Owulacje ale ze pecherzyk juz pekl i ze moze jak szybko dojade do domu to jeszcze ale watpi. Wtedy mi nie zalezalo na ciazy jeszcze, dzis gnalab jak szalona!
Co do ostatniego zdania to nie wątpię, haha dobreHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aendzi wrote:Boże, nie chce się nakręcac, ale chyba się udało! Pokazalabym wam testy ale nie wiem jak skopiować linki z tej strony zapodaj.net na telefonie. Może któraś mnie oswieci?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
15.07- testowanie zakończone pozytywnie (dwie jednakowo grube i czerwone kreski:) )
asia-bez, MamaNl, jagodowa91, Magdzia85F, Rene, katka/85, Aga26, Jedna_z_Wielu, s1985 lubią tę wiadomość
2017r. - puste jajo płodowe (10tc)
2018r. - narodziny zdrowego bobaska
2019r. - ciąża od 4.09.19r. wg OM, zakończona poronieniem w 11+1 tc -
O chyba się udało
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/211511d0e32e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a4f030516f7.jpg
Wczoraj ledwo widoczny cień, dzisiaj słaba kreska. Jak tylko wyjdę ze szpitala z córką to idę na betę.MamaNl, Zgredek 12, jagodowa91, Rene, katka/85, asia-bez, Aga26, Jedna_z_Wielu, s1985, kaka470 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aendzi wrote:O chyba się udało
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/211511d0e32e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a4f030516f7.jpg
Wczoraj ledwo widoczny cień, dzisiaj słaba kreska. Jak tylko wyjdę ze szpitala z córką to idę na betę.
Piękne zdjęcia! Od razu mam banana na buzo!! Ekstra! Gratulacje Kochana
W ktorych dniach robione testy? Kreska pięknie zciemniała !* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Agatek_gagatek wrote:15.07- testowanie zakończone pozytywnie (dwie jednakowo grube i czerwone kreski:) )
Aaaale super! Także gratuluję!
No dziewczyny, mam nadzieję, że coraz nas więcej będzie!Agatek_gagatek, jagodowa91 lubią tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
Akwarela wrote:Dziewczyny i u mnie negatyw, możecie mi wpisać. Całuję
Kochana, bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że weekend dal Ci się trochę zresetować. Jak w ogóle się czujesz?* hormony w normie
* naturalna owulacja
s1985 wrote:Beta 3,5 to nie ciąża, ja miałam 30 z hakiem i lekarz nie uznał tego jako ciążę, jak ci wyjdzie powyżej 5 to ciąża
Dla niektórych odkryła Amerykę patrząc na wczorajszą burzę
Ja testuję za 8-10 dni, więc podobnie do Ciebie s1985s1985 lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* słabe wyniki nasienia